Line Kristensen

Line Kristensen

Kommunikations- og marketingassistent

Jeg har arbejdet hos Intelligent Banker – virksomheden bag Moneezy – siden februar 2022. Ved siden af mit arbejde hos Intelligent Banker studerer jeg en bachelor i International virksomhedskommunikation ved Syddansk Universitet. I mit arbejder bringer jeg derfor en unik kombination af akademisk indsigt og praktisk erfaring til bordet. Min primære mission er at skrive med den almene dansker for øje. Jeg specialiserer mig i at dekonstruere komplekse finansielle termer og forklare nøglebegreberne ved lån i en letforståelig form, så alle kan føle sig sikre og oplyste, før de bevæger sig ind på lånemarkedet.

Jeg er drevet af min interesse for at gøre finansielle koncepter tilgængelige for hver enkelt dansker. Med en naturlig evne til at bryde komplicerede økonomiske emner ned til håndgribelige bidder arbejder jeg med ét mål for øje; at ingen føler sig overvældet, når de overvejer at ansøge om et onlinelån. Jeg stræber efter at bygge bro mellem den tekniske finansverden og dagligdagens beslutningstagere, så alle kan træffe informerede valg med ro i maven.

Hos Intelligent Banker aspirerer vi mod at være en af de førende spillere på markedet, når det kommer til at hjælpe læsere med at sammenligne og lære mere om onlinelån. Intelligent Banker har modtaget flere priser for deres succes, herunder Børsens Gazellepris fra 2014 til 2018 og EY's Entrepreneur of the Year i 2016.

Artikler skrevet af Line Kristensen

23. maj 2024
Fem essentielle forsikringer, du behøver, og hvorfor de er vigtige
Fem forsikringer som alle bør have i forskellige livssituationer, og hvorfor disse er vigtige for at dække dig selv, dine værdigenstande og dine nærmeste.
Læs mere
6. maj 2024
Historien om kviklån og deres påvirkning på det danske lånemarked
Bliv klogere på historien om kviklån. Hvordan startede det, og på hvilken måde har markedet udviklet sig frem til i dag – både til skade og gavn for låntageren?
Læs mere
26. april 2024
Tips og tricks til onlinelån fra Moneezy's egne brugere
Få kendskab til onlinelån gennem andres øjne! 7 tips og tricks fra danskere, der har stået i samme økonomiske situation som dig og fandt deres lån gennem Moneez
Læs mere
19. april 2024
Har du foretaget skattefradrag på dit lån?
Har du optaget et bestemt lån, kan du have ret til fradrag, når du udfylder din selvangivelse. Lær mere om reglerne og forskellene mellem de skandinaviske lande
Læs mere
21. marts 2024
Hvad bankerne ved om dig
Find ud af, hvilke oplysninger bankerne indsamler om dig, og hvordan din kreditscore bruges til at forme dine økonomiske muligheder for at optage et lån.
Læs mere
21. marts 2024
Optimer din økonomi, efter du er blevet gældfri
Når du har betalt dit lån tilbage, er det tid til at optimere din økonomi. Lær, hvordan du sparer og lægger et budget, og nyd din nye økonomiske frihed.
Læs mere
14. marts 2024
Enkle trin til at blive gældfri hurtigere
Udforsk økonomiske strategier, og overvind din gæld hurtigere. Tag kontrol over din økonomi nu, og lær om de enkle og effektive trin mod økonomisk frihed.
Læs mere
29. januar 2024
De forskellige former for finansiering
Opnå et godt overblik over udbydere af finansiering til bil, bolig, uddannelse og mere. Lær om de forskellige finansieringsmuligheder og sammenlign tilbud.
Læs mere
22. januar 2024
Årsopgørelse fra A til Z – sådan får du penge tilbage i SKAT
Læs alt om årsopgørelsen her. Se vores komplette guide til, hvordan du får penge tilbage i SKAT. Ved du, hvad du skal tjekke i din årsopgørelse? Få svaret her.
Læs mere
18. december 2023
Hvad er en kreditscore?
Få styr på din kreditscore, lær om begrebet "FICO-score", og øg dine chancer for at blive godkendt til et lån ved at lære, hvordan du forbedrer din score.
Læs mere
11. december 2023
RKI – klubben du ikke vil have medlemskab i
Få styr på RKI: Hvad er det, hvordan havner man der, og hvordan kommer man ud igen? Læs vores guide og undgå at blive registreret i RKI som dårlig betaler.
Læs mere
4. december 2023
Negative renter – sådan undgår du dem
Hvorfor betaler man negative renter? Og kan negative renter være en fordel? Læs med, og få råd og vejledning til, hvordan du undgår bankernes negative renter.
Læs mere
27. november 2023
5 nemme tips til at spare penge i hverdagen
Leder du efter nemme, overskuelige og overkommelige tips til at spare flere penge i hverdagen? Så læs med her, hvor vi giver dig vores fem bedste sparretips.
Læs mere
16. oktober 2023
Optimer din privatøkonomi i 2023: Effektive råd til at få styr på dine penge
Skal 2023 være året, hvor du får styr på økonomien? Så læs med her, hvor vi trin for trin gennemgår 4 effektive råd til, hvordan du bedst får styr på pengene.
Læs mere
9. oktober 2023
Sådan spotter du et dårligt lån
Ikke alle lån er lige fordelagtige. I denne artikel skriver vi om de vigtigste faktorer, der kendetegner dårlige lån, så du nemt kan spotte og undgå dem.
Læs mere
2. oktober 2023
Budgettér som en professionel: 5 modeller til din personlige økonomiplanlægning
Det er nemt at spare: Lær, hvordan du får styr på din økonomi med vores guide til de fem mest effektive budgetteringsmetoder – og lær, hvordan du gør i praksis.
Læs mere
25. september 2023
Tidlig tilbagebetaling af lån – fordele og ulemper
Lær om fordele og ulemper ved tidlig tilbagebetaling af lån og spar penge. I denne artikel beskriver vi, hvad du skal være særligt opmærksom på i processen.
Læs mere
18. september 2023
Fælleskonto: Fordele og ulemper
At dele økonomi med en partner kan være en god måde at forenkle budgettering. Derfor ser vi nærmere på, hvad en fælleskonto er, og om det passer til dig.
Læs mere
11. september 2023
Lånerente: Variabel vs. Fast
Fast eller variabel rente? Vi gennemgår begge og præsenterer dig for både fordele og ulemper, du skal holde dig for øje, når du træffer din beslutning.
Læs mere
4. september 2023
Guide til energirenovering
Energirenovering af boliger er afgørende for Danmarks klimamål. Få alt, du skal vide om energirenovering, energitilskud og finansiering i denne artikel.
Læs mere
28. august 2023
Aktiemarkedet: tips til begyndere
Lær at navigere i det dynamiske aktiemarked, opret et investeringsbudget og en investeringsprofil samt undersøg, hvad den rette handelsplatform er for dig.
Læs mere
21. august 2023
Top 5 økonomiske fejl, du bør undgå i dine 20’ere
Hvad end du er i dine 20'ere eller ej, er der nogle klassiske, økonomiske fejl, du bør forsøge at undgå. Vi gennemgår fejlene her, så du kan tackle dem alle.
Læs mere
14. august 2023
Sådan genforhandler du din løn
Få nyttige tips til at genforhandle din løn, og øg dine chancer for en lønstigning. Få gode tips og tricks, og forbered dig på en kommende lønforhandlingen.
Læs mere
7. august 2023
Ejer eller lejer?
Overvejer du at købe eller leje din næste bolig? Læs vores artikel om fordele og ulemper ved begge muligheder, så du kan træffe den helt rigtige beslutning.
Læs mere
31. juli 2023
Hvad er inflation, og hvordan påvirker det vores daglige liv?
Lær alt om inflation og dens påvirkning på din økonomi og livsstil. Hvordan kan du bedst beskytte dig mod inflation? Læs videre for at finde ud af det.
Læs mere
24. juli 2023
NFT - den seneste investeringstendens
Lær om NFT'er og deres potentiale som investeringsprodukt. Få en forklaring på, hvad en NFT er, hvordan det fungerer, og hvordan du kan købe og sælge dem.
Læs mere
17. juli 2023
Typer af finansielle institutioner
Der er forskellige typer af finansielle institutioner. Her i artiklen gennemgår vi tre af dem; banker, institutioner uden for banksektoren og forsikringer.
Læs mere
10. juli 2023
Find ud af, hvilken type investor du er
Lær at investere: Find ud af, hvilken type investor du er, og få en grundlæggende forståelse af investering. Få hjælp til at komme godt ind på markedet.
Læs mere
3. juli 2023
Sådan forbedres din kredit score
Forbedr din kreditscore ved hjælp af vores tips og øg dine chancer for at blive godkendt til et lån. Lær om kreditvurdering, tilbagebetaling af lån med mere.
Læs mere
26. juni 2023
Typer af investeringer
Lær om investeringsmuligheder og deres fordele og ulemper. Statsobligationer, bankindskud, kryptovaluta, aktiemarkedet, guld, ejendomsinvestering og P2P-lån.
Læs mere
19. juni 2023
Planlæg det uforudsete og spar penge
Er det at spare op ikke dit stærkeste punkt? Her finder du gode tips til at spare op og lægge et budget, så du kan forbedre din økonomi og øge dine besparelser.
Læs mere
12. juni 2023
Alt du skal vide om en recession
Opnå en forståelse af recession og dens nøglebegreber. Lær om årsagerne til recession, hvordan du kan forberede dig på en, og hvordan det påvirker Danmark.
Læs mere
29. maj 2023
Lån til kolonihave
Overvejer du at tage et lån til kolonihave, skal du læse videre her. Vi kommer ind på både økonomi og regler, samt giver dig gode råd til hele låneprocessen.
Læs mere
22. maj 2023
Gode muligheder for at sammenligne lån
Lige meget hvilken låntype, du vil ansøge om, er det en god ide at sammenligne, før du beslutter dig for, hvilket et du vil tage. Der er nemlig penge at spare.
Læs mere
17. april 2023
Hvad er ÅOP, og hvordan kan den hjælpe dig med at vælge det bedste lån?
Hvad er ÅOP, og hvordan påvirker den prisen på et lån? Vi forklarer, hvad ÅOP er, og hvordan den hjælper dig med at træffe smartere, økonomiske beslutninger.
Læs mere
10. april 2023
Sæt dig nogle finansielle mål – og opnå dem!
Vil du gerne have bedre styr på din økonomi? Med vores tips guider vi dig til at sætte nogle finansielle mål. Læs med her, start i dag, og opnå dine mål!
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved