Lån til tandlæge? Betal dine tandlægeregninger med det rigtige lån

Share
Tweet
Share

Tandlægeregninger er en stor uforudset udgift for mange mennesker, og det er ikke ualmindeligt at låne penge for at betale de til tider skyhøje regninger.

Mange tandlægeklinikker har deres egne aftaler med låneudbydere for at gøre det nemt at ansøge direkte fra klinikken. Er det ikke en mulighed ved din tandlæge, er der også andre låntyper, som kunne være fordelagtige for dig.

Vi ser nærmere på 3 forskellige lånemuligheder, du kan undersøge nærmere, hvis du har brug for at låne penge til tandlægeregningerne.

Tandlæger tilbyder lån, men er de fordelagtige?

I dag er der flere tandlægeklinikker, som har aftaler med forskellige banker og låneudbydere om at kunne tilbyde lån, hvis man ikke er i stand til at betale tandlægeregningen. Mange af dem brander sig på at være rente- og gebyrfrie, hvilket betyder, at der ikke er ekstra udgifter forbundet med at betale lånet af.

Det er dog ikke alle tandlægeklinikker, der tilbyder denne form for lån.

Nedenfor gennemgår vi derfor 3 andre typer af lån, der kunne være relevante for dig, hvis du står og skal betale en stor tandlægeregning:

#1 Kreditkort - En hurtig løsning med en rentefri tilbagebetaling

Ved en høj tandlægeregning kan et lån via kreditkort være en god løsning. Her aftaler du en kredit med banken, du må bruge op til, og som du derefter afdrager på.

Selve ansøgningsprocessen foregår hurtig online, og du får med det samme at vide, hvor høj din kreditgrænse er på kortet. Kan du vente en uge på at få dit kreditkort, kan du også finde en online kreditkortudbyder, hvor du kan begynde at bruge pengene med det samme.

#2 Forbrugslån - Ansøg hos en låneformidler, og få den bedste rente

Ansøg om et forbrugslån, hvis du har mere tid til rådighed, og hvis din tandlægeregning er på mere end 50.000 kr. Mange tandlægefinansieringstilbud har en ÅOP på 20 % eller mere. Du kan bruge en lånesammenligningsplatform til hurtigt at finde et bedre tilbud.

Fordelen ved forbrugslån er, at de er relativt hurtige. Hvis du opfylder alle de almindelige krav, såsom en stabil indkomst, og du ikke er registreret i RKI, kan du have pengene på din konto inden for 1-2 dage.

#3 Lån med sikkerhed - hvis du har brug for et meget stort beløb

Hvis du planlægger en stor operation, som kræver mange penge, kan det være en god idé at tale med din bank, hvis du allerede har et realkreditlån. Realkreditlån har normalt meget lavere renter end forbrugslån og kreditkort.

Ulempen er dog, hvis du har brug for pengene ret hurtigt, da det kan være en langsommelig procedure at få et realkreditlån i dit hjem. Det kan stadig være en god løsning til at refinansiere lånet senere, hvis du først tager et forbrugslån eller kreditkort.

Konklusion

Hvis du har brug for at låne penge til uforudsete udgifter som f.eks. tandlægeregninger, er det altid en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere banker. Renter og gebyrer varierer meget fra bank til bank, og tandlæger har sandsynligvis ikke tænkt over, hvilken aktør der er billigst, når det gælder sådanne lån. Brug derfor lidt tid, selv på din mobiltelefon, så kan du hurtigt finde et bedre lånetilbud, eller ansøg om et kreditkort, der giver dig fordelene ved rentefri betalingsperioder.

Skrevet af:
Line Kristensen
Line Kristensen
Kommunikations- og marketingassistent

Line Kristensen studerer en bachelor i International virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet. På Moneezy skriver hun altid med den almene dansker for øje, hvor hun især fokuserer på at forklare nøglebegreberne, man skal kende til, inden man træder ind på lånemarkedet.

Relaterede artikler

26. april 2024
Tips og tricks til onlinelån fra Moneezy's egne brugere
Få kendskab til onlinelån gennem andres øjne! 7 tips og tricks fra danskere, der har stået i samme økonomiske situation som dig og fandt deres lån gennem Moneez
Læs mere
19. april 2024
Har du foretaget skattefradrag på dit lån?
Har du optaget et bestemt lån, kan du have ret til fradrag, når du udfylder din selvangivelse. Lær mere om reglerne og forskellene mellem de skandinaviske lande
Læs mere
21. marts 2024
Hvad bankerne ved om dig
Find ud af, hvilke oplysninger bankerne indsamler om dig, og hvordan din kreditscore bruges til at forme dine økonomiske muligheder for at optage et lån.
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved