Reklameinformation

Oplysninger om annoncører og forretningsmodel

Moneezy er ikke en bank eller en långiver, men nærmere bindeleddet mellem dig og udbyderne. Vi indhenter lånetilbud til dig fra flere långivere, så du har de bedste forudsætninger for at finde et lån, der matcher dit behov. Vi stræber efter at skabe en funktionel, indbydende og effektiv tjeneste, der giver dig et overblik over de renter og andre vilkår, långiverne tilbyder, så du nemt og hurtigt kan sammenligne dem.

Vi er ikke finansielle rådgivere.

Alt tilgængeligt indhold på Moneezy står gratis til rådighed som et værktøj, du kan bruge og bør af den grund udelukkende bruges til informationsformål.

Vi kan ikke inkludere alle finansielle produkter på markedet, og vi kan heller ikke dække alle økonomiske situationer. Vi garanterer derfor ikke nøjagtigheden, eller hvor brugbart det er, med hensyn til dine personlige omstændigheder. Vores artikler, blogindlæg og guides er derfor ikke en erstatning for personlig rådgivning, men skrevet ud fra et generaliserende perspektiv.  

Vi baserer derudover vores viden og eksempler på tidligere markedsresultater og analyser, og vi skriver på baggrund af nutidens tendenser – fremtiden kan vi ikke spå om, men vi kan skrive ud fra, hvordan markedet ser ud nu og her.

Hos Moneezy mener vi, at alle bør have mulighed for at træffe økonomiske beslutninger på et informativt grundlag. Derfor er du aldrig helt færdig hos Moneezy – der vil nemlig altid være mere at tilgå og ny viden at få.

Hvordan tjener vi penge?

Eftersom Moneezy er en gratis platform, vil du hverken blive pålagt ekstra gebyrer eller rentetillæg, når du bruger vores tjeneste. Vi tjener penge ved at modtage en provision af de banker og långivere, vi samarbejder med, for de lån de udbetaler via ansøgninger gennem Moneezy. Det er heller ikke dyrere for dig at ansøge om lån via Moneezy fremfor direkte hos udbyderne. Vi er en hjælpende hånd for både dig og långiverne – ikke en konkurrent.

Vores forretningsmodel går under affiliate marketing. Affiliate marketing er, i vores tilfælde, et samarbejde mellem tre parter; en långiver, Moneezy og dig.

  1. Vi promoverer et finansielt produkt på vores sammenligningstjeneste

  2. Du klikker på produktet og sender en låneansøgning til en eller flere långivere

  3. Långiverne betaler os en provision for din handling.

Det varierer, hvilken handling vi får provision for. Nogle långivere betaler os for at sende brugere ind på deres hjemmeside, mens andre kræver en gennemført ansøgning.

Den provision, vi modtager, påvirker ikke de redaktionelle valg, vi tager. Vi er altid objektive i vores anmeldelser af produkter. Reklamehensyn kan påvirke rækkefølgen og placeringen af visse produkter, men dette vil ikke påvirke vores indhold.

Vi er stolte af den vejledning, vi tilbyder. Den information vi videregiver. Det værktøj vi har skabt – og så er det endda gratis og ligetil. Med Moneezy har du derfor altid stærk faglighed på din side.

Kontrakter og andre låneaftaler

Når først du har ansøgt om lån hos en långiver, er Moneezy ikke længere ansvarlig for din låneproces. Vi har ingen indflydelse på det lånetilbud, du modtager fra långiveren, og vi kan ikke holdes ansvarlig for indholdet i din kontrakt eller et eventuelt brud på den. 

Konflikter mellem låntager og långiver

Moneezy ønsker ikke at være involveret, hvis der skulle opstå en konflikt mellem dig og en långiver – lånerelateret eller ej. I det øjeblik ansøgningen er sendt, er vi ikke længere involveret i låneprocessen.

Eventuelle klager eller spørgsmål ang. ansøgningen skal derfor ske direkte til långiveren selv.

Ansvarligt lånemarked

Hos Moneezy arbejder vi for et fremtidigt lånemarked, der bygger på transparens, information og ansvarlighed. Ansvaret bør deles ligeligt mellem låntager og långiver, men i sidste ende er det dit ansvar at låne penge forsvarligt.

Vi anbefaler derfor, at du sørger for at have stabil økonomi, inden du ansøger om lån.

Behandling af personoplysninger

Vi tager ikke kun informationsformidling og transparens på lånemarkedet alvorligt – vores højeste prioritet er også at behandle dine personoplysninger korrekt. Du kan være tryg ved, at vi overholder al lovgivning, og vi indsamler derfor kun relevant og nødvendigt data på dig. Disse data bliver kun brugt internt til særlige formål og bliver ikke delt med andre.

Du kan læse mere i vores privatlivspolitik.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved