Om os

Velkommen til Moneezy; din uafhængige platform til sammenligning af lån.

Hos Moneezy kæmper vi for at give fremtidige låntagere en fordel på et marked, der i mange år har været i bankernes favør. Vi viser dig markedets mest pålidelige långivere og lader dem komme til dig.

Moneezy vil være med til at ændre magtbalancen, så bankerne i stedet kæmper om dig. Vi drømmer om at bidrage til et transparent lånemarked, der gør det nemmere for dig at forstå den komplekse finansverden, inden du ansøger om et lån. Det tror vi på vil ændre måden, vi optager lån på i fremtiden. Og det er netop dét, vi arbejder for – en bedre fremtid for låntagere.

Mere end en sammenligningstjeneste

Moneezy universet er langt fra nyt. Intelligent Banker, virksomheden bag Moneezy.com, har mere end 10 års erfaring og har specialiseret sig i sammenligning af lån siden 2009. Vi har oplevet på tætteste hold, hvor kompliceret og kolossalt lånemarkedet føles for låntagere. Vores vision er derfor at samle det hele ét sted.

Vi har samlet et bredt udvalg af banker og långivere, så du har mulighed for at indhente og sammenligne lånetilbud fra forskellige udbydere. Det betyder, at du modtager flere skræddersyede tilbud, du kan vælge mellem. Læs mere om, hvordan vores forretning fungerer her.

Det er dog ikke alt. For vi vil meget mere end bare at være en sammenligningstjeneste. For os handler det om at informere samt give et detaljeret og reelt indblik i de finansielle produkter, du har til rådighed. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at informationsformidling og transparens skal spille en hovedrolle. Det betyder, at al information om lån og økonomi vil være tilgængeligt hos Moneezy. Vi skriver løbende artikler og blogindlæg om alt fra budgettering, investering og generel begrebsforklaring. Samtidig tager vi ofte kontakt til eksperter inden for området og giver dem muligheden for at få taletid inden for et emne, de finder relevant.

På den måde tager din viden om økonomi og lån springet fra nybegynder til semi-ekspert på ingen tid. Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi skaber vores content, kan du læse videre her.

Hos Moneezy arbejder vi også ud fra filosofien om at skrive fra mennesker til mennesker. Hos os er der ikke noget, der hedder fra bank til kunde. Vores fornemmeste opgave er at gøre dig klogere på, hvad et lån betyder for dig. Det gør vi ved at belyse alle dele af låneprocessen og ikke lægge skjul på, hvad det også bringer med sig.

Ingen siger, det skal være let, men vi drømmer alligevel om at gøre det bare lidt lettere for dig.

Teamet bag Moneezy

Moneezy.com flyver hele verden rundt og har den dag i dag tilbagelagt tusindvis af kilometer – ikke kun med vores sammenligningstjeneste, der i dag eksisterer i mere end 15 lande, men også teamet bag Moneezy kommer fra forskellige himmelstrøg. I dag sidder vi mere end 10 forskellige nationaliteter in-house, som hver dag bidrager til at belyse vores respektive kulturer – både i den uformelle snak over skrivebordet, men bestemt også igennem vores arbejde.

Selvom vi taler forskellige sprog, og sikkert ikke er enige om, hvad godt vejr er, er vi alle enige om, hvilke værdier vi arbejder for. Vores erfaring, viden og lyst til at gennemtænke værdiskabende løsninger skaber en arbejdsplads, hvor der er plads til fordybelse og innovative idéer både i dag og i morgen.

Vi har desuden følgende værdier for nutiden og fremtiden:

Harmoni:

  • Vi tror på, at ansatte i harmoni med hinanden giver de bedste betingelser for en sund arbejdsplads.

Life, work balance:

  • Og ikke work, life balance; for her kommer mennesket før arbejdet.

Vilje og tro:

  • Vi har troen på, at vi kan gøre en forskel.

Respekt:

  • For hinanden. Vores arbejde. Vores samarbejdspartnere. Vores brugere.

Socialt ansvar:

  • Fordi vi kan. Fordi vi bør.

Samarbejde

Hvis du ser en værdifuld mulighed i et samarbejde med os, kan du læse mere om mulighederne her.

Presse

Skal du henvise til Moneezy, kan du finde information om vores brandfarve og logo her. Du kan også se, hvor vi for nyligt er blevet nævnt i medierne.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved