Simon Hedeboe Mikkelsen

Simon Hedeboe Mikkelsen

Marketing Assistant

Simon Hedeboe Mikkelsen skriver artikler og laver videomateriale indenfor en bred ramme af finansielle emner. Dette er oftest centreret omkring videreformidling af information, hvilket er en essentiel byggesten for hans arbejde hos Moneezy. Med 3 års erfaring fra kommunikationsstudier i værktøjskassen, lægger han særligt vægt på gennemsigtighed, ærlighed og simplicitet, når han dessikerer og belyser en lang række centrale emner omkring lån og økonomi.
På CV'et har han en bred vifte af positioner i forskellige arbejdssektorer. Dette har givet ham evnen til at kommunikere effektivt med hvem end han møder, samt videreformidle information uanset modtageren. På den måde formår han at forklare og nedbryde emner, uden brugen af unødvendige finansielle fagbegreber.

Siden juni 2022 har Simon arbejdet hos Intelligent Banker, virksomheden bag Moneezy. Intelligent Banker er én af de førende spillere på det finansielle sammenligningsmarked, hvor de hjælper deres kunder med at tage informerede og velovervejede finansielle beslutninger.

Artikler skrevet af Simon Hedeboe Mikkelsen

15. januar 2024
Kviklån og rentelofter: U-lande er langt foran Danmark
Ifølge en analyse fra 2017 haltede Danmark bagefter, når det kom til lovgivning inden for kviklån. Heldigvis er der sket en del på lånemarkedet siden da.
Læs mere
8. januar 2024
Hvad koster det at låne en million?
Én million kroner kan lånes på mange forskellige måder. Vi har sammenlignet tre lån med forskellige løbetider, og dykket ned i hvad pengene egentlig går til.
Læs mere
1. januar 2024
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan betale lånet tilbage?
Få styr på din tilbagebetaling, inden det er for sent. Vi har samlet et par forslag til at komme tilbage på sporet, samt hjælp til at undgå det i fremtiden.
Læs mere
25. december 2023
Find et godt lån til sommerhus
Der er dog flere ting, der er gode at vide, inden du kaster dig ud i rollen som sommerhusejer. Vi har samlet det vigtigste i forbindelse med lån til sommerhus.
Læs mere
13. november 2023
Apple Credit Card – få mere ud af fremtiden
De har gjort det igen – teknologigiganten Apple lancerer endnu et produkt. Ikke nok med at være en mere sikker betalingsmetode, så får du endda penge tilbage!
Læs mere
23. oktober 2023
SU-lån - En god hjælp under studiet
Overvejer du et SU-lån? Få svar på alle de vigtige spørgsmål bl.a. "Hvem kan få SU-lån?" og "Hvor meget får man i SU-lån?" - En god mulighed under uddannelse
Læs mere
5. juni 2023
Fra lokal til online - sådan kan du låne let og bekvemt
Det er i dag meget let at låne penge via nettet. Det gør, at du på under en uge kan søge om og få godkendt et lån. Vi har samlet en række eksempler lige her.
Læs mere
15. maj 2023
Nemmere end nogensinde!
Nemme lån til lige præcis det du mangler. Vi har samlet en række gode formål til lån, samt givet dig et overblik over hvilke lån der passer til din situation.
Læs mere
8. maj 2023
Lån til indskud kan være en god løsning
Et indskud kan være svært at holde styr på. Derfor har vi samlet alt den vigtigste indformation, samt givet et eksempel, som du kan tage udgangspunkt i.
Læs mere
1. maj 2023
Få styr på andelsboliglån
Hvis du gerne vil købe en andelsbolig, er der mange ting at holde styr på. Vi guider dig her i forhold til andelsboliglån, forældrekøb og meget, meget mere.
Læs mere
3. april 2023
Kan man få et quicklån eller hurtiglån i weekenden?
Kan jeg ansøge lån i weekenden? Banken holder lukket, men heldigvis for dig, er der en lang liste af online udbydere der tilbyder et lån, uanset ugedagen.
Læs mere
20. marts 2023
Hvor meget kan jeg låne?
Når du gerne vil tage et lån, er noget af det, du helt sikkert tænker på: hvor meget kan jeg låne? Hvor stort et lån du kan få, er nemlig afgørende for, hvor me
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved