Apple Credit Card – få mere ud af fremtiden

Share
Tweet
Share

Mobilen

Kan du huske da kontaktløs betaling blev introduceret til alle Visa kreditkort i 2015? Og blot få år senere blev det muligt at koble sit dankort til sin telefon, så man kunne betale, helt uden kortet i nærheden!

Der er lavet store ændringer i måden vi betaler og handler på i løbet af de sidste 10 år, og det bliver kun vildere. Danskerne har taget mobilbetalinger til sig, og hele 92% af befolkningen har mindst én mobilbetalingsmetode (MobilePay) klar, mens 42% har to løsninger, heraf enten Apple Pay, Google Pay eller Dankort appen oveni. Danskere under 40 år bruger mobilen 37% af gangene til deres betalinger, imens den øvrige befolkning ligger omkring de 20%.

Apple pay ligger forrest i feltet

42% af mobilbetalingerne i fysiske butikker i 2021 blev foretaget med Apple Pay. Dette er blandt andet grundet deres lette betalingsmetode, der blot består af at holde power-knappen nede og holde telefonen op til terminalen. Lettere bliver det ikke.

For at gøre det endnu mere lukrativt for brugerne at benytte sig af Apple Pay, har de i 2019 indført Apple Credit Card, der tilbyder brugerne en lang række fordele.

Først og fremmest har de sikkerhed i sinde, da det er en stigende frygt hos kreditkortbrugerne verden rundt. Med Apples Credit Card er der hverken kontonummer eller CVV-nummer bagpå. Dette ordnes alt sammen gennem deres tilhørende App, Apple Cash. Benyt enten kortet eller telefonen til betalingen. Så snart du betaler, vil en dynamisk CVV-.kode blive benyttet, hvilke øger krypteringsgraden af din betaling. Og inden du begynder at beskylde Apple for at stjæle din information, så overføres hverken beløb, kontonummer eller noget andet til Apple. Derved kan du holde dine finanser i fred og ro.

Daily Cash - Brug penge og få penge tilbage

Nogle kortudbydere tilbyder point til flyrejser, hoteller, eller enkelte brands som Apple, Adidas, mm.

Apple har dog valgt at tage skridtet videre i form at et cash-back system. Hver gang du benytter dig af Apple pay, enten med mobilen eller deres lækre titaniumskort, får du 2% af beløbet tilbage, direkte på kortet. Ingen underlige point, der kun kan bruges til bestemte produkter. Kolde (digitale) kontanter.

På appen Apple Cash, får brugerne mulighed for at skabe et overblik over deres forbrug, deres økonomi og deres seneste køb. På den måde vil de have en større indsigt i deres økonomi, og derved tage bedre økonomiske beslutninger.

Med Apple Pay på nyere telefoner bliver det endnu lettere. Face ID eller Touch ID bliver din primære godkendelsesmetode til køb på nettet, så du hurtigt og gnidningsfrit kan komme igennem dine køb.

Det kan altså virke som en no-brainer at benytte sig at Apples kreditkortløsning, særligt hvis du allerede er omringet af Apple produkter der taler sammen. Hvorfor ikke tilføje endnu et?

Hvis du stadig er én af de danskere, der bruger kortet og chippen, så kan du være du skal til at hoppe ombord på mobilbetalingen. Der er fordele af hente, og samtidigt er du mere rustet til fremtiden, hvor kortet måske er en ting der bliver forladt i fortiden. Hvem ved?

Uanset hvad, så er elektronisk betaling fremtiden. Skal du med?

Skrevet af:
Simon Hedeboe Mikkelsen
Simon Hedeboe Mikkelsen
Marketing Assistant

Simon Hedeboe Mikkelsen studerer en kandidat i International Virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet. Han har været investeret i al ting økonomi i 6 år, og har igennem det sidste år fokuseret på at skabe content for Moneezy. Han specialiserer sig i at nedbryde komplicerede finansielle fagbegreber, enten skriftligt eller visuelt, og gøre det spiseligt og forståeligt for den gængse dansker.

Revideret af:
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil bruger sin ekspertise til at gøre en forskel i den finansielle sektor. Han er uddannet på Syddansk Universitet og har været General Manager hos Intelligent Banker siden 2013, hvor han har hjulpet mere end 500.000 brugere fra hele verden med deres finansielle behov.

Relaterede artikler

22. januar 2024
Årsopgørelse fra A til Z – sådan får du penge tilbage i SKAT
Læs alt om årsopgørelsen her. Se vores komplette guide til, hvordan du får penge tilbage i SKAT. Ved du, hvad du skal tjekke i din årsopgørelse? Få svaret her.
Læs mere
20. marts 2023
Hvor meget kan jeg låne?
Når du gerne vil tage et lån, er noget af det, du helt sikkert tænker på: hvor meget kan jeg låne? Hvor stort et lån du kan få, er nemlig afgørende for, hvor me
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved