Emil Kjær

Emil Kjær

General Manager

Jeg bruger min ekspertise til at gøre en forskel i den finansielle sektor. Jeg er uddannet på Syddansk Universitet og har været General Manager hos Intelligent Banker siden 2013, hvor jeg har hjulpet mere end 500.000 brugere fra hele verden med deres finansielle behov.

Hvad mine 10+ års erfaring med lån har lært mig:

  1. Vurder altid din økonomiske situation: Inden du ansøger om et lån, skal du ALTID vurdere din nuværende økonomiske situation og sikre dig, at du virkelig har brug for lånet. Overvej, om du kan dække udgiften eller investeringen med en eksisterende opsparing eller ved at justere dit budget og spare op i en periode.

  2. Sammenlign långivere: Undersøg forskellige långivere og sammenlign deres renter, gebyrer og vilkår. Kig også efter kundeanmeldelser, men vær opmærksom på at folk kan give dårlige kundeanmeldelser, hvis de ikke får tilbudt et lån. Det er ikke ensbetydende med at låneudbyderen er dårlig.

  3. Læs det med småt: Gennemgå låneaftalen omhyggeligt, herunder tilbagebetalingsvilkår, renter og eventuelle ekstra gebyrer. Sørg for, at du forstår alle vilkår og betingelser, inden du forpligter dig til lånet.

  4. Lån kun det, du har brug for: Dette vil hjælpe dig med at afvikle din gæld hurtigere og derved reducere omkostningerne.

  5. Lav en plan for tilbagebetaling: Inden du tager lånet, skal du udarbejde en realistisk plan for tilbagebetaling af lånet, der passer til dit budget. Sørg for, at du kan foretage de nødvendige betalinger til tiden for at undgå ekstra gebyrer og renteudgifter.

  6. Overvej alternativer: Forskellige lån har forskellige formål og vilkår, og det er vigtigt at vælge det rigtige lån, der passer til dit behov og din nuværende økonomiske situation. Hvis du eksempelvis skal finansiere en bil, så kan det være en fordel at optage et dedikeret billån.

  7. Lån ansvarligt: Brug kun kortsigtede lån til kortsigtede, presserende økonomiske behov. Undgå at stole på disse lån til regelmæssige udgifter eller som en langvarig økonomisk løsning, da dette kan føre til en gældscyklus.

  8. Søg økonomisk rådgivning: Hvis du har problemer med gæld eller er usikker på den bedste handlingsplan, kan du overveje at konsultere en økonomisk rådgiver eller en kreditrådgiver for professionel vejledning.

Intelligent Banker, som er selskabet bag Moneezy.com, er en af de førende spillere i branchen og har modtaget flere priser for deres succes, herunder Børsens Gazellepris fra 2014 til 2018, Væksthus Syddanmarks Vækstpris i 2018 og er desuden blevet anerkendt gennem EY's Entrepreneur of the Year i 2016.

Artikler skrevet af Emil Kjær

19. juli 2024
10 tips til at spare penge på mad: Hurtigt, nemt og lækkert!
Her er 10 effektive tips til at spare penge på mad og drikke. Med den rette strategi kan du spare flere hundrede kroner om måneden – vi viser dig hvordan!
Læs mere
1. juli 2024
5 gode grunde til at samle lån
Refinansiering betyder at ansøge om en bedre låneaftale end den, du har i dag og samtidigt samle dine lån. Få 5 gode grunde til at ansøge om refinansiering nu.
Læs mere
12. april 2024
Spar penge – Prøv 30-dages udfordringen
Vi samler på mere, end vi har brug for. Skil dig af med én ting om dagen, og spar både plads og penge undervejs. Undgå desuden at overforbruge på længere sigt.
Læs mere
20. november 2023
Må jeg ansøge om flere lån?
Er det gratis og uforpligtende at ansøge om lån? Det er et spørgsmål vi ofte får. Her får du vores definitive svar, samt lidt ekstra tips og tricks med oveni.
Læs mere
6. november 2023
Hvad er et smart-home?
Nyd bekvemmeligheden, komforten og energieffektiviteten med et smart-home. Kontroller dit hjem hvor som helst med din mobil. Få mere at vide om smart-homes her!
Læs mere
30. oktober 2023
Få styr på dit boliglån
Hvis du overvejer at tage et boliglån til at købe en bolig til enten dig selv eller dit barn, er det en god ide at læse med her. Så har du overblikket.
Læs mere
24. april 2023
Depositum lån - Guiden
Få hurtigt og nemt et større eller mindre depositumslån!
Læs mere
27. marts 2023
Lynlån, quicklån eller hurtiglån?
Hvilket lån skal du vælge? Der kan være helt legitime tidspunkter, hvor det akutte, hurtige lån er den bedste løsning. Men der kan også være grund til at vente.
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved