Må jeg ansøge om flere lån?

Share
Tweet
Share

Ansøg om flere lån på samme tid

Når du står og skal beslutte dig for hvilket låner der passer bedst til dig og din økonomi, så kan det være en god idé at sammenligne dem med hinanden. Hvilket lån har den laveste rente, færrest gebyrer eller de bedste muligheder for refinansiering? Benyt dig af vores sammenligningstjeneste og få overblikket over alle dine muligheder.

Når du har fundet en håndfuld lån der passer til dig, så undgå at skærpe din søgning mere. I stedet bør du søge om flere lån, hos forskellige udbydere. Det er nemlig uforpligtende og helt gratis at ansøge om flere lån på samme tid. Du sender blot ansøgninger afsted og venter på svar fra udbyderne. Bliver du accepteret til et par stykker, så sammenlign blot igen, og skriv under på det bedste tilbud.

Vores råd til en let ansøgningsprocess

For mange mennesker kan lån og økonomi være en svær størrelse, og det kan ofte virke uoverskueligt. Særligt med lån er der en række skridt du bør tage, før du trykker på ansøg:

Vurdér dit økonomiske standpunkt
Før du begynder at ansøge, er det vigtigt at du har en god forståelse for din økonomi. Hvordan ser din opsparing ud, hvor mange penge har du til rådighed hver måned, efter alt er betalt, og hvor mange penge kan du sætte af til afdrag af lån hver måned? Brug gerne lidt ekstra tid på at få styr på budgettet, og eventuelt kan du prøve at efterleve dit kommende budget en måned eller to, for at se om det er realistisk.

Lav dit hjemmearbejde
Ikke alle udbydere har samme krav til dig som låntager. Undersøg derfor de forskellige udbyderes krav til lånerne, før du ansøger. Skal du være over 25 år? Måske skal du have fast indkomst og dansk statsborgerskab? Og måske accepterer de ikke nogle der er registreret i RKI?

Surf lidt rundt hos de forskellige udbydere, så du undgår at sende ansøgninger forgæves.

Undersøg dine muligheder
I stedet for at hoppe direkte ned i banken, så bør du genoverveje hvilke lånemuligheder der findes. Online udbydere tilbyder hurtige og simple processer til små lån, der slet ikke kræver nogen menneskelig kontakt. Banken giver derimod mulighed for at få tilknyttet en bankrådgiver, dog kun til lån på 50.000 kroner eller derover. Måske kan dine forældre give dig et lån? På den måde kan du få en "familierente", der ofte er meget lavere end bankens. For selvom 30.000 kroner er meget for dig, f.eks. som studerende, så ligger de sikkert bare og venter på en opsparingskonto hos dine forældre.

Send, send, send!

Når du har besluttet dig for størrelsen og løbetiden på dit lån, og har fundet en lille håndfuld udbydere, så er det bare at sende løs. Det er gratis og uforpligtende at sende ansøgninger rundt, uanset beløbet. Der er altås ingen skade sket hvis du sender lidt ekstra, tværtimod opdager du måske et super godt tilbud på et lån, fordi du sendte en ekstra ansøgning eller to.

Når du har besluttet dig for en vinder, så skriv blot under på én af de mange tilbud, og nyd dit lån, uanset hvad det skal bruges til.

Husk altid at låne med omtanke! Det betyder at du aldrig skal låne penge, du ikke kan betale tilbage indenfor løbetiden. Lån kan give dig en masse muligheder, men kan også være farlige, hvis du ikke tænker dig godt om. Laver du et godt stykke forarbejde, og tager en velovervejet beslutning, så vil lånet åbne op for en hel række muligheder i dit liv.

Stadig nysgerrig efter lån? Hop ind og kig på vores forskellige kviklån, og se om der er et par stykker, der passer til dig!

Skrevet af:
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil bruger sin ekspertise til at gøre en forskel i den finansielle sektor. Han er uddannet på Syddansk Universitet og har været General Manager hos Intelligent Banker siden 2013, hvor han har hjulpet mere end 500.000 brugere fra hele verden med deres finansielle behov.

Relaterede artikler

22. maj 2023
Gode muligheder for at sammenligne lån
Lige meget hvilken låntype, du vil ansøge om, er det en god ide at sammenligne, før du beslutter dig for, hvilket et du vil tage. Der er nemlig penge at spare.
Læs mere
20. marts 2023
Hvor meget kan jeg låne?
Når du gerne vil tage et lån, er noget af det, du helt sikkert tænker på: hvor meget kan jeg låne? Hvor stort et lån du kan få, er nemlig afgørende for, hvor me
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved