logo
Lånebeløb
0 kr.
Løbetid
Debetkort
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Wise

Hvad er TransferWise?

Virksomheden TransferWise blev grundlagt i 2010 af to estere med en stærk økonomisk- og forretningsmæssig baggrund – Kristo Käärman og Taavet Hinrikus ( som er et af de grundlæggende medlemmer af Skype). Formålet med virksomheden var at skabe en overførselstjeneste, hvor man nemt kan overføre penge til udlandet til en billigere pris og uden de skjulte ekstra gebyrer, som banken ofte vil opkræve.

Efterhånden som virksomheden voksede, blev der introducerede nye funktioner såsom multivalutakonti, betalingskort og forretningskonti. Virksomheden foretager i dag meget mere end blot pengeoverførsler for deres 10 millioner kunder (virksomheder og privatpersoner), og derfor har de besluttet at ændre deres navn fra TransferWise til Wise.

Hvad er Wise?

Wise er det nye navn på virksomheden, tidligere kendt som TranferWise. Navnet repræsenterer et samfund af mennesker der bor, rejser og arbejder rundt omkring i verden.

Det er vigtigt at nævne det faktum, at dette nye navn og logo ikke påvirker deres allerede eksisterende kunder. De er og vil være i stand til at benytte deres TransferWise login for at logge ind på deres Wise-konto. De skal blot benytte samme e-mail og adgangskode. Virksomhedens mission forbliver den samme – at tjene penge uden for dit lands grænser, uden at skulle betale en masse ekstra gebyrer, og kerneoplevelsen ved at bruge Wise er at forblive hurtigere, mere praktisk og billigere end noget andet på markedet.

Hvordan virker TransferWise/Wise?

Alt er simpelt og rimelig ligetil. For at blive oprettet behøver du kun:

 • Gå til wise.com eller download appen og tilmeld dig gratis – alt du behøver er en Google- eller Facebook-konto.
 • Vælg det beløb du ønsker at sende – alle gebyrer og valutakursen (hvis relevant) vises på forhånd. Hvis du vil modtage penge, bestille kort eller foretage større overførsler, skal du også bekræfte din identitet ved at uploade et foto af dit ID.
 • Indsæt derefter dit kredit-/betalingskort, Apple pay eller bankkonto.
 • Tilføj modtagerens bankoplysninger for at sende penge, eller del dine kontooplysninger for at modtage penge.
 • Så er du klar! Wise giver dig besked, når transaktionen er gennemført, men du kan også spore alle overførsler fra din konto.

Hvordan tjener Wise penge? Enkelt, de tager en meget lille procentdel af transaktionen i stedet for at lade kunderne betale bank- eller overførselsgebyrer, hvilket kan være op til 5% af det overførte beløb. Som referencepunkt – en Wise overførsel er 7-8 gange billigere end en bankoverførsel.

Er TransferWise/Wise sikkert?

Ja, Wise er meget sikkert. Alle betalinger kræver godkendelse med 3D Secure (3DS) teknologi. Ud over det kan du aktivere notifikationer for alle dine køb. Uden ekstraomkostninger kan du fryse og frigøre dit betalingskort fra din Wise-konto eller app.

Wise reguleres af FCS og andre myndigheder over hele verden, som hjælper med at sikre høje sikkerhedsstandarder. Kundens penge holdes adskilt fra de konti, der bruges til at drive Wise, hvilket betyder, at Wise ikke rører dine penge, og de forbliver sikre, uanset hvad der sker med Wise. De er forpligtet til at holde kundedata sikre, og derfor er de meget gennemsigtige med hensyn til dataindsamling, behandling og datalagring.

Hvordan fungerer Wise (TranferWise) grænseløs konto?

Den grænseløs konto er nu kendt som multivalutakontoen, kun navnet er ændret, og alle funktioner forbliver de samme. Multivalutakontoen og betalingskortet fungerer som erstatning for en international bank. Når det kommer til internationale overførsler, kan traditionelle banker ofte have mange skjulte valutamarkeringer, gebyrer og forsinkelser. I mange år accepterede kunder det som status quo, men det var her at TranferWise (nu Wise) sluttede sig til spillet og forstyrrede det traditionelle praksis. Wise gør dine penge grænseløs og tilbyder:

 • Kontooplysninger for at blive betalt i +30 lande
 • +50 valutaer for sikkert at holde dine penge på din Wise-konto
 • Øjeblikkelige og meget billige pengeoverførsler
 • Direkte debitering med flere valutaer og meget mere

Wise (TransferWise) personlig konto og betalingskort

Med en Wise personlig konto kan du:

 • Sende og modtage penge
 • Holde flere valutaer gratis og konverter kun penge til den reelle valutakurs, når du har brug for dem
 • Når du flytter kan du modtage løn, pension eller andet direkte på din Wise-konto (blive betalt som en lokal)
 • Shoppe i oversøiske onlinebutikker og betale for dine varer til den reelle valutakurs

Wise debetkortet er det perfekte kort til rejsende og mennesker med en meget aktiv livsstil. Kortet er gratis, men du skal dog deponere 5 £ (eller det tilsvarende), et beløb der kan bruges i den lokale valuta uanset, hvor i verden du er. Debetkortet kan bruges i mere end 200 lande, og hvis du har brug for at hæve penge i en pengeautomat, har du 2,3 millioner pengeautomater at vælge imellem. I understøttede lande er Google pay og Apple pay også aktiveret.

Wise (TransferWise) forretningskonto

Wise er en autoriseret udbyder af finansielle tjenester. Wise-forretningskontoen gør det muligt for virksomhedsejere at operere internationalt uden de typiske høje gebyrer og komplicerede processer, der ofte spørges til lokale banker.

Der er mange fordele ved Wise-forretningskontoen, såsom:

 • Fakturabetalinger med ekstremt konkurrencedygtige valutakurser (op til 19 gange billigere)
 • Alle funktioner (IBAN, sorteringskode og routingsnummer, og andet) til en bank i et andet land inden for en konto
 • Sikre transaktioner, End-to-end-kryptering = sikkerhed på bankniveau
 • Mulighed for at få et forretningsbetalingskort uden udenlandske transaktionsgebyrer
 • Batchløn – op til 1000 personer på én gang
 • Modtag penge fra udlandet og flyt penge mellem konti – hurtigt og billigt
 • Et engangsgebyr på 16 £ (eller tilsvarende i anden valuta)

Hvordan fungerer appen Wise (TransferWise)

Wise-appen kan downloades i Google Play og i App Store. Appen er velstruktureret og let at bruge. Fra appen kan du sende og konvertere penge, se dine kontooplysninger, PIN-kode, fryse eller frigøre dit kort, og meget andet.

TransferWise/Wise login

At logge ind på din Wise-konto er lige så simpelt som at logge ind på enhver anden konto. Du skal bruge din adgangskode og din e-mailadresse.

Wise (TransferWise) udvekslingsgebyrer

Wise brugere reelle valutakurser, hvilket betyder, at Wise bruger midtpunktet mellem købs- og salgskurserne på det globale valutamarked, som konstant ændrer sig. En nyttig funktion er også muligheden om at blive underrettet, når valutakurserne er bedre.

Wise tager en procentdel af bankoverførselsgebyret, og derfor varierer udvekslings- og servicegebyrerne afhængigt af beløbet og det land, hvor du sender pengene.

Hvilke grænser har Wise (TransferWise) overførsler?

Wise overførselsgrænser er valuta- og betalingsmetodespecifikke og kan kontrolleres på Wise-webstedet.

Henvisningsprogram Wise (TransferWise)

Wise har et henvisningsprogram ved navn ”The invite program”, hvor at, hvis du inviterer venner til at bruge Wise, får de rabat på deres første overførsel, men du bliver også belønnet. Et belønningsprogram er for eksempel, at du får 50 £ (eller det tilsvarende i din valuta), når 3 inviterede venner har tilmeldt sig og foretaget en international overførsel på mindst 200 £ hver. For at tælle til dit henvisningsprogram skal det være en enkeltoverførsel af dette beløb. For at invitere venner skal du kun gå til din invitationsside (eller invitationsikonet i appen), hvor du finder dit invitationslink, som kan sendes via e-mail, Messenger, WhatsApp eller simpelthen kopieres og sendes til dine venner via det foretrukne kommunikationsmedie.

TransferWise/Wise anmeldelser

Når det kommer til anmeldelser, er Wise meget værdsat. De har en rating på 4,7 stjerner på TrustPilot og modtog karakteren ”Fremragende” i 86% af stemmerne. I kommentarerne kan vi se, at de værdsættes for den hurtige og pålidelige service, for Appens funktionalitet, for den nemme forretningskontoopsætning og mange flere.

Wise (TranferWise) kundeservice og kontakt

På din konto kan du finde en bred vifte af emner, der er meget godt forklaret, men hvis du ikke finder svaret på dine spørgsmål der, så skal du bare gå til afsnittet ”kontakt os” for at begynde at chatte med en kundeservicemedarbejder. Wise tilbyder global kundesupport på en lang række sprog. Du kan komme i kontakt med Wise-teamet via chat, e-mail eller telefon. Chat er den anbefalede kanal, da du får hjælp på 2-5 minutter.

SpeakerCamera
11.48
Wise

Alternativer til Wise

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved