logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 måneder
ÅOP
5,11 - 20,73 %
Min. alder
23 år
5.000 kr.
400.000 kr.
Løbetid
2 år
ÅOP (est.)
12.92%
Kreditomkostninger (est.)
3.502,55 kr.
Samlet tilbagebetaling (est.)
28.502,55 kr.
Mdl. ydelse
1.188 kr.
over 24 måneder
Start ansøgning
Saml. kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 5 år. Variabel debitorrente: 4,99 - 18,99 %. ÅOP: 5,11 - 20,73 %. Mdl. ydelse: 755 - 1.037 kr. Saml. kreditomk.: 5.280 - 22.244 kr. Saml. tilbagebetaling: 45.280 - 62.244 kr. Maks. ÅOP: 20.73 %.

Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du få forbrugslån, samlelån og billån tilpasset dig, der ønsker at refinansiere eller har brug for økonomisk hjælp til små og store udgifter.

Om Bank Norwegian

Bank Norwegians historie går helt tilbage til, da flyselskabet af samme navn startede sit loyalitetsprogram ”Norwegian Reward”. Med en licens fra det norske Finansministerie kunne de kalde sig en norsk bank i 2007. Siden da er banken gået igennem en imponerende vækstperiode, og stadig i dag er de en seriøs spiller på det online lånemarked.

I dag har Bank Norwegian over 1,5 millioner kunder, og de har udvidet deres aktiviteter til andre lande såsom Danmark, Sverige og Finland. Mange af deres kunder har valgt banken som sekundær bank, hvor de kan nyde godt af deres mange produkter såsom:

  • Forbrugslån, hvor du kan låne op til 600.000 kr.
  • Kreditkort, hvor du kan optjene CashPoints til ferien
  • Refinansier dine allerede eksisterende lån til et samlelån

Bank Norwegian er en fuldt digital og fleksibel bank. Med andre ord behøver du ikke stå i kø nede i en fysisk bank for at ordne det, du har brug for. Præcis ligesom med flyselskabet Norwegian, kan du bruge de forskellige tjenester og tilbud helt digitalt på deres online platforme. De bruger den nyeste teknologi inden for selvbetjeningstjenester og apps for at sikre, at du som kunde får den mest optimale låneoplevelse.

Bank Norwegian tilbyder forskellige typer af lån. De tilbyder forbrugslån til dig, der vil have penge til både stort og småt. De tilbyder samlelån til dig, der ønsker at samle eksisterende lån til ét. Og endeligt tilbyder de billån til dig, der ønsker at købe en bil, men som står og mangler den sidste finansiering.

Bank Norwegian: forbrugslån

Ansøgningen om et forbrugslån er ikke specielt tidskrævende, og du skal ofte kun udfylde få, personlige oplysninger i ansøgningen. Du behøver heller ikke at stille dit hus eller bilen som sikkerhed, hvilket du ellers skal ved fx realkreditlån i banken. Endeligt er der heller ikke nogen høje etableringsomkostninger. Det skyldes, at forbrugslånet er et "lån uden sikkerhed". Forbrugslån er perfekt til dig, der ønsker at være forberedt på det uventede på trods af livets uforudsigelige udfordringer. Skal du bruge pengene med det samme, og er du i stand til at tilbagebetale det over de næste måneder, er forbrugslånet ideelt for dig. Med andre ord fordeler du en stor udgift ud over resten af året, så du slipper for negative tal på din bankkonto.

Hvis du er over 23 år, har en fast indkomst, ikke er registreret i RKI og har en bopæl i Danmark, kan du ansøge om et forbrugslån hos Bank Norwegian. Du kan ansøge om mellem 5.000 – 400.000 kr. med en løbetid på op til 15 år.

Bank Norwegian: Samlelån

Med samlelånet til Bank Norwegian kan du kombinere alle dine eksisterende lån til ét. Således kan du opnå lavere renter, færre gebyrer og en enklere tilbagebetalingsplan. Der er hverken et oprettelsesgebyr eller et månedligt gebyr for et samlelån hos Bank Norwegian. Kravene til dig er, at du ikke må være registreret i RKI, du skal have en fast indkomst og du skal være fyldt 23 år.

Ligesom ved forbrugslånet kan du med et samlelån låne mellem 5.000 – 400.000 kr. Et samlelån er en stor fordel for dig, der har flere lån med høje renter, og som derfor gerne vil spare penge og samle lånene i ét. Derudover giver et samlelån dig også et bedre økonomisk overblik, hvilket hjælper dig med at kunne overskue tilbagebetalingsprocessen og komme godt i mål med lånene.

Et samlelån egner sig til at samle eksisterende gæld ved låntyper, hvor du ikke stiller med sikkerhed for lånet. Det er fx kassekreditter, kreditkortgæld, kviklån osv. Som et ekstra plus kan du tilmelde samlelånet til betalingsservice, så du aldrig glemmer en betaling. Derudover kan du indfri dit lån, når du vil, uden at det koster dig ekstra. Og endeligt skal du ikke tænke på selv at indfri lånene ved dine eksisterende kreditorer. Det tager Bank Norwegian sig af.

Inden du ansøger om et samlelån, skal du være opmærksom på dine lånekontrakter ved dine allerede eksisterende låneudbydere. Står der i kontrakten, at du ikke kan indfri lånet før tid (fx for at samle det til et samlelån), er et samlelån som udgangspunkt ikke en mulighed for dig. Du kan selvfølgelig altid snakke med dine kreditorer om det, men det er ikke sikkert, at I kan finde frem til en aftale.

Bank Norwegian: Billån

Lånebeløbet på mellem 5.000 – 400.000 kr. er det samme ved et billån. I modsætning til en regulær bank stiller Bank Norwegian hverken krav til udbetaling eller sikkerhed ved deres billån. Derudover tilbyder de den samme rente til alle ansøgere, uanset om bilen, du ønsker at låne penge til, er gammel eller ny. Det gør de, da de ikke har krav på at vide, hvilken bil du køber for pengene. Det har de ikke krav på, da lånet er uden sikkerhed.

I og med at billånet er uden sikkerhed, er renten også derefter. Rentesatsen er variabel, hvilket betyder, at Bank Norwegian beregner den på baggrund af din individuelle økonomiske situation og kreditscore. Hos dem kan du få et lån med en pålydende rente fra 4,99%. Dog tilbyder de også lån med renter helt op til 20,73%. Hvilken, de tilbyder til dig, kommer meget an på, hvordan din kreditværdighed bedømmes.

Ligesom ved Bank Norwegians andre låntyper kan du altid tilbagebetale hele eller dele af lånet, inden tilbagebetalingsperioden udløber – helt gratis.

Bank Norwegian: Kreditkort

Bank Norwegian tilbyder også kreditkorttil deres kunder. Kreditkortet har intet årligt gebyr, og alle køb er gratis (med undtagelse af evt. ekstragebyrer fra fx udenlandske hæveautomater osv.). Kortet har flere fordele, hvoraf de fleste er knyttet til flyrejser med Norwegian. Med dit Bank Norwegian-kort kan du optjene CashPoints, som du kan bruge på ferierejser. Kortet tilbyder også gebyrfrie kontanthævninger og op til 45 dages rentefri kredit. For at få et kreditkort fra Bank Norwegian skal du være over 23 år, du må ikke være registreret i RKI og du skal bo i Danmark. Derudover vil der også blive foretaget en kreditvurdering af dig, når du ansøger om kortet.

Bank Norwegian har desuden dagligvareforsikring og rejseforsikring inkluderet i deres kreditkortaftale. Derudover tilbyder de også, at du kan tilkøbe forskellige tillægsforsikringer, hvis du har et Bank Norwegian-kreditkort. De tilbyder selvrisikoforsikring, betalingsforsikring og ID-tyveriforsikring som tilkøbsforsikringer.

Bank Norwegian: Kontakt

Hvis du vil vide mere om Bank Norwegian, kan du læse mere på Bank Norwegians hjemmeside. Der kan du også få hjælp via deres kundeservice, som har udarbejdet en overskuelig side med svar på "ofte stillede spørgsmål". Hvis du ikke er den mest PC-kyndige, kan du også få hjælp via telefon og e-mail alle hverdage.

Nogle ofte stillede spørgsmål er:

Hvordan annullerer man Bank Norwegian?

  • Du kan til enhver tid annullere dit kreditkort eller din konto, så længe du ikke har ubetalte midler stående. Du skal kontakte banken via e-mail eller netbank, hvis du ønsker at lukke en konto.

Hvem ejer Bank Norwegian?

  • Bank Norwegian er en videreudvikling af flyselskabet Norwegians loyalitetsprogram; Norwegian Reward. 

Hvad er et Bank Norwegian-kort?

  • Bank Norwegians kreditkort er et kreditkort med flere fordele, der ofte er knyttet til flyrejser med Norwegian. Fordelene opnås ved at bruge kortet.

Om hjemmesiden og ansøgningsprocessen

Bank Norwegian har en meget overskuelig og moderne hjemmeside. Der kan du nemt ansøge om alle de lånetilbud, der tilbydes af banken:

  • Forbrugslån uden sikkerhed
  • Samlelån
  • Lån til renovering
  • Billån

Når du ansøger om et lån på deres hjemmeside, skal du udfylde en formular med, hvor meget du ønsker at låne, CPR-nummer, fulde navn, e-mail og telefonnummer. Herefter modtager du et uforpligtende lånetilbud, der er baseret på dine ønsker og Bank Norwegians kreditværdighedsvurdering af dig. Vil du derefter godkende lånetilbuddet, skal du underskrive aftalen med dig MitID. Når disse trin er gennemført, udbetales pengene til din konto umiddelbart derefter.

Alternativer til Bank Norwegian

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Leasy Minilån logo
Hurtigt svar på din ansøgning
Betal ud, når du vil - uden omkostninger
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved