logo
Udbetaling på 45 min.
Underskriv med MitID
Ny lav rente
Lånebeløb
2.500 - 50.000 kr.
Løbetid
9 - 199 måneder
ÅOP
24,99 %
Min. alder
21 år
2.500 kr.
50.000 kr.
Løbetid
2 år
ÅOP (est.)
24.99%
Kreditomkostninger (est.)
7.019,90 kr.
Samlet tilbagebetaling (est.)
32.019,90 kr.
Mdl. ydelse
1.334 kr.
over 24 måneder
Start ansøgning
Saml. kreditbeløb: 10.000 kr. Løbetid: 12 måneder. Fast debitorrente: 22,51 %. ÅOP: 24,99 %. Mdl. ydelse: 934,96 kr. Saml. kreditomk.: 1.219,47 kr. Saml. tilbagebetaling: 11.219,47 kr. Maks. ÅOP: 24.99 %.

Indholdsfortegnelse

Ferratum

Ferratum er ejet af den finske virksomhed Ferratum Group, som blev grundlagt i 2005. Firmaet fungerer som låneudbyder i mange forskellige lande over hele verden med en vision om at give deres kunder økonomisk frihed og større råderum. Som en af verdens førende mobile banker er Ferratum kendt for flere ting – og deres navn giver genlyd hos de fleste mennesker verden over. Deres genkendelighed må i høj grad siges at være deres varemærke, og oven i hatten får du samtidig en nem ansøgningsproces, gennemskuelighed og tilgængelighed – hvad mere kan man bede om? 

Ferratum Kredit

Ferratum tilbyder en kredit, der fungerer som en almindelig kredit. Det vil sige, at du kan ansøge om lånebeløb fra 1.500 – 30.000 kr., hvorved du kun betaler, når du bruger af din kredit. Det betyder også, at der ikke er en fast tilbagebetalingsperiode som med almindelige forbrugslån. Hvis du bruger af kreditten, skal du dog betale en ydelse hver måned, og der er også et minimumsbeløb, som skal betales. Du må gerne betale mere, så du forkorter tilbagebetalingsperioden, og du kan altid indfri hele kreditten uden ekstra omkostninger. 
Denne løsning fra Ferratum er optimal, hvis du ikke forventer at spendere pengene med det samme, men at du i stedet vil vente. 

Ferratum er især kendt for deres hurtige svartid og udbetaling, hvilket kommer af, at de udbetaler lån døgnet rundt. Men deres varemærke indebærer i dag også, at de er fleksible. Låntagerens behov kommer i første række, og derfor forsøger Ferratum konstant at udvikle deres service efter kunders behov. F.eks. er deres mobiludvikling stærkt stigende, hvilket betyder, at flere og flere optager lån over telefonen. På den måde er du ikke tvunget til at have din computer fremme, men i stedet kan det hele ordnes med telefonen, uanset hvor du er. 

Via Ferratums hjemmeside har du adgang til dine lån 24 timer i døgnet. Her finder du login til Min side, hvor du har fri adgang til at observere, ændre eller tjekke op på dine lån. På den måde har du hele tiden dine lån tæt på - og det giver en tryghed for de fleste. 

Kravene for at ansøge om Ferratum Kredit er:

 • Min. 21 år gammel
 • Fast indkomst
 • Ikke registreret i Debitor Registret eller RKI
 • Dansk CPR-nummer og adresse.

Fordele ved Ferratum kredit:

 • Fleksibelt lån
 • Billigere end mikrolån
 • Kan nøjes med lav ydelse hver måned i stedet for at hele beløbet skal tilbagebetales hver måned (husk der løber renter på).
 • Du behæver ikke ansøge igen og igen og skulle kreditvurderes igen og igen, hvis det bare er et lille lån, du har brug for i ny og næ – fx med månedafslutningen.
 • Du styrer selv kreditten med det login, du modtager.
 • Der er ikke noget etableringsgebyr for at oprette din Ferratum Kredit.
 • Du betaler kun for den kredit, du benytter samt et gebyr hver gang du trækker penge fra din konto.
 • Du har pengene inden for max 45 minutter, hvis det er i vores åbningstid (se nederst i artiklen her).

Ferratum lån, mikrolån, forbrugslån og mobillån

Ferratum leverer en række lånetyper med samme grundvilkår, så vi beskriver dem her overordnet. Med et Ferratum Mikrolån, kan du låne penge hos Ferratum i 15 - 45 dages. Du kan låne mellem 500 - 6.000 kr.

Andre fordele ved Ferratums lån

Her er nogle af de fordele, vi ser Ferratum lån, kan have for ansøgeren:

 • Ferratum er et lån uden sikkerhed, så du skal ikke stille pant i noget du ejer.
 • Du må bruge lånet til, hvad du vil. Du behøver ikke forklare Ferratum, hvad du skal bruge lånet til, som du måske er vant til i din bank.
 • Ferratum har åbent alle hverdage fra kl 9:00 – 20:00 og lørdag 10:00 – 17:00.
 • Hvis du låner inden for denne åbningstid, så kan du have pengene på kontoen inden for 45 minutter.

Ulemper ved Ferratum lån

 • Du skal være fyldt 21 år (altså ikke nok, at du er fyldt 18 år). Da denne type ekspreslån, har relativt høje renter, anser vi det som en forbrugerbeskyttende fordel, at aldersgrænsen er hævet en smule.
 • Du må ikke være registreret i RKI / Ribers Kredit Information eller Debitorregistret. Det er dog oftest heller ikke en god ide, at gældsætte sig yderligere, hvis man er havnet i disse registre. Dog kan det jo være med til at skabe luft i økonomien og bedre tilbagebetalingsmulighed og dermed en vej ud af registrene, såfremt det var muligt at få et samlelån. Et samlelån giver netop mulighed for at man kan samle al sin gæld i et mere fordelagtigt lån – bedre rente og måske lidt mindre månedlige afdrag.

Få et lån eller kredit fra Ferratum i dag?

Hvis du ønsker at ansøge om et lån eller en kredit fra Ferratum i dag, så klik på ’Ansøg her’. Det er også i oversigterne og tabellerne, at du nemt kan sammenligne Ferratums lån med andre lånetilbud. Udfyld en hurtig ansøgning og vent på svar. Læs herefter lånedokumenterne godt igennem inden du endelig accepterer din låneforespørgsel. Du kan med fordel ansøge hos flere, så du kan sammenligne og vælge det hurtigste, billigste eller på anden vis bedste lån. Husk du har 14 dages fortrydelse på Ferratum lån og lignende onlinelån, mikrolån, forbrugslån og kviklån.

Rentefrit lån

Ferratum tilbyder per 1. juni 2020 ikke rentefrie lån mere.

Alternativer til Ferratum

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved