logo
Lånebeløb
2.000 - 12.000 kr.
Løbetid
6 måneder
ÅOP
24,9 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

VIVUS

Lån nemt og smart med Vivus

Tid er penge, og penge er tid, og derfor vil Vivus gerne gøre det nemt og hurtigt for deres kunder at låne penge, når det er vigtigt for dem. Vivus er en moderne låneudbyder, som siden 2012 har gjort det til deres kernemission at sikre danskerne trygge og gode lån i forskellige beløbsklasser. Derfor kan du hos Vivus låne fra2.000 kr. til 12.000 kr., men én ting du kan være sikker på uanset beløb er, at sikkerheden er i top. 

Der er ingen tvivl om, at DU vil være i fokus hos Vivus, og det afspejles i flere ting. Vivus er nemlig klar over, at du som online låntager sikkert har travlt, og derfor har de gjort ansøgningsprocessen nem og overskueligt, idet du udelukkende låner online. På den måde sparer Vivus en masse papirarbejde, og du sparer tid og kræfter ved, at du blot kan ordne dit lån hjemme fra sofaen. Samtidig slipper du for at blive udspurgt om, hvad pengene skal bruges til – så en nem og overskuelig proces er altså i vente med et lån fra Vivus. 

Ansøgningsproces via ’Min side’

Uanset om du er første- eller andengangs-låntager hos Vivus er ansøgningsprocessen nem og ligetil. Der er nem adgang til ’Min side’ inde på Vivus’ hjemmeside, hvor du kan logge ind. Som andengangs-låntager vil du have et login i forvejen, hvorimod førstegangs-låntagere skal oprette sig fra ny. Med et login til ’Min side’ kan du enten se eller forhøje din nuværende låneaftale eller ansøge om din første kredit. Ansøgningen foregår således, at du udfylder en formular med dine informationer og underskriver med dit NemID. Herefter sidder Vivus klar ved tasterne til at godkende din ansøgning, og lige så snart du er godkendt, vil pengene komme ind på din konto. Vivus udbetaler nemlig penge hele døgnet rundt, hvilket betyder, at du ikke skal vente længe på at få dine penge. 

Med et login til ’Min side’ kan du nemt holde et overblik over dit lån og altid være sikker på, hvordan din afbetaling osv. foregår. Dét er service på højt plan! 

Hvem ejer VIVUS?

VIVUS-varemærket er ejet af 4finance, som er en international udbyder af lån og kreditter til privatpersoner – ikke blot i Danmark, men over hele verden. For ikke nok med, at VIVUS er et kendt – og anerkendt – brand på dansk jord, har 4finance i dag afdelinger i 16 forskellige lande. Deres internationale omdømme strækker sig fra London og Letland til Miami og Mexico. Ikke nok med at deres virksomhed har slået rødder på tværs af grænser, har de, hold fast, mere end 5.000.000 kunder på verdensplan. Det er lidt mere end bare en sjat, og derfor har 4finance også særdeles stor erfaring inden for deres område. Som en af Europas største digitale lånegrupper ved 4finance helt sikkert, hvad der foregår på lånemarkedet. Dette kommer naturligvis VIVUS til gode i mange situationer, da VIVUS hele tiden vil være opdateret inden for denne verden. Hovedformålet hos 4finance og VIVUS er at tilbyde enkle, brugervenlige og transparente produkter til millioner af kunder. Dette formål står dog ikke i vejen for, at både VIVUS og 4finance lægger stor vægt på samfundsansvar. Begge virksomheder arbejder hårdt for at kunne tilbyde ansvarlige produkter, således låntager i hele verden ikke modtager service af udbydere, der giver enhver låntager lang næse. 

4finance er en troværdig og etableret udbyder, der har enorm viden om lån på internationalt plan – og det er netop derfor, at de har oprettet VIVUS som deres ansigt-udadtil i Danmark, så vi danskere kan få gode og trygge lån. 

Hvor meget kan jeg låne hos VIVUS?

Hvor meget du kan låne hos VIVUS afhænger af, om du er ny eller eksisterende kunde. Som ny kunde hos VIVUS kan du ansøge om op til 6.000 kr.

Er du eksisterende kunde hos VIVUS, kan du derimod ansøge om at låne op til 12.000 kr. Uanset hvilken af de to muligheder du ansøger om, vil du hurtigt få svar på, om VIVUS vil godkende dig til lånet. Det kan ske i nogle tilfælde, at VIVUS ikke kan tilbyde dig det ønskede lån, men i stedet vil du blive tilbudt et nyt beløb. Det, der afgør det, er den kreditvurdering, VIVUS laver på baggrund af din ansøgning. 

Uanset om du ansøger om 6.000 eller 12.000 kr., er det dog vigtigt, at du gør dig nogle tanker om beløbet, inden du sender din ansøgning til VIVUS. Når du ansøger om et lån hos VIVUS, skal du have en grund til det, og ofte kræver denne grund et helt specielt beløb; det kan være en uventet regning, en ødelagt vaskemaskine eller noget tredje. DU bør undgå at ansøge om et større beløb, end du har brug for – eller et du ikke kan betale tilbage. På den måde beholder du din status som en god låntager hos VIVUS, hvilket betyder, at der er større chancer for, at VIVUS giver dig lov til at låne igen, og igen, og igen. 

Grunden til, at VIVUS inddeler deres kunder i nye og eksisterende, er, at de på den måde kan holde øje med, hvem der kommer tilbage og låner hos dem. VIVUS ønsker at blive din foretrukne lånudbyder – ikke kun for deres egen skyld, men også for din. Der findes mange lånudbydere på markedet, der udnytter låntagere, som derfor ender i en frygtelig gæld. VIVUS vil gerne forebygge, at folk ender i en sådan kattepine, og derfor vil VIVUS skabe et miljø, hvor låntagere er trygge både første, anden og tredje gang, de optager et lån hos VIVUS.  

Hvornår bliver lånet fra VIVUS udbetalt?

Når du ansøger om et lån fra VIVUS, vil du opleve, at de tager god og hurtig service til næste niveau. Din ansøgning tager ingen tid, du vil få svar på din ansøgning inden for kort tid, og når du først er blevet godkendt hos VIVUS, vil du modtage pengene inden for få minutter. VIVUS sætter en ære at udbetale dine penge hurtigst muligt – der er vel en grund til, at du står og mangler dem, ik? 

Uanset hvilken bank du har, eller hvornår på dagen du søger, sørger VIVUS for, at dine penge kommer flyvende i høj fart hurtigst muligt. 

VIVUS overfører nemlig 24/7 hele året rundt. Det skaber fleksibilitet for dig, hvis du helst vil sende din ansøgning under morgenkaffen, inden du går i seng, eller endda midt om natten. Hos VIVUS er der ingen 8-16 åbningstider, du skal holde dig inden for – sikke en frihed! 

I sjældne tilfælde kan du opleve forsinkelse med overførelsen af penge. Skulle dette ske, er det typisk din bank og ikke VIVIUS, der er roden til forsinkelsen. Tro derfor på, at VIVUS altid vil overføre dine penge hurtigst muligt. 

Hvem kan ansøge hos VIVUS?

Når det kommer til, hvilke krav der er til dig som ansøger, afhænger det typisk af, hvor du vælger at ansøge om lån. Hos VIVUS har de opstillet nogle krav ud fra deres erfaring om, hvem der har mulighed for at betale pengene tilbage. Men når det er sagt, har VIVUS minimale, og ret fair, krav til dig som låntager: 

  • Du er mindst 20 år gammel
  • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Du er dansk statsborger
  • Du har en dansk folkeregisteradresse
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
  • Du har et NemID
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto

Hvis du ikke ved, hvad RKI er, er det et sted for dem, der ikke betaler deres lån tilbage. Er du først havnet der, er det svært at låne penge, da de fleste låneudbydere ikke vil udlåne penge til dem, der står i RKI – inkl. VIVUS. VIVUS foretrækker samtidig, at du har dansk statsborgerskab, har adresse i Danmark, et dansk telefonnummer samt en dansk bankkonto. Grunden til det er, at VIVUS er en dansk service. Derfor giver det også allerbedst mening, at du bor i Danmark, hvis du ansøger om et lån herfra. 

Husk også, at VIVUS foretager en kreditvurdering af dig på baggrund af de informationer, du sender i din ansøgning. Bare rolig – det er hverken et krydsforhør, eller noget der er værre, kreditvurderingen sker både for din og deres skyld, så du får det absolut bedste ud af den service, som VIVUS tilbyder. 

Kan du dog sige ’jeps’ eller ’tjek’ ved alle de ovennævnte, bør du ikke frygte, hvorvidt du bliver godkendt til et lån hos VIVUS. 

VIVUS eller Ferratum?

Når du skal vælge, hvilken lånudbyder du skal tage, kan du hurtigt blive forblændet af dem, du ser i tv, de reklamer du ser på nettet osv. Men stopper du op og sammenligner låneudbydere? Hvis ikke, skal du til at gøre det nu! 

Vi har derfor samlet nogle karaktertræk mellem to store udbydere i Danmark: VIVUS og Ferratum. På den måde kan du se, at der kan være både små og store forskelle på, hvem du vælger som låneudbyder. 

Lånebeløb 

Når det kommer til lånebeløb, er VIVUS og Ferratum vidt forskellige. 

VIVUS har valgt at opdele deres lånebeløb sådan, at du som ny kunde hos VIVUS kan ansøge om op til 6.000 kr. Modsat, hvis du er eksisterende kunde, kan du ansøge om at låne op til 12.000 kr. VIVUS lægger stor vægt på, at du som ny kunde betaler dit lån tilbage. På den måde kan du selv se, hvad din økonomi kan holde til, inden du næste gang låner lidt mere. Så ender du aldrig i en økonomisk nedadgående spiral, hvor gælden aldrig kan tilbagebetales.

Hos Ferratum arbejder de med større beløb til alle – her kan du nemlig låne helt op til 30.000 kr. Ferratum tilbyder denne lånesum til alle, uanset om de er nye eller eksisterende kunder. 

Renter: 

Renter bliver tit overset af rigtig mange låntager, men det kan faktisk være rigtig klogt at kigge på, hvad du skal betale i rente. VIVUS’ debitorrente (årlig fast) er på 22,5%. 

Hos Ferratum bliver du tilbudt en fast debitorrente på 30,38%. 

Krav til alder: 

Det varierer fra udbyder til udbyder, hvor gammel du skal være for at optage et lån. Hos VIVUS skal du være 20 år for at kunne sende en ansøgning, og hos Ferratum skal du være 21 år. 

Hvad du vælger at lægge vægt på, når du ansøger om et lån, det er op til dig. Men uanset hvad du vælger, er det en god idé at sammenligne nogle lånemuligheder, ligesom vi har gjort med VIVUS og Ferratum – og endda gerne med flere ting end blot de tre ovenover. 

Hvad sker der hvis ikke jeg betaler mit VIVUS lån?

Hvis du ikke betaler dit VIVUS lån, ender du med at stå i RKI. Står du først registreret her, får du svært ved at optage andre lån i flere år – ikke kun hos VIVUS, men hos alle lånudbydere. 

VIVUS har dog fundet en løsning, der gør det nemmere for låntagere, der pludseligt kan have svært at tilbagebetale deres lån. VIVUS har oprettet delbetaling. Delbetaling betyder, at du kan betale et mindre beløb end det fulde betalingsbeløb. Når du gør det, vil VIVUS først registrere noget af det til renter for de dage, der er gået i din låneperiode – alt overskydende vil tilbagebetales på dit lånebeløb helt automatisk. 

Den dag du har betalt din kredit tilbage til VIVUS, vil renterne også blive mindre igen. 

Delbetaling foregår enten via din profil hos VIVUS eller ved hjælp af en kontooverførsel i din netbank. Det er hamrende nemt, og hvis du lige pludselig støder på uventede problemer økonomisk, skal du ikke bekymre dig om ikke at kunne betale dit VIVUS lån tilbage. 

SpeakerCamera
08.06
VIVUS

Alternativer til VIVUS

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved