logo
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
24 - 120 måneder
ÅOP
12,74 - 22,94 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Spargo Finans

Spargo Finans tilbyder privatlån på 10.000 kr. - 150.000 kr. Det er nemt og hurtigt at ansøge på deres hjemmeside ved at følge 3 trin:

  1. Indtast oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelsesforhold.
  2. Log ind med NemID og ansøg nemt og sikkert.
  3. Få hurtigt svar – inden for en time i åbningstiden.

Pengene kommer ind på din konto 1 til 2 hverdage efter godkendelse. Der skal ikke stilles nogen sikkerhed for lånet, og du bestemmer helt selv, hvad pengene skal bruges til. Får du pludselig flere penge mellem hænderne, kan du altid betale hele lånet ud, og det koster naturligvis ikke ekstra.

Få et overblik

Det er altid en god idé at få et overblik over din daglige økonomi, inden du ansøger om et lån. Ved at gøre det bliver du klar over, om der overhovedet er plads til et lån, og i så fald hvor stort det kan være. For man skal huske på, at et lån giver penge nu og her, men på sigt giver det flere udgifter.

Spargo Finans har selv lavet tre gode råd, som kan hjælpe dig med dette overblik. De handler om at lægge et budget, så du dermed kan se, hvad du har til rådighed. Du kan endda hente et budgetskema, som blot skal udfyldes, fra deres hjemmeside. Derudover råder de til, at du tilmelder dit lån til Betalingsservice for at undgå rykkere. Læs mere på hjemmesiden.

SpeakerCamera
10.25
Spargo Finans

Alternativer til Spargo Finans

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved