logo
Lånebeløb
1.000 - 30.000 kr.
Løbetid
3 - 12 måneder
ÅOP
24,9 %
Min. alder
19 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Simbo

Sådan låner du penge hos Simbo

Det er hurtigt og nemt at låne penge ved Simbo – faktisk tager det bare ét minut at udfylde ansøgningen. De beskriver det selv ved fire simple trin: Først vælger du det beløb, som du ønsker at låne, og derefter udfylder du ansøgningen. Så skal du skrive under med NemID, hvorved udbyderen automatisk kan indhente dine oplysninger fra SKAT. Sidste trin er, at du får svar på skærmen med det samme. Hvis du bliver godkendt til et lån, bliver pengene udbetalt straks – faktisk kommer de indenfor blot 30 minutter i åbningstiden.
Du kan låne en kredit fra 500 kr. til 30.000 kr.

Fordelene ved en kredit

Simbo tilbyder dig at låne penge i form af en kredit. Det betyder, at der ikke er nogen løbetid, og du kan derfor betale pengene tilbage, lige når det passer dig, og over så mange omgange du vil. Du skal dog huske på, at du hver måned som minimum skal betale den månedlige rente. Dertil kan du så vælge, om du vil betale mere for at betale af på kreditten - eller måske endda indfri hele beløbet. Det er op til dig!
Det er også op til dig, hvad pengene skal bruges til, og du skal naturligvis ikke stille nogen sikkerhed.

Alternativer til Simbo

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved