logo
Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Løbetid
12 - 120 måneder
ÅOP
11,21 - 33,99 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Santander Consumer Bank

Om Santander Consumer Bank

Santander lån og Santander banken er blandt de nyere på det danske marked, men Banco Santander er faktisk en af største banker i hele verden, og den største bank i eurozonen. Du kan trygt låne penge i Santander eller oprette en bankkonto som over 120 millioner andre kunder har gjort fordelt på over 40 lande. Santander banken beskæftiger over 195.000 ansatte. Santander Consumer Bank har en estimeret markedsværdi på ca 490 milliarder danske kroner. Så det er i den grad en veletableret bank. Santanders historie går tilbage til 1857.

I Danmark kender vi især Santander fra deres stærke position på markedet for billån, forbrugslån, privatlån (kendt som blandt andet Santander Privatlån Plus) og kreditkort. Men også opsparingsmulighederne i banken er konkurrencedygtige med de danske banker.

Santander lån

Når du vil låne penge hos Santander, så skal du være mindst 18 år og ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Er du mindst 18 og har en god og sund økonomi, så kan du måske låne op til 350.000 kr. (ønsker du at låne over 100.000 kr. hos Santander skal du vælge Santander Privatlån Plus). Det er hurtigt og nemt at låne penge hos Santander.

Du kan ansøge om et Santander lån efter du har sammenlignet det med andre forbrugslån her på Moneezy. Klik på ’Ansøg her’ ud for Santander lånet, så føres du til en online låneansøgning, hvor du kan udfylde deres online låneansøgning nemt og sikkert på få minutter. Du kan også gå til santander.dk eller søge ’lån Santander’ på fx Google.

Sammenlign Santander lån med andre privatlån

Først og fremmest er det vigtigt, at du ved, at du kan ansøge om et Santander lån helt uforpligtende og gratis. Du binder dig først, når du har underskrevet låneaftalen med NemID. Herefter har du 14 dages fortrydelsesret. Derfor indhent bare tilbud fra Santander, hvis du vurderer, at det opfylder dine behov for et lån, men ansøg også hos nogle af de andre, som kunne være interessante. Dermed kan du nemt vælge det bedste lån for dig. Har du god tid, så sammenlign dit lånetilbud med andre bankers tilbud. Fx din egen bank eller den ’nye’ norske Bank Norwegians lån.

Santander Privatlån op til 100.000 kr.

Dette lån fra Santander er nemmere at få end Santander Privatlån Plus, hvor man låner mere end 100.000 kr. Santander Privatlån er en mulighed for dig, hvis du:

 • Er mindst 18 år.
 • Ikke er registreret i Debitorregistret eller RKI.
 • Skal du låne over 100.000 kr, så er indkomstkravet minimum 240.000 kr./år.

Du kan låne fra 10.000 kr. og betale tilbage over 12 måneder eller vælge helt op til 120 måneders afdragsperiode. Desto længere afdragsperiode, du vælger, desto lavere bliver det månedlige afdrag, og det føles måske ikke så surt, når afdragene er mindre. Men husk, at desto længere tilbagebetalingstid desto flere kreditomkostninger på løber, således at de samlede kreditomkostninger/prisen for lånet bliver større.

Fordele ved Santander Privatlån og Santander Privatlån Plus

Forskellen på de to lån er, hvor meget du kan låne og hvad der stilles af krav til dig som ansøger, for at få lov til at låne penge hos santander.dk. Af fordele ved begge lån, kan nævnes:

 1. Du ansøger og underskriver med NemID. Det gør det sikkert og hurtigt at låne penge hos Santander Consumer Banken.
 2. Du kan låne fra du er er 18 år, hvor flere andre låneudbydere har 23 år som grænse.
 3. Det er en af verdens største banker (sikkerhed)
 4. Du får lyn hurtigt svar på din online ansøgning.
 5. Det er såkaldte lån uden sikkerhed, hvor du kan bruge pengene til det du ønsker og ikke skal stille sikkerhed i bolig, bil eller andet. Det er ikke et såkaldt kviklån, hvor du skal betale tilbage inden for et par måneder, og derfor er der ikke 2 dages betænkningstid før lånet kan udbetales til dig (ny lov fra 1. januar 2017)

Santander billån og bilfinansiering

Santander billån og leasing findes som løsning hos mere en 75% af de danske bilforhandlere. Santander bilfinansiering er således den helt store spiller på markedet for finansiering af bilkøb. Et billån uden eller med udbetaling. Et billån fra Santander kan klares på ca. 5 minutter inklusiv underskrifter på dokumenterne og kreditvurderingen, så de har gjort det nemt og hurtigt, og på konkurrencedygtige vilkår, hvilket nok er årsagen til at så mange bilforhandlere har valgt Santander Consumer billånet. Læs mere om Santander billån på santanderconsumer.dk eller du spørg din bilforhandler, hvor lånet også skal optages/ansøges om. På santander.dk kan du læse mere om såvel privat som erhvervsmæssig leasing af biler.

Du kan vælge ja til en ”Safe-forsikring”, hvis du vil have øget sikkerhed. Den forsikring sikrer, at der bliver betalt af på dit lån, såfremt du bliver sygemeldt eller mister dit arbejde, som følge af en ulykke eller sygdom (i op til et år ad gangen). I tilfælde af dødsfald, så indfries lånet med op til 750.000 kr. Med et Santander lån, kan du også låne til en campingvogn eller MC / motorcykel.

På Santander.dk kan du finde låneberegnere, lave en beregning og tjekke Santander billån rente. Bemærk, at der to typer Santander bilfinansiering:

 1. Du kan vælge Santander billån med 20% udbetaling og tilbagebetalingsperiode på op til 12 år.
 2. Eller vælge Santander billån uden udbetaling, hvor lånet skal være tilbagebetalt senest efter 15 år.

Vælger du Santander finansiering til bilkøbet, så har du valgt en bilfinansiering som hele 75% af de danske bilforhandlere også har valgt.

Vi anser det, som en ulempe ved Santander billån og bilfinansiering, at du ikke i ro og mag, kan ansøge om billånet hjemmefra på Santanderconsumer.dk.

Santander Privatlån er muligvis en af de låneudbydere, du har hørt om før. Hvis ikke i TV og diverse andre reklamer, så måske fordi du kender nogen, der kender nogen, der har brugt dem. For Santander Privatlån er en af de udbydere, der har kunder i fokus, og derfor flokkes der gerne låntagere om dem. 

Santander Privatlån tilbyder først og fremmest en attraktiv rente, hvilket også er med til, at flere og flere låntagere vælger denne udbyder. Men det er ikke alt. Santander Privatlån nøjes ikke, og derfor sørger de for at kunne give deres kunder nogle fordele, der siger spar 2. 

Santander Privatlån – her er du i centrum

Noget der i høj grad også tiltaler andre låntagere er, at Santander Privatlån ikke har krav om, at du skal stille sikkerhed. Det betyder, at du kan låne uden at skulle ’’give noget fra dig’’ – ligesom i pant. Samtidig forsøger de at have dig i fokus på den måde, at dig og din tid er vigtigst. 

Ordene: enkel, sikker og hurtig spiller altså en stor rolle hos Santander Privatlån og deres arbejde. Det er deres holdning, at en låneansøgning ikke skal tage meget længere end at børste tænder, og derfor er processen skåret helt ind til benet hos Santander Privatlån. 

Et tilbud, der matcher dig fra top til tå

Du kan låne op til 50.000 kr. hos Santander Privatlån uden at skulle stille sikkerhed. 
Når du har ansøgt om det ønskede beløb, vil Santander Privatlån gennemgå en kreditvurdering af din privatøkonomi. På baggrund af denne vurdering udarbejdes dernæst et unikt lånetilbud til dig, som matcher dine behov og ønsker. Det individuelle og unikke lånetilbud er en god mulighed – især hvis det er dit første lån – da dette er et skræddersyet tilbud, der er lavet ud fra dig og din økonomi. 

Det er altså ikke tilfældige tal, der bliver smidt på bordet, men gennemtænkte og fornuftige tilbud, der kan gøre noget godt for dig. 
Hos Santander Privatlån vil du aldrig føle dig som endnu en i rækken, men i stedet vil du opleve en tryg og professionel behandling. 

Vurdering og Anmeldelse af Santander lån

På Moneezy kan du se, hvordan vores brugere har vurderet og anmeldt Santander lån. Du kan også selv vurdere lånene og dermed hjælpe andre på vej. Santander Trustpilot score er meget høj. Hele ca 8 ud af 10 point! Vi tror, at det hænger meget sammen med, at det er en meget veldrevet og global bank, der er kommet til Danmark med strømlinede finansielle produkter – og ikke mindst deres billåns popularitet blandt bilkøbere og bilforhandlerne. Vi vurderer, at Santander har nogle gode konkurrencedygtige produkter, men at man som altid bør benytte sig af muligheden for at få flere lånetilbud at vælge imellem. Det er jo både gratis og uforpligtende at ansøge om lån, så hvor ikke få flere tilbud, og vælge det bedste lån. Derudover så husk, at der på Santander lån er 14 dages fortrydelsesret.

Santander kreditkort ”Santander Red”

Du kan læse mere om Santanders kreditkort ”Santander Red” – Santander Mastercard kreditkort på santanderconsumer.dk. Santander Red er et VISA kreditkort med nogle af følgende fordele:

 • Du betaler ikke et årsgebyr
 • Du kan købe rentefrit med kreditkortet i op til 45 dage.
 • Tjek Safe Extra som ekstra forsikring
 • Det koster ikke gebyrer at hæve kontanter i udlandet!
 • Der er fordelsprogram
 • Der er rabatter at hente med dit Santander Red kreditkort
 • Det understøtter MobilePay

Alternativer til Santander Consumer Bank

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved