logo
Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
11,42 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Resurs Bank

‘’Vi får det sjove til at ske, og det svære til at føles enklere’’. Sådan forklarer Resurs Bank deres vision og arbejde – og det er også den virkelighed, deres kunder – nuværende såvel som kommende - vil blive mødt af. For din drøm; din idé om alt det sjove, det oplevelsesrige eller det uopnåelige, det er deres virkelighed. De arbejder benhårdt for, at du får din drøm opfyldt, og kan de bidrage til det, så gør de det! Det er aldrig forkert at tage imod en hjælpende hånd, og når hånden kommer fra Resurs Bank, kan du være stensikker på, at din oplevelse både vil være hurtig, tryg og enkel. 

Men hvem og hvad er Resurs Bank? 

Resurs Bank er en del af Resurskoncernen, som er repræsenteret på tværs af Norden. Foruden Resurs Bank finder du også Solid Forsikring som en del af denne koncern. Resurs Banks overordnet formål er at udvikle smarte og fornuftige betalings- og finansieringsløsninger – både for private forbrugere samt virksomheder. Der er ingen tvivl om, at Resurs Bank har specialiseret sig inden for Nordens vaner og værdier, for med arbejde på både den norske, svenske, finske og danske platform, er de fuldstændig etableret i det kolde nord. 

Rejsen startede tilbage 1977, hvor Resurs Bank hovedsageligt havde en vision om at kunne tilbyde simple finansieringsløsninger til detailkunder. Dette udviklede sig indtil 2001, hvor Resurs Bank fik bank licens og dermed titlen som en etableret bank. Herfra er kurven kun gået en vej, og det er op. I dag tilbyder Resurs Bank løsninger såsom: Consumer Loans, Payment Solutions og Insurance. Og det er især consumer loan og insurance, der er interessant for dig. 

Deres consumer loans tilbyder helt op til 300.000 kr. til en skarp rente. Det gode ved denne løsning er, at du ikke er tvunget til at fortælle, hvad pengene skal bruges til. Du har komplet frihed til at bruge pengene, som du ønsker – og det bedste af det hele er, at der ikke er nogen binding på din ansøgning. 

Deres insurance bydes gennem Solid Forsikring, hvor Resurs Bank tilbyder en tryghedsforsikring, som beskytter dig og dit lån i tilfælde af uforudsete hændelser. Mister du f.eks. dit arbejde, er det en god idé at have en tryghedsforsikring på dit privatlån.

Resurs Bank og deres værdier

På nuværende tidspunkt er du nok klar over, at Resurs Bank ikke kun udvikler løsninger til Danmark, men i hele Norden. Faktisk hjælper de 5,7 millioner kunder på tværs af de fire lande med at finde fleksible finansieringsløsninger, f.eks. gennem afdrag, privatlån, kreditkort og forsikring. Foruden at tage hånd om kunders finansielle problemer, arbejder de altid på at gøre en forskel i samfundet. Derfor arbejder de mere og mere inden for nogle bæredygtige aspekter og sponsorerer inden for forskellige områder, der ligger deres hjerter nært. Resurs Bank er altså ikke blot en bank – det er et fællesskab, og det kan du blive en del af. 

Som kunde vil du komme helt ind under huden på Resurs Bank og dermed opleve på egen krop og sjæl, hvordan de lever deres værdier ud. Især fire værdier arbejder de ud fra. 

  • Driven: De er nysgerrige og engagerede i alt, de laver, og dette skaber et miljø, hvor opmuntring af hinanden spiller en stor rolle i udviklingen.
  • Open: At være lydhøre tager de ikke let på. De lytter til deres kunder – for kun sådan finder I sammen frem til den bedste løsning.
  • Innovative: At gå nye veje og bruge sin fantasi ligger ikke langt fra deres hverdag. Kun sådan bliver de bedre til det, de laver.
  • Trustworthy: De arbejder til daglig for at gøre sig fortjent til deres kunders tillid. Dette gør de f.eks. ved altid at holde, hvad de lover og levere en høj kvalitet på alle deres løsninger.

Hvis du endnu ikke er faldet pladask for denne banks værdier og idealer, så ved vi ikke, hvad der kan imponere dig. Resurs Bank har hele pakken – se for dig selv. 

SpeakerCamera
08.36
Resurs Bank

Alternativer til Resurs Bank

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved