logo
Lånebeløb
1.000 - 6.000 kr.
Løbetid
1 - 3 år
ÅOP
36,7 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Nupp

Har du hørt om Nupp før? Hvis ikke, mener vi helt bestemt, at det er en kæmpe fejltagelse. Nupp er nemlig noget helt specielt. Lad dig ikke narre af det sjove navn – Nupp lever og ånder for at udbyde gode online lån på tværs af danske computerskærme, og derfor ved de om nogen, hvordan man tilfredsstiller kunder. I vores øjne tilbyder Nupp det perfekte minilån; eller i hvert fald så tæt på perfekt som man kan komme. 

Hvorfor? Fordi Nupp gør noget helt specielt, som andre ikke gør. Men først skal vi have det basale på plads: Nupp tilbyder faktisk mikrolån, og ikke minilån. Grunden til det er, at Nupp tilbyder lån mellem 1.000 og 6.000 kr., hvor et minilån ofte tilbyder lån mellem 5-10.000 kr. Mikrolånet fra Nupp er altså det perfekt ’’lille’’ lån til dig, som ikke mangler det helt store, men blot et tilskud til hverdagens økonomi eller til den helt specielle begivenhed. 

Det der med få ord kendetegner Nupp er: lavt lånebeløb, hurtig udbetaling og 2 måneders rentefri udbetaling. Det er især den sidste del, der er usædvanligt for et mikrolån. Typisk er renterne nemlig høje ved mindre lån, men ikke hos Nupp. 

Et nærmere kig på Nupps lån

Skal man bare låne 2000, 4000 eller 6000 kr, så kan Nupps lån være det helt rigtige. Hvorfor låne mere end du behøver. Et forbrugslån fra NUPP dk er kendetegnet ved:

  • Lån fra 1.000 kr. til 6.000 kr. (minilån og kviklån størrelse)
  • Allerede åbent for 18årrige.
  • Lån i 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder.
  • Svar på nem online ansøgning med det samme.
  • Det er et rentefrit lån de første 2 måneder. Ikke et gratis lån.
  • Basisbank står bag finansieringen af lånet.

Så lidt et lån, der ikke er så mange af på det danske marked i den forstand, at du kan nøjes med et lille lån, og de som noget nyt tilbyder ikke et gratis lån, men et rentefrit lån de første to måneder af lånet løbetid.

Nupp har løsningen til pressede kunder

Nupp tænker nyt. Nupp tænker fremad. Foruden at fjerne renterne de første to måneder, har Nupp nemlig også gjort det muligt for dig som kunde at vælge en længere løbetid på dit mikrolån. Det er endnu et af de unikke tiltag, Nupp præsenterer. 
Almindelige minilån har nemlig ofte en løbetid på 30 dage, men hos Nupp kan du vælge en løbetid på enten 14, 26 eller 38 måneder. 

I forhold til hvor lille lånet er, har du altså masser af overskud og tid til at betale pengene tilbage. Det betyder dog ikke, at du ikke skal vælge løbetiden med omhu. For selvom det kan være fristende at vælge den længste løbetid, du kan, kan det godt betale sig at betale lånet af hurtigst muligt. Når de første to måneder er gået, kommer der nemlig igen renter på lånet, og jo længere tid du skal betale dem, jo dyrere bliver lånet. 

Det hele er derfor en balancegang mellem at være realistisk i forhold til, hvornår du kan afbetale – uden at overdrive løbetidens længde. 

En anden positiv faktor ved Nupp i denne travle tid er, at de udbetaler penge i weekenden. Det betyder, at mangler du en lille sum penge til en travl weekend, så skal du ikke først gå i minus og vente til mandag. I stedet kan du få fingrene i lånet, mens du er på farten. Smart, ik? 

I dag er Nupp desværre lukket. Men hos Moneezy finder du en bred palet af andre lige så lækre, troværdige og gode lånemuligheder. 

Alternativer til Nupp

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved