logo
Ansøg med NemID
Du får hurtigt svar
Få hjælp når du har brug for det
Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Løbetid
36 - 120 måneder
ÅOP
20,18 - 22,94 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Nordiclån

Nordiclån gør det enkelt

Hos Nordiclån har de en vision om at gøre det så enkelt som muligt. De tilbyder en fast lav rente og en fast månedlig ydelse, som beregnes ud fra lånebeløb og løbetid. Derved kender du udgifterne til dit lån på forhånd, og du løber ikke ind i ubehagelige overraskelser. Du kan også vælge at betale mere eller betale hele lånet ud – uden det koster ekstra.
Med Nordiclån kan du låne 10.000 kr. - 100.000 kr. Du kommer i gang ved at indtaste dine oplysninger, ansøge med NemID og herefter kommer der svar indenfor en time, hvis du har ansøgt i åbningstiden.

Stor gennemsigtighed

Det er fuldstændig forsvarligt at optage et lån hos Nordiclån. De ligger stor vægt på, at forbrugeren har et stort overblik. Det kommer til udtryk i den faste rente, de faste månedlige ydelser og ingen skjulte eller ekstra omkostninger. Desuden bliver der taget højde for, at din økonomi er stabil og kan blive ved med at være det, når du låner. Der vil ikke blive udlånt et beløb til dig, hvis det ikke kan ske under ansvarlige forhold. På hjemmesiden er der skrevet tre gode råd om økonomi, som kan være gode at læse igennem før ansøgning.

Om Nordiclån

Nordiclån er et dansk lån fra Leasy koncernen. Produkter som fx L’easy Minilån og Nordiclån er således under L’easy A/S, og det er i L’easy A/S at finansieringen foregår. Hos Nordiclån er låneprocessen derfor optimeret og strømlinet, så du hurtigt og nemt kan låne penge online i dag. Du kan lynhurtig låne fra 10.000 kr. til 100.000 kr. Hos Nordic Lån, lægger de vægt på, at du skal have styr på din økonomi for at kunne låne penge. Derfor kan du blandt andet finde gode råd om økonomi og et gratis budget, du kan bruge til nemt at få overblik over dine indtægter og udgifter. En budgetlægning er ofte med til, at man finder nogle nemme besparelser og vælger fx at indhente nye forsikringsaftaler og abonnementer. Det er en hurtig og simpel måde at optimere din økonomi på, og den kan altså starte gratis med budgetlægningsværktøjet fra Nordiclån.

Når dit budget er lagt, og eventuelle besparelser er fundet, så ved du, hvad du kan tillade dig at låne af penge hos Nordiclån uden, at det bliver surt at skulle betale pengene tilbage igen. Måske gjorde budgetlægningsprocessen, at du fandt nogle besparelser, så du hurtigere kan betale dit lån hos nordiclaan.dk af, og dermed i sidste ende betale færre kreditomkostninger / slippe lidt billigere. NordicLån råder deres kunder til at klare afdrag via Betalingsservice, så regningerne bliver betalt til tiden automatisk. Dermed undgår man besværet med girokort og eventuelle meromkostninger, hvis man glemmer et afdrag på lånet.

Lån penge med et Nordiclån

Du kan låne penge hurtigt online hos Nordiclån med dit NemID. Bemærk, at du ikke må være registreret i RKI Ribers Kredit Information eller Debitorregistret. Derudover er det et krav, at du har arbejde og bor i Danmark. Det er ret standard krav for online hurtiglån som Nordiclån kan kategoriseres som. Derudover skal du være mindst 21 år.

Fordele ved Nordiclån

Nordiclån fremhæver selv følgende fordele ved deres lån:

  1. Fast lav rente
  2. Fast månedlig ydelse
  3. Betal ud, når du vil

Det er ikke altid, det er gratis at betale lånet ud, når man vil, men det er det hos Nordiclån og det er en rigtig god ide, at betale lånet ud før tid, hvis der er råd til det. Det betyder, at du ender med at betale mindre for at have lånt pengene, da de samlede kreditomkostninger bliver mindre.

Et Nordiclån er et kontantlån eller hurtiglån, og det anser vi også som en fordel. Hele processen går stærkt, og det er ofte præcist det som forbrugeren efterspørger. Det er ikke altid, at man har tid til at vente på et lån i banken, banklån eller kassekredit kan ofte tage flere uger at få. En ulempe ved at det går stærkt, og kreditvurderingsprocessen måske er mindre omfattende end ved et banklån, er at prisen målt i årlige omkostninger i procent ofte vil være større end hvis du havde tid til at indhente flere lånetilbud og også fik din bank eller andre banker til at komme med et tilbud. Det afhænger dog af din økonomi og bankernes krediterfaringer med at låne penge til dig.

Gode råd om at låne penge hos Nordiclån

Når man skal låne penge, så er det vigtigt, at det ikke bliver en alt for impulsiv beslutning. Det er jo ofte en beslutning, som man skal ’leve med’ i form af afdrag på lånet i flere år. Derfor er det en god ide at sove på beslutningen om at skulle låne penge. Om det også er en god ide, at folketinget har indført 2 dages betænkningstid til forbrugeren inden pengene udbetales – der må vi sige ja og nej. Når du låner penge online har du i forvejen 14 dages fortrydelsesret, så du kan fortryde lånet.

På plussiden kan man sige, at bliver lånet optaget på en våd bytur, så er det måske meget godt – for nogen – at pengene ikke udbetales samme aften. Men står man reelt og skal bruge pengene fornuftigt her og nu, så er det en irriterende ny lov for mange – tror vi. Det er som nævnt også nødvendigt, at du har overblik over dine udgifter og indtægter, så læg et budget – det tager ikke så lang tid. Log på netbanken og find nemt de fleste oplysninger, og så kan du forfine det med tiden. Overvej om du skal have en medansøger på lånet. Det kan fx være en god ide, hvis det gør, at du kan låne flere penge, og dermed måske få et samlelån, hvor al din gæld bliver samlet – og til en mindre ÅOP (årlig omkostning i procent).

Få et lånetilbud fra Nordiclån

Det er gratis og uforpligtende at få et lånetilbud fra Nordiclån. Så start med at sammenligne lån gratis her på siden, og hvis det er Nordiclån, der passer godt til dine behov, så ansøg om et lån ved at klikke på ’Ansøg her’, der fører dig til et online ansøgningsskema. Herefter kan du ofte med fordel ansøge om et eller flere andre lån, da det jo er gratis og uforpligtende. Sammenlign de lånetilbud du får, og vælg så det bedste lånetilbud. 

Alternativer til Nordiclån

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved