logo
Lånebeløb
1.000 - 20.000 kr.
Løbetid
Kredit
ÅOP
24,97 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Nordcredit

Nordcredit er en dansk, online låneudbyder, der tilbyder kredit til privatpersoner. Nordcredit lægger vægt på hurtighed, pålidelighed og overskuelighed – 3 faktorer, der spiller en rolle i ethvert moderne menneskes liv. Vi har travlt, og derfor skal vi helst ikke bruge for lang tid på noget som helst – og derfor forstår Nordcredit at udnytte din tid til fulde. 

Nordcredit har nogle af de mest overskuelige kreditprodukter i Danmark, hvor de både tilbyder faste priser og afdrag. Idéen bag Nordcredit er at gøre din låneproces så hurtig som muligt – det har de gjort ved at gøre deres låneproces kort og deres hjemmeside overskuelig, og på ingen tid havde Nordcredit opskriften på, hvordan man sparer sine kunder for tid og kræfter. 

Du kan låne mellem 500 og 15.000 kr. hos Nordcredit. Efter du har sendt din ansøgning, kan du få udbetalt det beløb af denne kredit, som det passer dig. Det betyder, at du kun betaler for den del af kreditten, der udbetales til din bankkonto. Hver gang du ønsker at få udbetalt et beløb, vil der dog være et udbetalingsgebyr. Det kan altså være klogt at overveje, om du skal hæve beløbet af flere omgange eller på én gang. Gebyret vil ligge på ca. 10% af det beløb, du ønsker at få udbetalt. Nordcredit har lavet denne løsning, så du selv kan planlægge og tilrettelægge dit lån ud fra, hvornår du har brug for det – det er da smart. Vi har jo ikke altid brug for lige mange penge, og denne løsning giver dig lidt bedre plads til at trække vejret. Derudover sikrer Nordcredit, at du får hurtig udbetaling og en lav ydelse. 

Retten til selv at bestemme over dit lån og din økonomi – og endda lidt større råderum i budgettet – det er, hvad Nordcredit kan hjælpe dig med. 

Låneeksempler hos Nordcredit

For at gøre lånemulighederne overskuelige kan du hos Nordcredit se eksempler på, hvad det vil koste at tage et lån. Ansøger du eksempelvis om kredit på 5.000 kr., skal det betales tilbage inden for 12 måneder. Det betyder, at den maksimale månedlige ydelse vil ligge på omkring 656 kr. Du vil finde flere låneeksempler på Nordcredits hjemmeside og samtidig se, hvad det totale tilbagebetalingsbeløb vil ligge på. Derudover gør Nordcredit meget ud af, at du får oplyst de samlede omkostninger, samt den faste debitorrente og ÅOP’en. 

Nordcredit er en nem og hurtig løsning at få kredit på – og det har virket for mange, mange mennesker før dig. 

SpeakerCamera
08.36
Nordcredit

Alternativer til Nordcredit

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved