logo
Lånebeløb
0 kr.
Løbetid
Debetkort
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

N26

N26 er et godt alternativ til den traditionelle bank oplevelse. For det er nemlig lige præcis deres vision: at tilpasse traditionerne til vores moderne tidsalder, og det må man sige, de har gjort. N26 er verdens første 100% online bank. Det betyder, at alt foregår online i denne bank – og det har i den grad gjort N26 populære over hele verden. 

Siden deres opstart i 2013 har N26 spredt sig til intet mindre en 25 lande og rådgiver dermed mere end 5 millioner mennesker angående deres private økonomi. Det er dog vigtigt at sige, at N26 er lige så sikker som enhver anden bank, du kan gå ind i. Banken følger alle retningslinjer fra EU, hvilket også betyder, at hvis N26 skulle gå konkurs, vil du få dækket op til ca. 775.000 kr., ligesom du ville i en almindelig bank. 

Tryghed og sikkerhed er altså langt fra en mangelvare – men faktisk er det langt sjovere at se på nogle af de unikke fordele, der er ved at vælge N26 som bank. 

N26 – toppen af online banking

Kort fortalt består N26 af banking on-the-go. Det er en 100% digital bank, hvor du altid har din fulde bankoplevelse i lommen. N26 drømmer om at være en bank, der er lige så fleksibel og mobil som dig, og det arbejder de hårdt for. Det betyder, at deres løsninger hele tiden skal være opdateret afhængigt af, hvordan vi mennesker bruger og lever med teknologien. 

Den centrale pointe ved N26 er, at du skal kunne gå i banken på din måde. Derfor har N26 også fokus på at være simple og transparente – og især det simple afspejles i de muligheder, du finder hos N26. 

Hele din bankoplevelse vil nemlig foregå via en app. Det betyder også, at adgangen til din konto, indsigt i dit forbrug, opdeling af konti - inkl. forskellige opsparingskonti - og alt det andet, du dagligt bruger din bank til, altid vil foregå på mobilen. Endda N26s kundeservice vil foregå over app’en via en live chat, hvor der vil sidde bankrådgivere til rådighed 24 timer i døgnet. 

Fordi N26 kører over en app, er det også gratis at melde sig ind i N26. Derudover vil du modtage et N26 MasterCard, når du er blevet medlem. Det betyder, at din bankoplevelse som sådan ikke vil være meget anderledes end den traditionelle bank – bortset fra at det vil være smartere, nemmere og altid lige når det passer dig. 

SpeakerCamera
08.36
N26

Alternativer til N26

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved