logo
Ansøg med MitID
Første svar inden for et par minutter
Få personlige lånetilbud
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
3,34 - 24,99 %
Min. alder
18 år
10.000 kr.
500.000 kr.
Løbetid
2 år
ÅOP (est.)
14.16%
Kreditomkostninger (est.)
3.854,52 kr.
Samlet tilbagebetaling (est.)
28.854,52 kr.
Mdl. ydelse
1.202 kr.
over 24 måneder
Start ansøgning
Saml. kreditbeløb: 250.000 kr. Løbetid: 11 år. Variabel debitorrente: 7 %. ÅOP: 7,2 %. Mdl. ydelse: 2.806 kr. Saml. kreditomk.: 120.399 kr. Saml. tilbagebetaling: 370.399 kr. Maks. ÅOP: 24.99 %.

Lendo

Et match, der er gennemtænkt

Hos Lendo er ’billigt’ nøglebegrebet. For dem handler det nemlig om at indhente billige tilbud til dig fra bankerne, så du sidder som blommen i et æg omringet af banker, som alle er klar til at give dig et godt tilbud. Siden 2007 har Lendo hjulpet mere end 1 million låntagere med at sammenligne og vælge det bedste lån. De ved altså, at ingen behov er ens – og det forstår de sandsynligvis bedre end de fleste.

Dét, der gør Lendo anderledes fra mange andre sammenligningssites, er, at du hos dem får et konkret tilbud fra banken med det samme. De har nemlig hvervet sig en række samarbejder med forskellige banker. Det betyder, at du kan få et personligt lånetilbud fra 6 veletablerede banker, som alle står klar på sidelinjen til at præsentere dig for et billigt lån. Måske tænker du, hvorfor man ikke bare kan gå direkte til banken selv? Fordi Lendo garanterer, at du ikke kan få lånetilbuddet billigere, selvom du går direkte til de banker, de samarbejder med – og med Lendo kan du endda gøre det hjemme i sofaen.

En af Nordens største

Hos Lendo sørger de for, at du bliver mødt af et overskueligt og anvendeligt sammenligningsværktøj. Det betyder, at du let kan danne dig et overblik over de renter og vilkår, som følger med de lånetilbud, du får fra bankerne. Hos Lendo går de med andre ord op i, at de sparer dig for både tid og besvær, når du står midt i din låneproces.

Fra du har udfyldt din ansøgning og sendt den afsted, går der maks. 24 timer før, det første lånetilbud ligger klar til dig. Dernæst er din eneste opgave at vælge det bedste lån for dig.

Men selvom Lendo hjælper låntagere i hele Norden, er du langt fra blot endnu én. Lendo lægger tid og kræfter i hver en kunde – og det er også derfor, at de i dag har sparet det nordiske folk for mange, mange penge.

Det har kunnet lade sig gøre, fordi Lendo udmærket godt er klar over, at det er låntageren, der skal stå stærkest. Lendo er på din side, og derfor står du med gode kort på hånden, når du skal optage et online lån. Derfor er Lendo også gratis for dig som låntager, da de ikke tjener penge på dig, men via deres samarbejde med bankerne.

Lendo samarbejder udelukkende med seriøst banker og har samarbejder med over 30 forskellige udbydere i de nordiske lande. Samtidig er alle de danske partnere, du vil få tilbud af, under tilsyn af Finanstilsynet.

Samlelån fra Lendo

Et samlelån fra Lendo er et lån, hvor du samler dine allerede eksisterende lån i ét lån. Har du fx overvejet at omlægge dine lån i banken, så du skifter dit nuværende realkreditlån ud med et nyt lån? Ved online lån er det muligt at lave et samlelån, hvor du samler dine lån i ét nyt lån ved én udbyder.

Lendo formidler samlelån, hvor du har mulighed for at optage lån på op til 500000 kr., og Lendo kan indhente tilbud fra banker inden for få minutter. Det smarte ved et samlelån for dig som låntager er, at alle dine lån samles i ét overskueligt lån. Der er derfor stor sandsynlighed for, at det giver dig en stor månedlig besparelse, da du kun skal afdrage på ét lån, til én låneudbyder og med én rente. Det må siges at være win-win.

Som skrevet tidligere samarbejder Lendo kun med veletablerde og troværdige banker, og ved et samlelån igennem Lendo indhenter de tilbud fra op til 17 banker. På den måde kan du, med et godt overblik, frit vælge imellem de forskellige bankers tilbud og finde ud af hvilket lån, der er bedst for dig. Derfor bliver det ved hjælp af Lendos lånesammenligning nemmere at spørge dig selv ”hvilket lån skal jeg vælge?”. Som en ekstra bonus er det helt gratis og uforpligtende at anvende Lendo samt at ansøge om et samlelån.

Privatlån fra Lendo

Med et privatlån fra Lendo kan du ansøge om at optag lån på alt fra 10000, 50000 helt op til 350000 kr.. En ansøgning om et lån tager kun få minutter at udfylde, og ved hjælp af Lendo kan du hurtigt og nemt sammenligne de forskellige tilbud fra låneudbyderne. Så bliver det næsten ikke nemmere at skabe et overblik.

Et privatlån er det samme som et forbrugslån. Kort fortalt er det et hurtig lån uden sikkerhed. Det betyder, at det er et lån, hvor du ikke behøver at stille nogen form for sikkerhed til låneudbyderen. Samtidig kan du bruge pengene til lige hvad du vil. Om det så er et lån til tandlæge, lån til motorcykel eller et lån til kolonihave. Lendo beregner dine lånemuligheder, for at finde et billig lån til dig. Desværre har du ikke mulighed for et lån af penge gratis, men du kan lån penge hurtigt og nemt.

Når du ansøger om et privat lån fra Lendo indsender du en ansøgning med dine informationer om din økonomi. Det kan være evt. andre lån du har optaget, dine indtægter og udgifter osv.. Du skal godkendes for at optage et privatlån. Altså er der ingen garanti for lån af penge uden afslag. Dog hænger det sådan sammen, at et lån på 10000 kr. nemmere bliver godkendt ift. et lån på 50000 kr.

Billån på Lendo

Et bil lån minder på mange punkter om alle andre lån. Det Lendo kan hjælpe dig med er en låne beregner til billån, så du finder det bedste billån for dig. Men hvad koster et billån? Ligesom med så mange andre online lån og banklån kommer det an på, hvor mange penge du vil låne samt hvilken løbetid du vælger. Ved billån kommer det også an på, hvor mange penge du har til indbetaling. Ved et billån er det en god idé at lægge minimum 10% af bilens pris i egenbetaling. På den måde kan du opnå en mindre rente ved lånet. Dog kan du ved Lendo ansøge om et billån både med eller uden egenbetaling.

Fordele ved et lån igennem Lendo

Der er mange fordele ved lån af penge ved hjælp af sammenligningstjenesten på Lendo. Lendo har en bank lån beregner, hvor de laver en beregning af lån og sammenligner forskellige lånemuligheder ud fra bankernes renter. Disse renter kan variere meget fra bank til bank, og du får derfor et bedre overblik over dine muligheder for et lån af penge til en lav rente. Da det er et online lån er der mulighed for at låne penge og få dem hurtigt og nemt.

En ansøgning om et online lån igennem Lendo er 100% uforpligtende og gratis. Det er et lån med nemid, hvilket er normen for online lån. Ofte får du et bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til banken. Det er en af fordelene ved at bruge Lendo til at sammenligne hurtig lån online, da du ikke bare får præsenteret én lånemulighed. 

Låneprocessen på Lendo

Lånepårocessen på Lendo er nem, hurtig og sikker. Ansøgningen tager få minutter at udfylde, og du er ikke forpligtet til at tage de lånemuligheder, der bliver tilbudt. Nogle af krav til lån fra Lendo er, at du er over 18 år, har en indkomst på mindst 60.000 kr. og at du ikke står nedskrevet i RKI. Dog foretager den låneudbyder, du vælger, en kreditvurdering af dig, som afgør, om du kan blive godkendt til at optage lånet. Det er ofte en hurtig låneprocess, der tager 1-2 hverdage.

Nu spørger du måske dig selv ”hvad er en kreditvurdering?” – hvilket er et godt spørgsmål. En kreditvurdering er en vurdering af dig som låntager. Altså vurderer låneudbyderen, hvor stor sandsynlighed der er for, at du kan tilbagebetale lånet. Udbyderen, du anmoder om et lån ved, går ind og kigger på din økonomi – dvs. dine indtægter, udgifter, rådighedsbeløb og betalingshistorik. Det er ikke helt nemt at forbedre din kreditværdi, men en ting, du kan gøre, er at øge dit rådighedsbeløb ved at nedsætte dit forbrug.

Et kviklån uden kreditvurdering er ikke noget Lendo tilbyder. Det kan godt være muligt for dig at foretaget et lån trods dårlig kreditvurdering, men det kræver, at dit ønskede lånebeløb er lavt, da risikoen for låneudbyderen derfor er mindre. Du kan også forsøge at forbedre din kreditvurdering, men det kan godt være en svær og længere proces. Dog skal du også se kreditvurdering af dig som en form for sikkerhed, da du ikke bliver godkendt til et lån, som du vurderes til ikke at kunne betale tilbage.

Alternativer til Lendo

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved