logo
Lånebeløb
0 kr.
Løbetid
Kreditkort
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Handelsbanken

Sikker rådgivning til dine behov

Handelsbanken kom til Danmark i 1992 og er derfor en veletableret bank. De tilbyder stabil og personlig rådgivning, som er skræddersyet til dine behov og ønsker. Handelsbanken udbyder et bredt udvalg af lån og derfor er der helt sikkert et, der passer til din økonomiske situation. Du har mulighed for både at ansøge om et boliglån, billån eller privatlån hos Handelsbanken. Derudover tilbyder de også omlægning af lån, hvis din økonomi eller renten ændrer sig. Hos Handelsbanken er der ikke krav til, hvad et privatlån skal bruges på, og derfor er det op til dig og dine ønsker, hvad du vil bruge forbrugslånet på.

På Handelsbankens hjemmeside ønsker de, at gøre det nemt for dig som kunde. Derfor har du mulighed for at benytte en låneberegner, så du nemt og hurtigt kan finde det mest fordelagtige lån for dig. Hvis du stadig er i tvivl, tilbyder de personlig rådgivning, og du bestemmer selv, hvornår og hvor det bedst passer dig.

Hos Handelsbanken kan du derfor få et godt overblik over, hvordan du træffer den helt rigtige beslutning om et lån. For dem er det vigtigt, at du får den rette service, og får skræddersyet finansiering til nogle af de vigtige økonomiske beslutninger, du står overfor.

Lån hos Handelsbanken

Hos Handelsbanken kan man finde flere forskellige typer af lån. De tilbyder boliglån, forbrugslån og billån. Ønsker du f.eks. et forbrugslån, så har du mulighed for at låne fra 10.000 kr. og op til 750.000 kr. Handelsbanken vil foretage en kreditvurdering af din økonomi og derfra afgøre, hvor mange penge du kan låne. Derfor slipper du også for at skulle ende ud med en stor gæld, samtidig med at de sikrer, at du er betalings stabil.

I og med at deres lånebeløb på forbrugslån er bredt, er der rig mulighed for at du kan få finansiering, til dine ønsker, om end det er et nyt køkken, ny computer, mobil osv. Deres forbrugslån er med variabel rente og du har selv mulighed for at vælge løbetiden på dit lån. Dog skal det bemærkes, at Handelsbankens løbetid løber fra 2-7 år.
Et boliglån hos Handelsbanken kan hjælpe dig, når du står og skal købe nyt hus, lejlighed, sommerhus, eller renovere dit nuværende hjem. De udbyder to typer boliglån; prioritetslån og realkreditlån. Ved et realkreditlån kan du låne op til 80% af boligens værdi og op til 75% af sommerhusets værdi. Denne type lån er med fast eller variabel rente og der er også mulighed for et renteloft. Derudover er det også muligt at få afdragsfrihed. Ved et prioritetslån kan du låne op til 80% af boligens værdi, og det samme gælder for sommerhuse. Ved et prioritetslån hos Handelsbanken er der variabel rente, eller rentebinding fra 1 til 10 år. De tilbyder forskellige afviklingsformer og blandt andet også afdragsfrihed. Der er ingen kurtage eller kursfradrag ved udbetaling af lån.

Handelsbanken tilbyder også et billån og her har du mulighed for selv at vælge forhandler og bilmærke. Du bestemmer selv, om det skal være en ny bil eller en brugt bil og løbetiden på deres billån er op til 8 år. Derfor kan du finde et billån, der passer til dine ønsker og behov.

Handelsbanken har også nogle krav til dig som låntager, for at de kan sikre, at du kan tilbagebetale. Du må ikke stå i RKI eller andre debitor registre. Derudover skal du også være kunde i banken, for at kunne optage lån hos Handelsbanken.

En af verdens sikreste banker

Det er vigtigt at have tillid til sin bank eller låneudbyder og det kan du roligt have til Handelsbanken. Handelsbanken er nemlig en af verdens sikreste banker. Ikke nok med det, så er de også en af de banker med højest kundetilfredshed. I 2020 lå de på en andenplads blandt privatkunder i den årlige, uafhængige tilfredshedsundersøgelse blandt danske banker. En undersøgelse der er udarbejdet af EPSI. Det kan derfor roligt bekræftes, at Handelsbanken er et sikkert valg til dig, der ønsker en nem og tryg låneproces. Hos Handelsbanken er det kunden, der er i centrum og det er deres mission at sikre dig tryghed og en god låneproces. I og med at de tilbyder en del forskellige lån, kan det godt garanteres, at der helt sikkert er et lån, som passer til din situation.

SpeakerCamera
06.50
Handelsbanken

Alternativer til Handelsbanken

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved