logo
Lånebeløb
2.000 - 20.000 kr.
Løbetid
3 - 6 måneder
ÅOP
214,82 - 1.218,7 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Cashper

Cashper lyder i dine ører måske som en moderne udgave af navnet ’Kasper’. Men der er meget mere til historien end blot den sammenligning. Cashper er nemlig lig med hurtige penge – på den gode måde. Cashper er en af de førende banker, når det kommer til det, de selv kalder ’akut kredit’. Det vil sige, kredit når du har brug for det lige nu og her. Cashper behandler lån fra 2.000 til 20.000 kr., og du kan afdrage på lånet i en periode fra 2-6 måneder. 

Hos Cashper har de ét formål – at hjælpe dig med uforudsete omkostninger. Derfor har de i mange år arbejdet hårdt for at blive en udbyder, der kan acceptere alle. Det betyder, at selvom du har en lav indkomst, har du mulighed for at ansøge om et lån hos Cashper. Det har gjort, at Cashper i dag er en af Europas førende online banker, hvor kundekredsen kommer fra nær og fjern og i store og små størrelser. 

Hurtig service er en af de ting, Cashper vægter højt. Men det skal ikke gå på kompromis med den sikkerhed, de fleste kunder eftersøger. Det betyder, at du aldrig vil få følelsen af, at du blot er en kunde, der skal igennem – hos Cashper er din sikkerhed i fokus. 

Der er ingen tvivl om, at Cashper er din økonomiske ven på nettet. Her får du både sikkerhed, hurtighed og en god oplevelse. 

Hurtig, nem og ret genial

I dag er Cashper benyttet af mere end 300.000 kunder på tværs af Europa. Der er mange grunde til, at Cashper er populært i Europa, men én af grundene er uden tvivl, hvor nemt det er at bruge. Deres nemme løsning består af blot 3 trin: 

  • Vælg det beløb, du gerne vil låne og ansøg: du kan beregne dit lån samt afdragsperioden ved at bruge den lommeregner, der er tilgængelig hos Cashper.
  • Opret din onlinekonto: hvis du bliver berettiget til et lån, kan du selv holde øje med det via denne konto.
  • Modtag dine penge: når du har gennemført den korte proces, overfører Cashper straks pengene til din konto – det tager omtrent en time, hvis ikke mindre.

Det er altså en nem og hurtig proces at ansøge om lån hos Cashper – og det, samtidig med at de sørger for din sikkerhed, er nogle af grundene til, at Cashper i to år har ligget i top-2 som bedste udbyder af mindre lån i Tyskland. Den placering er ikke kommet af ingenting! Cashper har nemlig en gennemsnitlig henvisningsrate på over 98%, og ud af de maksimale 5,0 har de en servicevurdering på 4,7. De tal kan man ikke diskutere med – og de taler helt for sig selv! 

Hvad kan du forvente af Cashper?

For at opsummere – og tilføje en enkelt godbid eller to – kommer der her en oversigt over, hvad du egentlig kan forvente, hvis du vælger at optage et lån via Cashper: 

  • Direkte pengeoverførsel
  • Ingen ekstra omkostninger
  • Du kan nemt justere dit lån og dine betalingsfrister under låneaftalen

Cashper er altså et godt bud, hvis du ønsker en troværdighed og ærlig låneudbyder, der flere gange har bevist sit værd! 

Alternativer til Cashper

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved