logo
Ansøg med NemID
Frihed til at gøre som du vil
Lån på dine præmisser
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
34 - 120 måneder
ÅOP
20,18 - 22,94 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Føniks Privatlån

Frihed til at gøre som du vil

Først og fremmest, hvem ejer Føniks Privatlån, tænker du sikkert? Føniks Privatlån er ejet af 3C Retail A/S, og blev lanceret tilbage i år 2017. Det er altså stadig en relativt ny låneudbyder på markedet, men 3C Retail A/S ejer en del anerkendte lånesider og har dermed en masse erfaring inden for branchen. Med Føniks Privatlån er det muligt at låne fra 10.000 kr. til 175.000 kr. Hos Føniks Pivatlån har du mulighed for at vælge løbetid fra 24 måneder og op til 120 måneder. Der er altså god mulighed for at finde det rette lån hos Føniks Privatlån, da du nemt kan kombinere dit ønskede lånebeløb med den løbertid, som passer dig og din økonomi bedst.
Du udfylder simpelt og hurtigt ansøgningen online, og hvis den bliver sendt afsted mellem kl. 8 og 16, får du svar inden for en time. Pengene bliver sat ind på din konto senest 2 hverdage efter godkendelse. Pengene kan du bruge til lige det, du vil, og du skal naturligvis ikke stille sikkerhed for lånet. Derudover tilbyder Føniks Privatlån, at du har mulighed for at betale lånet ud gratis, hvis du får mulighed for det.

Lån ansvarligt

Føniks Privatlån er en nem og hurtig vej til penge, men det er ikke ensbetydende med, at det er risikabelt. Det er helt sikkert at låne penge hos Føniks Privatlån og du oplever ingen pludselige skjulte gebyrer. Der er nemlig 100% gennemsigtighed, så du som kunde får en tryg oplevelse. På den måde har denne udbyder faktisk selv fokus på, at det skal være trygt og sikkert at låne penge. På deres hjemmeside kan du også finde 3 gode råd, som er værd at læse, før du ansøger om et lån. Det første råd handler om at lægge et budget, som skaber overblik over økonomien, og du kan tillige downloade et gratis budgetskema som hjælp. De to andre gode råd handler om, hvorfor det er godt at kende sit rådighedsbeløb, og hvordan du kan undgå rykkere. Læs mere på Føniks’ egen hjemmeside.

SpeakerCamera
08.06
Føniks Privatlån

Alternativer til Føniks Privatlån

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved