logo
Mere end 30 års erfaring
Trygt og sikkert – alt foregår online
Din ansøgning er ikke bindende
Lånebeløb
16.000 - 300.000 kr.
Løbetid
12 - 96 måneder
ÅOP
5,18 - 23,91 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Express Bank

Her er en kending, vi ikke kan komme udenom. Express Bank er nemlig på 30 år blevet en anerkendt, velkendt og meget, meget godkendt bank på det danske (og nordiske) marked. Express Bank blev etableret tilbage i 1987 og startede oprindeligt gennem et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. Samarbejdet med dem har gjort, at Express Bank i alle deres leveår har haft en forkærlighed for detailhandlen. Det betyder, at ikke nok med, at Express Bank har mange kunder, så har de også alle slags kunder. Dig, mig, privat og erhvervsdrivende. 

Grunden til at Express Bank har formået at få en så stor og blandet kundegruppe er, at de gennem deres mange års erfaring har lært, hvad størstedelen af kunder foretrækker. Derfor er deres fokuspunkter få, men fantastiske. 

Først og fremmest er det deres motto, at alt hos Express Bank skal være nemt, nemt og atter nemt. Det skal være nemt at finde lån, nemt at ansøge, nemt at få udbetalt lånet, men vigtigst af alt skal det være nemt at forstå deres produkter. 

Af samme årsag forsøger Express Bank altid at tale til og med deres kunder og ikke over dem. De ved nemlig godt, at forstår du ikke deres produkter, rammer det dig hårdt – og det er ikke deres intention. Den her tilgang til kunderne er det, der gør, at de den gang, i dag og i fremtiden vil være sikker på at have en stor håndfuld kunder, og i fremtiden kunne det også være dig. 

På trods af at Express Bank har kontor i hele Norden, så ændrer det ikke på, at deres hovedfokus er at sikre en nem og tryg proces, når du ønsker at låne penge til et projekt. Med folk i både Norge, Sverige og Danmark forsøger de at tale til det Nordiske folk og deres fornuftighedssans – og derfor er deres løsninger tilpasset de ønsker, de tre lande har; f.eks. sikkerhed og alsidighed. 

Express Bank har også fokus på at være så transparent som muligt. Det betyder, at du på deres hjemmeside kan finde regnskaber, tilsynsbesøg osv., der alt sammen skal give dig et klart billede af, hvem Express Bank er. Vi kan godt give dig et sneak-peak: troværdigheden fejler ingenting. 

Lånemuligheder hos Express Bank

Som sagt forsøger Express Bank at ramme en så bred kundekreds som muligt, så de sikrer, at deres kunder kan finde det, de søger. Derfor vil du hos Express Bank også finde en bred vifte af lånemuligheder. Foruden det almindelige forbrugslån vil du også finde samlelån hos Express Bank. Et samlelån betyder, at du kan samle alle dine lån hos Express Bank og dermed undgå at betale ekstra renter og diverse gebyrer. Et samlelån er et fornuftigt valg for dig, der har mere end ét lån - især hvis du har lån flere forskellige stedet - da det kan redde dig fra mange dumme udgifter, som slet ikke er nødvendige. 

Derudover har Express Bank tilpasset deres lånemuligheder på baggrund af deres erfaringer om, hvad deres kunder har behov for. Express Bank har derfor oprettet det, de kalder ferielån, byggelån og billån til deres kunder, da det er de mest hyppige grunde til at låne. 

Udover lånemuligheder har Express Bank også giver deres kunder muligheden for at ansøge om kreditkort samt at få forsikringer inden for deres bank. På den måde kan du som kunde samle det hele ét sted og aldrig bekymre dig om, hvem du skal henvende dig til, hvis der skulle ske noget uventet. 

De erhvervsdrivendes bank – bliv partner med Express Bank

Søger du ikke blot en bank som privatforbruger, men også som erhvervsdrivende? Så er Express Bank det bedste fra to verdener. Med Express Bank kan du tilbyde dine kunder alternative betalingsmuligheder via Express Banks digitale finansieringsløsninger. Opretter du et samarbejde med Express Bank, kan dine kunder låne penge til betaling for varen uden at skulle afbryde deres købsproces. Express Bank sørger endda for at afregne varekøbet til din forretning fra dag til dag. 

Nu spørger du måske, hvilke fordele er der ved det? 

  • Øget salg: kunder uden kontanter kan pludselig handle her og nu.
  • Mersalg og større konvertering: salg af dyrere modeller eller tilbehør til første vare. Øget basketsize.
  • Understøtter kampagner: understøtter og øger succesen af målrettede kampagner.

Derudover har Express Bank en unik viden og indsigt inden for netop detailhandel, som enhver forretning kan bruge. En anden grund til at Express Bank er et godt valg for netop dig og din forretning er, at de hele tiden forsøger at have fingeren på den digitale puls. Digital innovation fylder meget i hverdagen hos Express Bank, og derfor har de den dag i dag en af markedets bedste og hurtigste løsninger. Det er naturligvis ikke kun en fordel for dig, men også for dine kunder. På den måde sparer I nemlig tid uden at gå på kompromis med kvalitet. 

Der er med andre ord ingen tvivl om, at driver du en forretning, så kan et partnerskab med Express Bank være givende på begge parter. Hvis noget af det ovennævnte ikke tiltaler dig, så ved jeg ikke, hvad kan få dig overtalt. 

Hvis du spørger os hos Moneezy, er vi i hvert fald ikke i tvivl. Express Bank er kommet for at blive, og det er vi glade for. 

SpeakerCamera
08.06
Express Bank

Alternativer til Express Bank

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved