logo
Lånebeløb
30.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
1 - 10 år
ÅOP
7,11 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

DiBa Billån

DiBa Billån stammer fra DiBa Bank, der i mange år var Danmarks ældste bank. DiBa stammer helt tilbage fra 1871, hvor banken fik sine første kunder. I dag står en anden anderkendt bank bag DiBa Billån, nemlig Sydbank. DiBa Billån eksisterer dog stadig på markedet – og vi forstår godt hvorfor. 

DiBa Billån er nemlig et specifikt billån, hvilket gør det nemt for kunder at navigere i blandt de andre lån, der findes i den jungle, vi kalder internettet. Det er også grunden til, at DiBa Billån så mange år efter stadig er et populært valgt blandt de danskere, der gerne vil have finansiering til en bil. 

DiBa Billån baner vejen for god og tryg finansiering af bilkøb – og derfor er de naturligvis også på listen over gode lån her hos Moneezy. 

DiBa Billån – et almindeligt og unikt valg på samme tid

Som sagt er DiBa Billån et populært valg for de låntagere, der ønsker at låne penge til en bil. Med et DiBa Billån skal du nemlig ikke kæmme markedet for alle de lån, der kan give dig det, du ønsker, ligesom du ofte skal med et almindeligt lån. 

Et DiBa Billån optages online. Det betyder, at du ikke skal den lange tur i banken, hvis du ønsker kredit til din kommende bil. Derudover har DiBa Billån gjort det endnu nemmere for dig som låntager ved at udvikle en online låneberegner. Låneberegneren gør det muligt for dig at beregne, hvad det vil koste for dig at optage et DiBa Billån. Når du har brugt låneberegneren, foregår et DiBa Billån som et hvert andet online, hvor du sender en ansøgning og derefter modtager en række gode tilbud, du kan vælge mellem. 

Fordele ved et DiBa Billån

En af de fordele ved et DiBa Billån er, at du kan vælge mellem et billån med og uden udbetaling. 

Billån m. 20-40% i udbetaling: 

Hvis du har brug for en ny bil og ønsker at lægge en udbetaling, er dette lånet til dig.

  • Attraktiv rente
  • Løbetid op til 96 måneder (8 år)
  • Indfri lånet uden gebyr

Billån uden udbetaling 

Har du brug for en ny bil uden udbetaling? Så er dette lån perfekt for dig.

  • 0 kr. i udbetaling
  • Løbetid op til 96 måneder
  • Indfri lånet uden gebyr

Dette er bare én af de mange fordele, der er, hvis du vælger DiBa Billån. 

En anden vigtig fordel er, at DiBa Billån hjælper dig igennem hele processen. Så har du altid en vigtig spiller ved din side – også når de vigtige beslutninger om bilkøb og finansiering skal på plads. 

Alternativer til DiBa Billån

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved