logo
Lånebeløb
0 kr.
Løbetid
Betalingskort
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Curve

Hvad er Curve?

Curve er en teknologisk finansiel platform, som blev stiftet i år 2015 af Shachar Bialick, Anna Mostyn Williams og Tom Foster-Carter. Curve blev grundlagt i England og har til formål at gøre hele betalings-, bank-, konto- og kortoplevelsen nemmere for forbrugerne. Måden hvorpå virksomheden tilbyder dette, er ved at forbinde dit debitkort og kreditkort til et sammenlagt kort. Dermed behøver deres kunder kun ét kort, én pinkode og man behøver ikke engang at skifte bank for at få det. Dertil er alt sammenlagt i én App, så deres kunder nemt har alting ved hånden. Curve altså et betalingskort, som gør det hele meget nemmere.

I dag har Curve over 2 mio. kunder og har kontorer fire steder i verden: et i Bristol, et i London, et i Brooklyn og et i Vilnius. Som virksomheden voksede blev deres service også udvidet, ved at tilbyde flere forskellige funktioner for deres kunder. En af disse funktioner er noget Curve kalder for ”Anti-Embarrassment Mode”, hvilket betyder, at hvis dit valgte betalingskort ikke går i gennem under betaling, så vil Curve automatisk prøve det backup-kort, som du har valgt. Dermed slipper du for unødig panik og akavede blikke, hvis dit kort bliver afvist. Nedenfor vil Curve’s andre funktioner gennemgås, så du nemt og hurtigt kan få en forståelse af, hvor smart Curve er.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Curve?

For at få adgang til Curve’s mange funktioner er første step at downloade deres app og vælge hvilket kort du ønsker at bestille. Dit nye smarte Curve-kort kommer inden for kort tid og vil blive sendt via post.

Som nævnt så kræver Curve ikke, at du skifter bank, og det er nemt og hurtigt at tilføje dine kort til Curve-appen. Du behøver nemlig blot at bruge kameraet inde i Curve-appen til at scanne dit kort og så bliver kortdetaljerne opladede til appen. Dette gør du bare med alle de kort, som du ønsker at tilføje til din Curve-konto.

Når du har modtaget dit Curve-kort, går du blot ind under ”Account” og vælger ”aktiver dit kort”. Herefter bliver du bedt om at indtaste de sidste 4 cifre på dit Curve-kort og så er du færdig.

Når du har gjort ovenstående steps, er du klar til at benytte dit nye Curve-kort. For at vælge, hvilket af dine kort du ønsker at betale med, swiper du nemt gennem din ”digitale pung” og trykker på det kort, du ønsker at benytte. Det betyder altså, at du nu har alle dine forskellige betalingskort samlet på kun et kort.

Curve har også den funktion, at det er muligt at betale via Curve-appen. Du kan nemlig forbinde dit Curve-kort med Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay. Alle de kort du nu har tilføjet til din Curve-konto virker, også selvom din bank ikke tilbyder denne funktion.

Hvad er Curve Cash-kort?

Curve Cash-kort er et virtuelt kort, som du finder inde i Curve-appen. Saldoen på kortet består af penge, du tjener gennem Cashback, promoveringer eller henvisninger, og alle de penge du modtager fra andre, som også benytter Curve.

Cashback fungerer således, at du modtager 1% cashback fra de detailbutikker du vælger. Inde på dit Curve Cash-kort kan du vælge, hvilke butikker du ønsker at konfigurere til cashback. Du vil inde i appen finde en liste over de butikker, du kan vælge i mellem.

Inde på din app har du også mulighed for at finde en samlet oversigt over, hvor mange penge du bruger på dine kort. Her kan du også se, i hvilke butikker du har brugt penge. Dette gør, at du nemt får et oveblik over dit forbrug. Du kan også vælge at modtage notifikationer, hver gang du bruger penge, og på den måde være opmærksom på din betalingsaktiviteter.

Hvad gør jeg, hvis jeg kommer til at vælge det forkerte kort til betaling?

Curve har gjort sådan, at du nemt kan fortryde dit valgte kort. Er du kommet til at betale med det forkerte kort, så har du 90 dage til at skifte betalingen over på et andet kort. Du behøver blot at trykke på funktionen ”Go Back in Time” inde i appen.

Kan jeg overføre penge gennem Curve?

Med Curve har du også mulighed for at sende penge til andre brugere af Curve. Det kræver, at du har deres telefonnummer, og på den måde kan du inde i appen under ”Send” sende penge. Pengene bliver overført med det samme. Har dine venner eller familie ikke Curve, har du mulighed for at invitere dem til at benytte appen. Ved at gøre dette, vil i begge modtage cirka 40 kr. Efter du har sendt en invitation, har personen 7 dage til at acceptere.

Hvordan slår man ”Anti-Embarrassment Mode” til?

For at slå Anti-Embarrassment Mode til, er der blot få enkelte steps du skal igennem.

  • Step 1 er at gå ind på din konto inde på Curve-appen
  • Dernæst trykker du på ”settings” øverst i højre hjørne
  • Tryk på ”features” og derefter tryk på ”Anti-Embarrassment Mode”

Dette Anti-Embarrassment Mode er en helt unik funktion, som man kun finder hos Curve.

Curve prøver konstant at udvikle nye funktioner, som skal gøre det nemt for forbrugere at simplificere hele bank- og betalingsoplevelsen.

Hvad koster Curve?

Curve har tre typer medlemsskaber:

  • Curve Blue
  • Curve Black
  • Curve Metal

Curve Blue er gratis og med dette medlemskab kan du bruge op til cirka 4.200 kr. om måneden, uden at skulle betale gebyrer. Dertil er der et gebyr på 2%, af det du bruger over din månedlige forbrugsgrænse. Med Curve Blue kan du hæve op til cirka 1.600 kr. om måneden fra udenlandske pengeautomater.

Curve Black koster omkring 80 kr. om måneden og med dette medlemskab er der ubegrænset og gebyrfrit forbrug i udlandet. Dog er der en årlig grænse på cirka 125.000 kr., hvorefter Curve vil opkræve et gebyr på 2%. Med Curve Black kan du hæve op til cirka 3.300 kr. om måneden fra udenlandske pengeautomater. Hæver du mere end dette beløb, vil du skulle betale nogle gebyrer på omkring 2%.

Curve Metal koster omkring 120 kr. om måneden eller cirka 1.300 kr. om året og med dette medlemskab er der ubegrænset og gebyrfrit forbrug i udlandet. Dog er den årlige grænse ved dette medlemskab cirka 500.000 kr., hvorefter Curve vil opkræve et gebyr på 2%. Med Curve Metal kan du hæve op til cirka 5.000 kr. om måneden fra udenlandske pengeautomater. Hæver du mere end dette beløb, vil du skulle betale nogle gebyrer på omkring 2%.

Curve vil generelt set ikke opkræve gebyrer, hvis du betaler i den valuta som dine betalingskort er indstillet til i appen.

Er Curve sikkert?

Curve er reguleret af Financial Conduct Authority (FCA), hvilket betyder at dine bankkortoplysninger og data er beskyttet af FCA’s sikkerhedsregler. Curve er altså helt sikkert at bruge.

Dertil har Curve appen også nogle sikkerhedsmuligheder til dig som kunde. Skulle du for eksempel gå hen og miste et af dine kort, kan du nemt via appen låse dit kort med blot et enkelt tryk. Og skulle du miste din telefon, er det nemt blot at logge ind på appen på en anden telefon. De eneste informationer som Curve videregiver er MCC-oplysninger (Merchant Category Code), hvilket betyder at de giver din kortudsteder informationer om, hvor du bruger penge og om du har hævet kontanter.

SpeakerCamera
08.36
Curve

Alternativer til Curve

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved