logo
Lånebeløb
30.000 - 500.000 kr.
Løbetid
24 - 180 måneder
ÅOP
5,6 - 21,3 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Basisbank

Basisbank er muligvis en af de mest velkendte banker i Danmark. Og hvis du endnu ikke har hørt om dem, så er tiden ved at være inde til at blive præsenteret for dem. Vi skal tilbage til år 2000, hvor Basisbank havde sit indtog på lånemarkedet – men de var ikke ligesom alle andre. Basisbank er nemlig Danmarks første rendyrket onlinebank. Allerede dengang havde de en idé om, hvad internettet ville bære med sig; og lad os være ærlige, de har ikke taget fejl. I dag sværmer internettet med onlinebanker, og i Danmark kan vi takke Basisbank for dette. 

Med mere end 20 års erfaring inden for branchen – og med de første fodspor i onlinebankernes sand – behøver vi vist ikke fortælle, at Basisbank er banken at gå til, når man søger troværdighed, stabilitet og sikkerhed. Uanset om du jagter store drømme eller små glæder, så finder du dem med hjælp herfra. For med lån fra 30.000 til 500.000 er mulighederne uendelige. Har du skrevet ønskeseddel? 

Hvad gør Basisbank til Basisbank?

Den danskejet bank sidder uden tvivl højt på sin trone, men foruden de mange års erfaring, så lever de også op til titlen. Deres privatlån er bygget på et fundament, der handler om, at låneprocessen hos Basisbank skal være fleksibel. Med det mener de f.eks., at du som kunde skal have lov til at indbetale ekstra på lånet, eller endda indfri lånet fuldstændig, hvis du ikke længere har brug for det – helt uden at det koster ekstra. 
Det betyder, at du har en unik frihed omkring dit lån, som er svært at opspore andre steder. 

Derudover ønsker de, at processen skal gå gnidningsfrit – de ved, at du søger pengene af en grund, og de vil ikke afholde dig fra dem længere end højst nødvendigt. Derfor har de kun få krav til dig som låntager - nemlig fire, fair krav: 

  • Du skal være over 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du skal have en fast indkomst
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Via dit NemID giver du samtidig Basisbank lov til at kreditvurdere dig ud fra oplysninger, de finder herved. På den måde er processen kort og nem, hvilket også betyder, at du hurtigere får svar på din ansøgning – og fordi du allerede har givet dem adgang via NemID, kan Basisbank hurtigt smide pengene din vej og indsætte dem på din konto, såfremt din ansøgning bliver godkendt. 

Hvis det ikke lyder som en hurtig proces, så ved vi ikke, hvad gør. 

På Basisbanks hjemmeside finder du også portalen til Min side. Med et nemt login har du din bank tæt på dig hele tiden – uanset om du er at finde foran computere, eller du er på farten og har mobilen i lommen. Men selvom dit login giver dig adgang til dine lån, så lægger Basisbank stor vægt på, at du har tillid til, at de gør deres job. På den måde får du en enkel hverdag, hvor du har frihed til at tænke på andet end din bank. 

Det er nemt at snakke en bank som Basisbank op i skyerne, men hvis du vil se for dig selv, hvad de har at tilbyde, så slå dig løs på deres hjemmeside. Her finder du også en oversigt over nogle af de begreber, du skal kende til, inden du låner m.m. 
Fuld transparens og fuld tillid – så kan opskriften på en god låneaftale næsten ikke blive mere appetitlig, vel? 

SpeakerCamera
08.06
Basisbank

Alternativer til Basisbank

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved