logo
Tilbud fra flere banker
Sammenlign tilbud fra flere banker
Vælg det bedste tilbud
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
7,23 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Bankly

Hvad er Bankly?

Bankly er en online lånesammenlignings platform, som gør din låneproces nem og overskuelig. Bankly fungerer som et mellemled mellem dig og låneudbyderne, og de hjælper dig med at finde de bedste og billigste lån til dine behov. Hos Bankly kan du nemlig ansøge om et lån hos flere forskellige banker på én gang. Du skal nemlig kun udfylde én ansøgning og så sørger Bankly for at indhente flere forskellige lånetilbud til dig. Du vil ofte modtage dine lånetilbud indenfor blot 24 timer, og derfor er Bankly med til at gøre det nemt for dig at vælge det lån, der passer bedst til dine behov. Du kan derfor nemt sammenligne de forskellige lån fra de forskellige låneudbydere, og underskrive det lån du ønsker. Du vil derefter også modtage dine penge inden for kort tid. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et lån gennem Bankly. Bankly garanterer også den laveste rente og de bedste vilkår hos deres samarbejdspartnere. Dette betyder, at de tilbud du modtager gennem Bankly, ikke kan fås billigere ved at ansøge om et lån direkte hos udbyderne. Derudover støtter Bankly også flere forskellige foreninger såsom WWF Verdensnaturfonden og Hjerteforeningen. Bankly tilbyder også hvert år et studielegat, som hedder ”Bankly Scholarship”, som man har mulighed for at ansøge om. Man kan læse meget mere og dette inde på Bankly´s hjemmeside.

Hvor meget kan du låne hos Bankly?

Hos Bankly har de samarbejde med flere forskellige banker og låneudbydere. Derfor har du også mulighed for at ansøge om forskellige typer af lån og forskellige lånebeløb. Hos Bankly kan du ansøge om at låne helt op til 500.000 kr., og hvis du allerede har flere forskellige lån, har du også mulighed for at ansøge om et samlelån gennem Bankly.

Hvad kan man låne til hos Bankly?

Hos Bankly kan du finde lån til en masse forskellige behov. De har blandt andet billån, forbrugslån, kviklån, boliglån, indskudslån, bådlån, hurtig lån, ferielån og mange flere. Der er altså helt sikkert mulighed for at ansøge om et lån til dine behov hos Bankly.

Hvad er kravene for at få lånetilbud hos Bankly?

For at kunne modtage låntilbud hos Bankly, skal du være mindst 18 år gammel og have fast bopæl i Danmark. Det er også vigtigt, at du ikke er registreret i RKI. De tilbud som du vil modtage gennem Bankly, er foreløbige tilbud, som kun gælder, hvis de oplysninger du har indtastet, er korrekte. For at kunne optage et lån gennem Bankly, skal du også have et NemID, som du skal bruge til at underskrive det lånetilbud, du ønsker at takke ja til. På den måde kan banken udbetale dit lån.

Kan man ændre sin ansøgning efter den er sendt?

Hos Bankly kan du nemt ændre din ansøgning. Du skal blot kontakte deres kundeservice, og så hjælper de dig med at rette din ansøgning.

Ansøg med en medansøger

Hos Bankly har du også mulighed for at ansøge om et lån med en medansøger. Dette vil faktisk også kunne øge muligheden for et højere lånebeløb, samt endnu bedre vilkår, da bankerne vil kreditvurdere jeres samlede økonomi.

SpeakerCamera
10.25
Bankly

Alternativer til Bankly

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved