logo
Lånebeløb
8.000 - 50.000 kr.
Løbetid
12 - 60 måneder
ÅOP
49,9 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Aurora

Kautionist lån er igen på banen

Er du fan af det traditionelle, bliver du fan af Aurora. Aurora bygger nemlig på en gammeldags idé, der skal favne et større lånepublikum, så ingen bliver efterladt i kulden, når det kommer til at optage et lån. Aurora adskiller sig i høj grad fra de låneudbydere, du hyppigt vil støde på i dag. Deres vision er nemlig at udvælge låntagere baseret på relation og tillid. 

I dag skal du – næsten uanset hvor du låner penge – igennem et kreditcheck, der skal sørge for, at låneudbyder ved, at du er i stand til at betale pengene tilbage. Det betyder dog også, at dem, der har eller har haft lav kreditscore, sjældent vil få lov til at låne i fremtiden. 

Aurora har derfor givet plads til en gammel kending – kautionsbaseret låneselskab. 

Hvad er et kautionist lån?

Et lån med kautionist er det, man kan kalde den gammeldags måde at låne penge på. Det betyder kort fortalt, at Aurora som sådan ikke bekymrer sig om, hvordan din kredithistorik er, så længe du har en ven, eller et familiemedlem, som har tillid til, at du kan betale lånet tilbage. Tillid er nøglen i denne form for lån – for kan du i sidste ende ikke betale lånet tilbage, så er det din kautionist, der skal afbetale lånet. 

Aurora har altså åbnet op for den mulighed, at troværdige og ansvarlige folk, som af den ene eller anden grund er blevet afvist andetsteds, har mulighed for at optage et lån. Aurora vurderer ud fra deres sunde fornuft – og ikke andet. 

Det eneste, der står mellem dig og et kautionslån fra Aurora, er en telefonsamtale – både dig og din kautionist skal igennem – hvor Aurora ud fra samtalen bedømmer, om du skal godkendes til et lån. 

Hvad kræves af din kautionist?

Kommer du bagud med din afbetaling af lånet, sender Aurora dig en påmindelse. Det er deres mål at stoppe den sene betaling – og helst inden det bliver et endnu større problem. Kan du i sidste ende ikke betale resten af lånet, går resterne til din kautionist, som så skal betale resten af lånet tilbage. Derfor er der enkelte kriterier til din kautionist: 

  • Personen skal have råd til at afbetale lånet, hvis du ikke kan.
  • Personen skal være mellem 18-80 år.
  • Personen må ikke stå i RKI.

Et kautionist lån er en fleksibel løsning, og hos Aurora tilbyder de kautionist lån på mellem 8.000 kr. og 50.000 kr., som kan betales tilbage over en periode på op til 60 måneder. 

Aurora bestræber sig samtidig på at udbetale lånet inden for 24 timer. 

Alternativer til Aurora

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved