logo
Lånebeløb
10.000 - 75.000 kr.
Løbetid
12 - 76 måneder
ÅOP
9,3 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Ansvarligt Lån

Hos banker og lånudbydere er det naturligt, at der følger en del ansvar med titlen. Det kan de ikke komme uden om. Men hvordan man vælger at tackle ansvarlighed, se dét er interessant – især for dig som låntager. Arbejdernes Landsbank er et godt eksempel, når snakken falder på ansvarlighed i låneprocessen, og om under 5 minutter vil du forstå hvorfor. 

Skal man have fat i et Ansvarligt Lån fra Arbejdernes Landsbank, vil man som det første nemlig blive mødt af de værdier, de skaber deres omdømme ud fra. For dem bygger idéen om et Ansvarligt Lån nemlig på respekt for mennesket på den anden side af bordet (eller skærmen). Økonomisk tryghed står øverst på podiet hos Arbejdernes Landsbank, og derfor er der en tyk, fed streg under ansvarlighed i et Ansvarligt Lån herfra. 

Hvad ville et ansvarligt lån betyde for mig?

Arbejdernes Landsbank tager os tilbage til 1919, hvor deres historie starter. Formålet med stiftelsen var at sikre fagbevægelsens uafhængighed af kapitalistiske banker i en potentiel konflikt, samt at tilbyde bedre og billigere lånemuligheder som alternativ til pantelåneren. 

Deres historie betyder måske ikke alverden for dig, men hæft dig alligevel ved, at de allerede dengang havde en drøm og et håb om at skabe bedre muligheder for danskerne, når de havde behov for at optage et lån. Denne stræben står de stadig ved den dag i dag, og derfor bygger et Ansvarligt Lån på netop dette. 

Men det er ikke alt, du får med et Ansvarligt Lån fra Arbejdernes Landsbank. 

Du er nemlig sikret flere ting: 

  • En attraktiv rente
  • Hurtigt svar på din låneansøgning
  • Ingen skjulte gebyrer

Når du ansøger om et ansvarligt lån, er der med andre ord fuld gennemsigtighed. Arbejdernes Landsbank forsøger at gøre processen så gennemskuelig og ligetil som muligt, og derfor kan du via få klik få et knaldgodt indblik i, hvordan et Ansvarligt Lån kommer til at tegne sig i dit tilfælde. Indsætter du f.eks. selv, hvad pengene skal bruges til (f.eks. ny bil, elektronik, ferier etc.), samt hvor meget du ønsker at låne, og hvor meget du kan betale af hver måned, så udregner de hurtigt, hvordan et Ansvarligt Lån vil se ud for dig. 

Du vil f.eks. kunne se, hvor længe det vil tage at betale et Ansvarligt Lån tilbage, hvad din rente vil være, din ÅOP osv., ja alt det, du har brug for at vide for at kunne tage din beslutning, vil stå sort på hvidt inden for få sekunder. Det er drønsmart, hvis du ønsker at skabe dig et overblik over et ansvarligt lån – og så endda næsten uden at skulle røre en finger. 

Ønsker du at optage et ansvarligt lån, så vil du føle dig på hjemmebane hos Arbejdernes Landsbank – her får du ansvarlighed, troværdighed og respekt i én stor gryderet. Og spørger du os, bliver det næsten ikke bedre end det. 

Alternativer til Ansvarligt Lån

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved