logo
Lånebeløb
0 kr.
Løbetid
Betalingskort
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Andelskassen

Et lokalt valg

Andelskassen er et lokalt pengeinstitut, som blev stiftet tilbage i år 1915. Det betyder altså, at Andelskassen har stor erfaring inden for branchen og kan derfor give en god og sikker rådgivning til deres kunder. Andelskassen har stort fokus på, at deres kunder har forskellige behov og derfor tilbyder de tilpasset og personlig rådgivning. De tilbyder rådgivning inden for blandt andet, investeringer, forsikringer, lån og kredit, bolig mfl.

Andelskassen har stort fokus på det lokale og derfor kan du også hjælpe med at støtte dit lokalsamfund, når du tager et lån hos Andelskassen. Hver gang en kunde opretter et lokallån, overdrager Andelskassen 1.000 kr. til et lokalt formål. Hvert år uddeles den samlede pengepulje til gode formål i lokalsamfundene rundt om i Danmark. De tilbyder blandt andet, at du kan få et billån som lokallån, hvilket betyder, at hvis du opretter et billån hos Andelskassen, så kan du være med til at give tilbage til dit lokalsamfund. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger et lokallån Førstegangskøbere, som er et boliglån. Andelskassen sørger altså både for at hjælpe dig videre med dine drømme, samtidig med at de gør noget godt for lokalsamfundet.

Et bredt udvalg af lån til dig

Andelskassen tilbyder et bredt udvalg af lån, og derfor er der stor mulighed for at finde den type lån, som passer til dit behov. De tilbyder blandt andet billån, lån til egen vindmølle (som er en grøn investeringsmulighed), kassekredit, forbrugslån, og de to typer lokallån som tidligere nævnt. Låner du penge til en ny bil giver andelskassen 1.000 kr. til lokalsamfundet. Ønsker du et billån, så er det et krav, at der tegnes kaskoforsikring på bilen. Andelskassen tilbyder også en kassekredit. En kassekredit gør det muligt at få lidt ekstra penge til uforudsete udgifter og du betaler kun renter, af det du bruger. En kassekredit er altså en form for sikkerhed, når der er nogle udgifter, som du ikke lige har plads til i budgettet. De tilbyder som nævnt også lån til en husstandsvindmølle. Meningen med dette er at en husstandsvindmølle både er godt for miljøet, men også din økonomi. Da Andelskassen har et samarbejde med en stor producent af husstandsvindmøller, har de meget viden inden for området. Derfor har de valgt at tilbyde et lån til en husstandsvindmølle, hvor de kan hjælpe dig med rådgivning og en attraktiv finansieringsløsning, så du kan foretage en fornuftigt investering. På den måde støtter Andelskassen også op om grøn energi og miljøet. Andelskassen tilbyder forbrugslån, som passer til dine behov. De går meget op i, at man har forskellige behov og derfor blander de sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til, men hjælper blot med rådgivning om lånet. Gennem rådgivning finder i ud af, hvad du har råd til at låne, så du ikke ender med at optage et alt for dyrt lån, samt at de også sikrer sig, at du kan tilbagebetale. På alle deres typer lån foretages der en kreditvurdering, som derfor kan sikrer at du kan afbetale.

Hos andelskassen er det et krav, at du er medlem af banken. Ønsker du en lokal bank, en bank med fællesskab i fokus, som også giver tilbage til lokalsamfundet og som støtter op om miljøet, så er Andelskassen det rette valg for dig.

SpeakerCamera
10.25
Andelskassen

Alternativer til Andelskassen

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved