logo
Lånebeløb
5.000 - 20.000 kr.
Løbetid
3 - 24 måneder
ÅOP
151,8 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Zaplo

Zaplo lyder mest af alt som noget fra 70’erne, men i lånenes verden er det et anerkendt lånesite, der har skabt rammerne for et univers, hvor låntagere kan tilpasse et lån efter deres individuelle lånebehov. Zaplo har siden 2015 forsøgt at danne rammerne om et lånesite, hvor låntagere ikke skal optage et lån på andres præmisser – eller nogle generelle og statiske præmisser – men på låntagerens egne behov og præmisser. 

Denne dynamik og dedikation har de danske låntagere for alvor fået øjnene op for. Dét at kunne tilpasse et lån efter dit behov giver nemlig frihed! 

Tilpas dit lån med Zaplo 

Hos Zaplo kan du låne op til 25.000 kr. Men det er ikke alt. Der er nemlig flere elementer, du selv kan styre, når du optager et lån hos Zaplo. Zaplo tilbyder f.eks. afdragsfrie måneder, hvor du kan sætte dine afdrag på pause. Du vælger selv, hvilke måneder det passer dig bedst – og det eneste, du skal betale i disse måneder, er renten på lånet. 

Når vi nu er inde på afdrag, kan du hos Zaplo også afdrage ekstra på dit lån helt gratis. Dette er naturligvis ikke obligatorisk, men hvis du har muligheden for at gøre det, så sænker du dine fremtidige afdrag samt din totale pris på lånet. Og det giver glæde i fremtiden. 

Samtidig har Zaplo gjort det muligt for dig at forhøje dit lån gennem din løbetid. Det betyder, at du kan ansøge om at forhøje dit lån fra f.eks. 10.000 til 15.000 kr. og få pengene udbetalt med det samme. Denne funktion er smart, hvis du halvvejs inde i lånets løbetid får en bunke uforudsete udgifter – på den måde skal du ikke optage et nyt lån, men i stedet blot fortsætte med dit nuværende. Du kan dog stadig kun låne op til 25.000 kr. 

Zaplo giver dig med andre ord en masse muligheder for at tilpasse lånet, så du trygt kan sige, at dit lån matcher din økonomiske situation. 

Alternativer til Zaplo

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved