logo
Ansøg med NemID
Straksudbetaling
100% online
Lånebeløb
20.000 - 100.000 kr.
Løbetid
48 - 72 måneder
ÅOP
22,7 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Unilån

Hvad er Unilån?

Unilån er en online låneplatform, som er specialister i forbrugslån. De tilbyder fleksible forbrugslån med forskellige løbetider og lånebeløb. Derudover har de en fast lav debitorrente på 16,2%, der gælder for alle lånebeløb og løbetider. Unilån har en masse erfaring med at skræddersy forbrugslån til forskellige behov, og derfor kan du også være sikker på, at de har noget, der passer til dig. Derudover er det helt op til dig, hvad du ønsker at låne penge til, og Unilån forholder sig kun til, at du er i stand til at leve op til deres kreditpolitik.

Hvor meget kan man låne hos Unilån?

Unilån tilbyder som sagt fleksible forbrugslån, hvor du har mulighed for at låne fra 20.000 kr. og op til 50.000 kr. Deres løbetid strækker fra 48 måneder og op til 72 måneder. På deres hjemmeside kan du nemt og hurtigt benytte deres låneberegner, som giver dig indblik i ÅOP, debitorrente, månedlig ydelse, kreditomkostninger, og tilbagebetaling. Når du ansøger om et lån hos Unilån, modtager du hurtigt pengene. Så snart din ansøgning er godkendt og du har underskrevet, vil du modtage pengene senest næste hverdag. Du vil oftest få svar på din ansøgning hos Unilån i løbet af blot 15 minutter. Det er derfor hurtigt og simpelt at optage et lån hos Unilån.

Hvad kræver det at låne hos Unilån?

Hos Unilån gælder de normale lånekrav. Du skal være fyldt 18 år, have fast bopæl i Danmark, og så må du ikke være registreret i RKI. At optage et lån hos Unilån kræver også, at du har NemID, da du skal bruge dette til at underskrive låneaftalen med.

Er Unilån sikkert?

Du kan være helt tryg ved at optage et lån hos Unilån. Unilån gennemgår din ansøgning med en grundig kreditvurdering og du vil ikke blive godkendt til et lån, du ikke har råd til. Derudover skal Unilån have adgang til dine bankoplysninger, for at kunne leve op til myndighedernes krav om en gyldig kreditværdighedsvurdering. Unilån vil også opstille et budget til dig, så du selv slipper for at udarbejde et og indsende det. Du har selvfølgelig mulighed for at rette i det, hvis du er uenig i det opstillede. Alle dine oplysninger bliver krypteret, og de benytter sig kun af oplysningerne én gang, samt behandler dem fortroligt. Unilåns processer er godkendt af Finanstilsynet og derfor kan du føle dig ganske tryg.

Kan jeg indfri lånet, når som helst?

Hos Unilån kan du sagtens indfri lånet, når du vil. Det kræver blot, at du ringer til Unilån, så indfrielsen registreres korrekt. Det koster dig ikke ekstra at indfri lånet før tid. Derudover har du også mulighed for at foretage en større indbetaling på dit lån, men her er det igen vigtigt, at du enten ringer, eller sender en mail til Unilån, så det hele bliver registreret korrekt.

SpeakerCamera
07.47
Unilån

Alternativer til Unilån

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved