logo
Lånebeløb
500 - 5.000 kr.
Løbetid
1 - 30 dage
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Trustbuddy

Du har sikkert hørt om Trustbuddy – eller om deres koncept. Trustbuddy er nemlig, på dansk jord, unik i den forstand, at du ikke låner af banker. I stedet låner man via det, der kaldes peer to peer, hvilket betyder, at du låner fra andre mennesker. Trustbuddy er med andre ord en platform, hvor almindelige mennesker har mulighed for at finde et billigt lån igennem andre almindelige mennesker. 
Det unikke ved Trustbuddy er, som nævnt, at du kan låne penge af andre mennesker – og du kan låne andre mennesker penge. Konceptet er dog ikke kun mellem mig og dig, der er investorer involveret, der hjælper med at smide penge i. 

Via Trustbuddy kan du låne mellem 500 og 5.000 kr. hurtigt, nemt og uden at stille sikkerhed for lånet. Første gang du vælger at optage et lån igennem Trustbuddy, kan du låne op til 2.000 kr. Måske spørger du: Hvad hvis jeg gerne ville låne 5.000 kr.? 
Hos Trustbuddy arbejder man sig op. Det vil sige, at jo flere gange du låner, jo mere stiger din kreditværdi, så du i fremtiden kan låne højere beløb. 

Når du optager et lån igennem Trustbuddy, uanset størrelsen, har du en løbetid på 30 dage. Det er også det, vi med banktermer kalder et kviklån, hvor der afdrages over en kort periode. Fordelen ved den kortere løbetid er, at du undgår at skulle betale dyre renter og potentielle ekstra omkostninger over en længere periode. 
De lån, der optages hos Trustbuddy, bruges af samme årsag ofte til uforudsete udgifter. 

Trustbuddy – fremtidens lånekoncept? 

Trustbuddy har fra begyndelsen haft ét formål; at sikre deres medlemmer en hurtigere, stabil og mere sikker måde at udlåne og låne penge af andre mennesker. Derfor er nøglen til deres koncept at have god kundeservice, der kan være bindeled mellem parterne, men også brugervenlighed samt en fleksibel og nem låneproces er med til at skabe rammerne for konceptet hos Trustbuddy. 

Trustbuddy er desværre ikke længere tilgængelig på det danske marked, men på Moneezy finder du andre alternativer – både inden for kviklån og peer to peer konceptet. 

Alternativer til Trustbuddy

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved