logo
Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Løbetid
1 - 5 år
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn er en ægte lokal helt i en verden omsværmet af store kæmper. Det er i hvert fald sådan, de ser sig selv, og vi kan godt følge dem. Men det gør dem ikke til en mindre stærk kandidat – og som de selv siger, er de et stærkt og fornuftigt alternativ fra Middelfart til Dragør. Sparekassen Sjælland-Fyn startede tilbage i 1825, og selvom meget er sket siden da, formår de stadig at holde deres traditionelle værdier og visioner i live. 

Sparekassen Sjælland-Fyn – den lokale helt

Deres overordnet vision er at bidrage til at gøre lokalområderne til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Det er dét, Sparekassen Sjælland-Fyn har arbejdet for siden 1825, og det er i høj grad det, der stadig fylder meget i deres hverdag. Netop lokalområderne ligger deres hjerte nært, hvilket også hænger sammen med, at de fleste lokalområder i Danmark i dag kun har Sparekassen Sjælland-Fyn tilbage som deres lokale bank. 

Sparekassen Sjælland-Fyn giver ikke op på lokalområderne. Tværtimod. De mener, at lokalområderne har en hulens masse potentiale, og det er dette, Sparekassen Sjælland-Fyn forsøger at få frem i lyset. De bakker nemlig både op om privatpersoner og deres private økonomi, men også erhvervslivet i lokalområderne får en bid af kagen hos Sparekassen Sjælland-Fyn. En af de måder Sparekassen Sjælland-Fyn bidrager til samfundet på er at hjælpe lokalområder med alt fra byudvikling, beskæftigelse og bevarelse af bygninger, f.eks. fyrtårne. De ser det som deres fornemmeste opgave at støtte lokalområdet til fortsat udvikling, og det gør de på deres helt egen måde. Derfor forsøger de også konstant at udtænke nye måder at hjælpe samfundet på. I dag bidrager de til samfundet med økonomisk vækst, innovation, nytænkning, fremgang, uddannelse, talentudvikling, beskæftigelse og gode levevilkår. Kort fortalt; med alt, der skaber et stabilt samfund. 

Det bedste af det hele er, at Sparekassen Sjælland-Fyn sætter handling bag ord. Alt, de gør for samfundet, hænger sammen. Det betyder, at den økonomiske vækst hænger sammen med innovation, og innovation hænger sammen med nytænkning. Fremgang hænger sammen med uddannelse, uddannelse hænger sammen med talentudvikling, der hænger sammen med beskæftigelse. Alt sammen ender ud i gode levevilkår – og dermed hjælper Sparekassen Sjælland-Fyn samfundet blot ved deres eksistens, stabile organisation og deres evige hjælpende hånd. 

Fordele ved den lokale bank

Der er mange fordele ved en bank, der har fokus på det lokale. Sparekassen Sjælland-Fyn lægger stor vægt på, at de i mange tilfælde (lokale tilfælde) ligger lige rundt om hjørnet, og at du som kunde derfor aldrig vil være et fremmede ansigt. Derudover er du mere end et nummer i rækken, og du vil ovenikøbet have din egen personlige rådgiver. Når du træder ind i Sparekassen Sjælland-Fyn, vil du med det samme fornemme, at nærhed og dialog er to nøgleord. Ingen økonomi er for stor eller lille til Sparekassen Sjælland-Fyn, hvilket betyder, at du straks vil føle dig hjemme hos dem. Samtidig oplever du, at du får hurtig, men kompetent rådgivning. Du kan få rådgivning om ind- og udlånsforretning, opsparing, bolig, pension, private banking, forsikringer og formueforvaltning. Sparekassen Sjælland-Fyn går altså ikke på kompromis med en sund, solid og stabil drift samt en bank, der kan rådgive dig igennem alle faser i dit liv. 

Samfundsansvar og kunders økonomiske tryghed er vigtigst for Sparekassen Sjælland-Fyn – endda vigtigere end den sidst tjente krone.  

Alternativer til Sparekassen Sjælland-Fyn

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved