logo
Få tilbud med det samme
Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet
Ansøgningen er uforpligtende
Lånebeløb
3.000 - 500.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
2,95 - 24,99 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Saverium

Lån efter dine behov

Hos Saverium har du mulighed for at sende en ansøgning om det perfekte lån til dig. Du kan nemlig låne fra 3.000 kr. og helt op til 500.000 kr., og med en løbetid fra 12-180 måneder. På den måde kan Saverium hjælpe dig med at få realiseret dine drømme. Saverium har over 500.000 tilfredse kunder, hvilket skyldes deres hav af fordele, samt deres lave renter. Blandt andet sender Saverium din låneansøgning ud til 5 forskellige banker. Derfor er der altså gode muligheder, for at blive godkendt til et lån hos Saverium og så er det derefter bare op til dig, at vælge det tilbud der passer dig bedst.

Udover at tilbyde dig lån som er tilpasset dine behov, tilbyder de også samlelån. Samlelån gør det muligt at samle dine små lån til et samlet og på den måde slipper du af med, at skulle holde styr på flere forskellige afdragsordninger og udløbsperioder. Det gør det hele mere overskueligt for dig, da du i den forbindelse kun har én kreditor og derfor også vil kunne spare penge. Det skyldes, at du kun betaler låneomkostninger på ét samlelån og derfor vil du sandsynligvis betale mindre i omkostninger og renter.

Et fornuftigt valg

Det der kendetegner Saverium, er deres utroligt gode service. Når du ansøger om et lån gennem Saverium, bliver din låneansøgning behandlet hurtigt og du har derfor mulighed for at få indbetalt pengene på din konto allerede samme dag. Saverium tilbyder dig også lån, som ikke kræver sikkerhed eller garantier. Og selvfølgelig er det helt gratis at ansøge om lån gennem Saverium.

Saverium går meget op i deres kunder og sørger for at hjælpe dig godt igennem låneprocessen. På deres hjemmeside finder du nemlig både artikler og blogs, som hurtigt kan hjælpe dig med at gøre låneprocessen enklere og mere overskuelig. I disse artikler finder du gode råd til, hvordan du bedst for godkendt dine låneansøgninger, hvordan du tager økonomiske bedre valg og du får oplysninger om, hvilke ting der påvirker dine lånemuligheder. Det betyder, at du ikke behøver at vide alt på forhånd, da du nemt kan finde svar på dine spørgsmål.

Deres hjemmeside er utroligt brugervenlig, og det er nemt at finde vejen frem til det perfekte lån til dine behov. Deres låneberegner hjælper dig med at skabe overblik over, hvor lang løbetiden bør være og hvad den månedlige ydelse er. Det kræver blot, at du indtaster dit ønskede lånebeløb. Med Saverium kan du føle dig helt tryg, for du er nemlig i gode hænder.

SpeakerCamera
08.04
Saverium

Alternativer til Saverium

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved