logo
Lånebeløb
50.000 - 350.000 kr.
Løbetid
12 - 180 måneder
ÅOP
5,35 - 11 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Santander Privatlån Plus

Santander Privatlån Plus har en spændende klang over sig. Når noget er Plus, er det typisk noget, der er lagt ekstra mange kræfter i, hvor der er flere fordele, og måske endda hvor du næsten kan få det, som du vil. Hvis det også er sådan, du tænker om ting med det famøse Plus bag sig, så har du i hvert fald ret, når det kommer til Santander Privatlån Plus. 

Der er flere fordele ved at vælge Santander Privatlån Plus. Især hvis du er på jagt efter et større lån. Santander Privatlån Plus omfatter nemlig lånemuligheder over 50.000 kr. og med frit valg mellem lånebeløb helt op til 350.000 kr., så er der ikke risiko for, at du ikke kan finde et lånebeløb til dét, du lige står og mangler. 

Et stort Plus 

Når du nu kan vælge mellem så stort et skel af lånebeløb, virker det kun naturligt, at du har lidt at skulle have sagt, når det kommer til løbetid. Og hos Santander Privatlån Plus er det naturligvis også en realitet. Du har her muligheden for at afbetale lånet over 12 til 144 måneder – så er der chance for, at du kan få afbetalt lånet uden at mærke noget til det i hverdagen. 

Hvad der også gør Santander Privatlån Plus til et velkendt og elsket ansigt på lånemarkedet er den lave rente. Den attraktive rente, som kendetegner Santander Privatlån Plus, skaber nemlig de bedste rammer for et godt lån. Lige nu kan du låne penge med helt ned til 3,90% i rente – og kombinerer du det med den tryghed og professionalisme, som Santander Privatlån Plus tilbyder, så har du opskriften på et godt lån. 

Når du sender en låneansøgning til Santander Privatlån Plus, kan du forvente svar med det samme. Hurtig behandlingstid er nemlig et hovedfokus – og det er næsten uanset, hvornår på dagen du vælger at ansøge. Din ansøgning er også uforpligtende. Det vil sige, at du ikke binder dig til noget ved blot at sende din online ansøgning. Det er først, når du underskriver med dit NemID, at du binder dig til lånetilbuddet. 

Santander Privatlån Plus har stor erfaring med privat finansiering, og de har derfor den helt rette erfaring til at hjælpe dig med at finde et passende lån.

Santander Consumer Bank klinger sikkert velkendt i dine ører, men hvad med Santander Privatlån Plus? Ikke så meget? Det er en skam. Santander Privatlån Plus er spækket med fordele (plusser), og derfor er det bestemt noget, der er værd at kende til – især hvis du er på udkig efter et lån. 

Det, der især kendetegner Privatlån Plus fremfor Santanders Privatlån, er, at du med et Privatlån Plus kan låne mere end 50.000 kr. Et forbrugslån af den størrelse er typisk, hvis du står overfor nogle forandringer i dit liv: måske skal du rejse i et år? Måske drømmer du om at renovere? Der er forskellige årsager til, at et sådan lån kan være nyttigt, og det er helt op til dig at finde ud af, om Privatlån Plus er det helt rigtige match for dig. Med et Privatlån Plus kan du komme helt op og runde et lånebeløb på 350.000 kr. – og dem kan du så bruge lige som det passer dig. 

Oven i hatten får du også en lav variabel debitorrente på 3,90%. Du skal dog være opmærksom på, at den endelige rente afhænger af din kreditvurdering samt størrelsen på dit lån, men alle etableret omkostninger, månedlige kontorgebyr osv. er medtaget i alle beregninger, så du ikke modtager ubehagelige overraskelser. 

Hvilke andre plusser kan jeg se frem til?

Santander Privatlån Plus har stort fokus på din individuelle kreditvurdering. Dette giver alle en fair chance for at få et godt og fornuftigt lån, da lånet vil blive tilpasset den individuelles økonomi. Det er på baggrund af den individuelle kreditvurdering, at du modtager et tilbud fra Santander Privatlån Plus. Det er vigtigt for Santander, at de tilbyder dig noget, de kan stå inde for. De ønsker ikke, at du står i en pinefuld situation med et lån, du ikke kan betale tilbage – og derfor er denne individuelle kreditvurdering helt central for deres service som låneudbyder. 

Deres gode service inkluderer også, at en eventuel låneansøgning vil være uforpligtende. Ansøger du derfor om et Privatlån Plus, er det altså først, når du har sagt ja til dit personlige tilbud, at lånet gælder. Du hæfter dig ikke ved noget blot ved at ansøge. 

Er du i tvivl om, hvad din økonomi kan bære, så er der også hjælp at hente. Santander har placeret en låneberegner på deres hjemmeside, hvor du hurtigt kan beregne, hvilken lånestørrelse samt løbetid din økonomi kan tåle. Her får du nemlig at vide, hvad det vil koste dig om måneden, så du kan danne dig et overblik over, om det er realistisk eller ej for dig. 

Santander Privatlån Plus har fokus på enkelthed og attraktivitet. Det skal være enkelt og attraktivt for dig at optage et Privatlån Plus – og derfor arbejder de for at skabe gode, stabile og trygge rammer for dig. 

Alternativer til Santander Privatlån Plus

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved