logo
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 måneder
ÅOP
6,22 - 25 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Samlino

Samlino – et godt valg

Du har sikkert hørt om Samlino før. Det skyldes formentlig at de siden deres opstart i 2014, er blevet Danmarks største sammenligningsportal. De tilbyder gratis online sammenligningsservice på en lang række finansielle ydelser. Hos Samlino har du mulighed for at låne fra 10.000 kr. og op til 500.000 kr. Derudover strækker løbetiden sig fra 12 måneder og helt op 180 måneder.

Med kun én ansøgning leverer Samlino 8 lånetilbud fra en række banker og du får svar på din ansøgning inden for 24 timer. Faktisk modtager ca. 66% det første tilbud inden for kun 1 minut. Og ikke nok med det, så sparer de deres brugere for i gennemsnit 12.000 kr. Derfor er der ikke tvivl om, at Samlino er til for dig og kan hjælpe dig med at finde det perfekte lån, som er skræddersyet dine behov.

Hvis du ikke føler dig helt sikker inden for området om lån og hvad en låneproces indebærer, så er der god hjælp at hente. På Samlinos hjemmeside finder du en række blogs og sparetips, så du hurtigt kan blive klædt godt på, inden du ansøger om et lån. Du finder blandt andet artikler om afvikling af gæld, RKI, SU-lån, faktorer der kan påvirke din kreditvurdering og meget mere.

Service i topklasse

Det er ikke kun sammenligning af lån, som Samlino tilbyder. Du har nemlig også mulighed for at sammenligne priser hos mere end 20 bredbåndsudbydere, og hos mere end 100 forskellige mobilabonnementer. Oven i det, har de også et bredt udvalg af forsikringer i alle typer, så du kan finde det rette til dig.

Samlino er en utrolig enkel og nem onlineportal, som sikrer gennemsigtighed og er til gavn for din privatøkonomi. Du er derfor i trygge hænder med Samlino. De er en del af CompareEuropeGroup, som er den største organisation for prissammenligningssider i Europa. Det indebærer også, at det kun er de mest erfarne og kompetente folk, der er klar til at hjælpe dig med at opfylde dine behov og ønsker.

Hvem kan søge og hvordan?

Aldersgrænsen for at ansøge om et lån er 18 år. Men det er dog forskelligt, hvilke kriterier udbyderne har til dig som kunde. F.eks. kræver mange kreditorer at man ikke står i RKI, eller at man ikke har inkassosager, som er aktive. Der findes dog udbydere, som tilbyder lån til kunder, som står i RKI, men de vil dog ofte påkræve, at du kan stille sikkerhed som f.eks. pant. Opfylder du de krav som udbyderen har, så er det meget simpelt at ansøge om et lån. Med Samlino er der kun 3 trin i processen. Først skal du udfylde en ansøgning, og ud fra din ansøgning vil du modtage bankernes lånetilbud til dig. Derefter sammenligner du dine personlige tilbud, og til sidst vælger du det tilbud, som passer dig bedst. Det er hurtigt og effektivt.

SpeakerCamera
08.06
Samlino

Alternativer til Samlino

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved