logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
100% online
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
7,33 - 18,02 %
Min. alder
18 år
10.000 kr.
400.000 kr.
Løbetid
2 år
ÅOP (est.)
12.68%
Kreditomkostninger (est.)
3.433,59 kr.
Samlet tilbagebetaling (est.)
28.433,59 kr.
Mdl. ydelse
1.185 kr.
over 24 måneder
Start ansøgning
Saml. kreditbeløb: 150.000 kr. Løbetid: 5 år. Variabel debitorrente: 6,95 %. ÅOP: 7,33 %. Mdl. ydelse: 2.967 kr. Saml. kreditomk.: 28.499 kr. Saml. tilbagebetaling: 178.499 kr. Maks. ÅOP: 18.02 %.

Sambla

Fokus på dig

Sambla er en svensk låneformidler, som blev stiftet i 2014, og er siden hen blevet mere og mere populær blandt kunder. Og det kan man sagtens forstå! Sambla sætter nemlig stort fokus på dig som kunde, og deres kerneopgave er at sørge for, at du får det bedste banklån, uanset hvem du er og hvad du laver. Derudover sørger Sambla for at gøre det nemt for dig. Det eneste du skal, er at sende en ansøgning afsted med dit ønskede lånebeløb og så sørger Sambla for at bankerne kommer til dig med deres lånetilbud. Det betyder, at du bare skal sætte dig tilbage, og vælge det lånetilbud der passer bedst til dig og dine behov. Det er altså ikke dig, der skal komme til bankerne, men det er bankerne, der kommer til dig. 

Hos Sambla slipper du for besværet med, at skulle indtaste de samme oplysninger, hver gang du ansøger hos de forskellige banker og låneudbydere, da du kun behøver at sende én ansøgning afsted. En ansøgning som vil indhente forskellige lånetilbud, som du så frit kan vælge i mellem. 

Sambla er en gratis service, og du forpligter ikke til noget ved at sende en ansøgning afsted. Derfor er det altså helt op til dig, hvad, hvor meget, hvilken udbyder, hvilket lån, og hvornår. 

Siden Sambla blev stiftet, gik det stærkt, og i dag har de kontorer i Købehavn, Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki. De tilbyder lån i forskellige beløbsklasser, og du kan låne helt op til 500.000 kr. Der er altså helt sikkert et lån, som passer til dine behov, og på deres hjemmeside finder du mange forskellige lånetyper. Du kan forvente at modtage tilbud fra banker, som alle er nogle af markedet bedste og mest konkurrencedygtige, og som du sikkert også har hørt om før. Så uanset, hvilken långiver du vælger, så kan du være helt tryg. 

Et sikkert valg

Sambla har stor fokus på at gøre din låneproces så sikker og tryg som muligt. Derfor er deres data krypteret, og deres hjemmeside har også SSL-certifikat. Du får altså det højest mulige sikkerhedsniveau hos Sambla, og er i gode hænder. 

Når du har modtaget de forskellige lånetilbud og lagt dig fast på et lån, så har Sambla igen her sørget for, at du kan føle dig helt tryg. Udover at samarbejde med nogle af de største banker, så samarbejder de også med Nets. Samarbejdet med Nets gør, at du har mulighed for at skrive under på låneaftalen med NemID, hvilket gør det utroligt nemt for dig at komme hurtigt og sikkert igennem din låneproces. Det er dog også muligt at underskrive låneaftalen fysisk, hvis du ønsker dette. Der er igen stort fokus på dig som kunde, så du får den bedste oplevelse og service. 

Hvilke krav skal du opfylde?

Sambla stiller ikke mange krav. Dog er der nogle grundlæggende krav, som skal opfyldes: 

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal være registreret i det danske folkeregister
  • Du skal have NemID

Det skal bemærkes, at selvom du opfylder de ovenstående krav, så er det dog ikke ensbetydende med, at du bliver godkendt til et lån. Men det er en god start at opfylde de grundlæggende krav. 

En af de Nordiske favoritter

Sambla har siden deres opstart i år 2014 vokset sig større og større. Og befinder sig i dag i stort set hele Norden. De har hjulpet over 390.000 kunder med at sammenligne lån, og det må forventes at flere kunder vil strømme til Sambla’s gode service. Selvom at Sambla er meget nyt på det danske marked, så har de allerede en masse tilfredse danske kunder. Noget tyder på at Sambla forstår at yde deres allerbedste overfor deres kunder. Med en rating på over 4,7 på Trustpilot, hvor 95% har givet 5 stjerner, så kan det ikke benægtes, at kunderne er glade for Sambla’s service. 

Du forstår sikkert allerede nu, hvorfor Sambla er en af Nordens favoritter. Vil du låne godt, sikkert, og nemt? – Så lån hos Sambla. 

Alternativer til Sambla

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Leasy Minilån logo
Hurtigt svar på din ansøgning
Betal ud, når du vil - uden omkostninger
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved