logo
Lånebeløb
10.000 - 250.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
7,51 - 22,31 %
Min. alder
23 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Re:member

re:member forbrugslån er ikke et lån, man lige glemmer – og det skyldes ikke kun deres navn. Der er nemlig flere bemærkelsesværdige ting ved re:member end blot deres navn. re:member forbrugslån skaber låneforhold til alle lånebehov. De har formået at skabe rammerne for en fleksibel låneplatform, der gør det muligt for låntagere – uanset økonomiske situation - at finde et lån, der går godt i spænd med dem.

Dette afspejler sig i forskellige elementer, der kendetegner re:member forbrugslån. Du kan f.eks. låne fra 10.000 kr. og helt op til 250.000 kr. Det betyder, at du med et re:member forbrugslån kan finde både mindre og større lånebeløb – så du har rig mulighed for at få et lån, der matcher dine behov. Foruden det store skel af lånebeløb, kan du også vælge en løbetid på op til 15 år. 

For at du kan regne ud, hvor meget lånet kommer til at koste – og hvilke eventuelle omkostninger der er – har re:member forbrugslån udviklet en gennemført låneberegner, der viser dig sammenhængen mellem lånebeløb, løbetid, rente og anslået månedlige omkostninger. Det betyder, at du får et indblik i, hvad det ca. kommer til at koste for dig at optage et lån hos re:member. 

Dét er god service! 

Dit lån - dine beslutninger  

Uanset hvilket lånebeløb du mener, du har brug for, vil du skulle betale et oprettelsesgebyr på 300 kr. Det vil sige, at uanset om du ønsker at låne 20.000 eller 100.000, skal du kun betale sølle 300 kr. for at kunne få pengene udbetalt. Der er altså samme behandling, du får med et re:member forbrugslån, uanset om du låner stort eller småt – og det gælder ikke kun oprettelsesgebyret. Uanset dit beløb er du nemlig garanteret et hurtigt svar på din ansøgning via NemID. 

Med et re:member forbrugslån er der fokus på, at du er i kontrol over din låneproces. Derfor ligger alle beslutninger på dine skuldre – og skulle du endda optage mere end ét lån (eller har du i forvejen et lån et andet sted), kan du også vælge at refinansiere, altså samle, dine lån via re:member forbrugslån.

Hvis du spørger re:member skal det hverken være besværligt eller kompromisfyldt at optage et lån – og det kan vi kun give dem ret i!

SpeakerCamera
10.25
Re:member

Alternativer til Re:member

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved