logo
Lånebeløb
5.000 - 50.000 kr.
Løbetid
12 - 60 måneder
ÅOP
30,6 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Profil Lån

Måske har du hørt om Profil lån, måske har du ikke. Men du har med garanti hørt om de giganter, der står bag netop dette lånekoncept. På første række bag Profil lån finder du nemlig SparXpress. Men det er ikke den eneste. For bag SparXpress står nemlig Spar Nord, som er en velkendt bank i hele Danmark. Med to store finansielle kæmper bag sig står Profil lån lunt i svinget, og måske er det grunden til, at de så sandelig har vundet mange danske hjerter de sidste par år. 

Sidder du lige nu med en frygt om, at der nu er en bankrådgiver tilknyttet din låneproces? Den kan du godt smide ud af vinduet. For selvom Profil lån er opstået ud fra banker, er det Profil lån selv, der bedømmer din ansøgning. Der sidder altså ikke en bankdame på den anden side af skærmen og smækker stemplet med afvisning ned i alverdens ansøgninger. Bare rolig! 

Troværdigheden er altså helt i top – men der er mange flere grunde til, at du bør vælge Profil lån, når du kæmmer markedet for et godt lån. 

F.eks. er Profil lån et af de lynhurtige lån, du kan få adgang til på kun 24 timer. Ja, du læste rigtigt. På blot 24 timer kan du ansøge, blive godkendt og få udbetalt op til 50.000 kr. Det er en fart, vi ikke kan diskutere med – og du vil sjældent finde en hurtigere service end hos Profil lån. 

Alle kunder er lige vigtige

Profil lån går også ind for, at deres kunder ikke mærker forskel. Det betyder, at du selvfølgelig kan forvente den samme gode service uanset hvornår du låner, men også at din rente ikke er påvirket af, hvor i landet du bor – eller hvem du er, for den sags skyld. 

Med den indstilling til deres kunder har de også arbejdet meget i at gøre deres lånemuligheder transparente. Det betyder, at du altid kan finde ud af, hvad et potentielt lån kommer til at koste. Så får du ikke nogle overrumplende overraskelser, og det er vel også værd at tage med, ik? 

Profil lån udbyder ikke lån længere, men vi har flere lånemuligheder, der kører i samme bane som dem, så tjek vores lånemuligheder ud her på Moneezy. 

Om Profil Lån

Profil Lån er et nyt lån i Danmark, som Sparxpres står bag (står bag finansieringen af Profil Lån). Med dette lånetilbud, har vi i Danmark fået endnu en lånemulighed inden for lånebeløbsrammen 5.000 – 50.000 kr. 

Lån penge hos Profil Lån

Profil Lån er ikke et kviklån i den forstand, at man ikke behøver at vente to dage på at få pengene udbetalt. Forvirret? Pr. 1. januar 2017 indførte folketinget en ny lov, der tilsiger, at man skal give to dages betænkningstid på lån, hvor tilbagebetalingstiden max er 3 måneder og på profillånet er minimum tilbagebetalingstid 12 måneder. Dog kan du betale lånet tilbage før, hvis du ønsker.
Lån penge hos Profil Lån, hvis du:

  1. Har sammenlignet lån, og indhentet flere tilbud. Og synes at Profil Lånet er bedst.
  2. Du ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret.
  3. Har bopæl i Danmark.
  4. Tjener mindst 125.000 kr./år.
  5. Hastigheden er vigtig for dig (hastigheden på udbetalingen af pengene).

Generelt er online lån hurtigere end de traditionelle banklån, der dog også falder ind under kategorien forbrugslån. Du får som regel svar på din ansøgning inden for 24 timer, da Profil Lån foretager en kreditvurdering i forhold til ovenstående krav primært.

Hvad er et Profillån?

Et Profillån er et lån, hvor du kan låne helt ned til 5.000 kr. og ’helt’ op til 50.000 kr. Det placerer Profil Lån som et mindre forbrugslån. Og da hele processen kan gennemføres hurtigt, så er der også tale om et hurtiglån, men altså ikke et kviklån i ovennævnte forstand.

  • Du kan låne penge hos Profil Lån i 12 til 60 måneder
  • Du kan låne allerede fra du er 18 år.
  • Nem online ansøgning og relativ hurtig behandlingstid.
  • Sparxpres står bag lånet.

Sådan ansøger du om et Profil Lån

Start med at vælge en lånekategori øverst på siden her. Nu finder du Profil Lån og ser på lånets egenskaber. Herefter kører du låneoversigten igennem og sammenligner. Du kan både sortere og filtrere din søgning efter lån, så den bliver mere relevant for det du søger efter. Når du har gennemført en sammenligning, så udvælger du et favoritlån og måske to andre lån, der også virker interessante.
Klik på ’Ansøg her’– udfyld en nem og hurtig låneansøgning. Du har nu fundet informationerne frem, så udfyld en eller to låneansøgninger mere hos de låneudbydere, der også virkede interessante. Herefter vælger du blot det bedste lånetilbud, du får tilbudt. Husk det er helt uforpligtende og gratis at ansøge om lån. Og du har 14 dages fortrydelsesret.

Lån med omtanke

Især tre forhold gør, at du skal tænke dig ekstra godt om inden, du vælger at acceptere et lån fra Profil lån og andre hurtiglån. Før det første så er hele låneprocessen meget hurtigt, og du får svar inden for 24 timer som regel. Det gør, at du måske ikke får tænkt dig godt nok om, inden du accepterer lånetilbuddet. Dernæst så får du også oftest udbetalt pengene meget hurtigt efter du har accepteret låneaftalen. Det betyder igen, at du måske ikke når at få tænkt dig grundigt nok om, og når man først har pengene i hånden, så er det måske sværere at fortryde lånet. Du har dog 14 dages fortrydelsesret, skal du huske på.

Alternativer til Profil Lån

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved