logo
Lånebeløb
50.000 - 350.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
5,09 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Privatlån Plus (Santander)

Santander Consumer Bank klinger sikkert velkendt i dine ører, men hvad med Santander Privatlån Plus? Ikke så meget? Det er en skam. Santander Privatlån Plus er spækket med fordele (plusser), og derfor er det bestemt noget, der er værd at kende til – især hvis du er på udkig efter et lån. 

Det, der især kendetegner Privatlån Plus fremfor Santanders Privatlån, er, at du med et Privatlån Plus kan låne mere end 50.000 kr. Et forbrugslån af den størrelse er typisk, hvis du står overfor nogle forandringer i dit liv: måske skal du rejse i et år? Måske drømmer du om at renovere? Der er forskellige årsager til, at et sådan lån kan være nyttigt, og det er helt op til dig at finde ud af, om Privatlån Plus er det helt rigtige match for dig. Med et Privatlån Plus kan du komme helt op og runde et lånebeløb på 350.000 kr. – og dem kan du så bruge lige som det passer dig. 

Oven i hatten får du også en lav variabel debitorrente på 3,90%. Du skal dog være opmærksom på, at den endelige rente afhænger af din kreditvurdering samt størrelsen på dit lån, men alle etableret omkostninger, månedlige kontorgebyr osv. er medtaget i alle beregninger, så du ikke modtager ubehagelige overraskelser. 

Hvilke andre plusser kan jeg se frem til?

Santander Privatlån Plus har stort fokus på din individuelle kreditvurdering. Dette giver alle en fair chance for at få et godt og fornuftigt lån, da lånet vil blive tilpasset den individuelles økonomi. Det er på baggrund af den individuelle kreditvurdering, at du modtager et tilbud fra Santander Privatlån Plus. Det er vigtigt for Santander, at de tilbyder dig noget, de kan stå inde for. De ønsker ikke, at du står i en pinefuld situation med et lån, du ikke kan betale tilbage – og derfor er denne individuelle kreditvurdering helt central for deres service som låneudbyder. 

Deres gode service inkluderer også, at en eventuel låneansøgning vil være uforpligtende. Ansøger du derfor om et Privatlån Plus, er det altså først, når du har sagt ja til dit personlige tilbud, at lånet gælder. Du hæfter dig ikke ved noget blot ved at ansøge. 

Er du i tvivl om, hvad din økonomi kan bære, så er der også hjælp at hente. Santander har placeret en låneberegner på deres hjemmeside, hvor du hurtigt kan beregne, hvilken lånestørrelse samt løbetid din økonomi kan tåle. Her får du nemlig at vide, hvad det vil koste dig om måneden, så du kan danne dig et overblik over, om det er realistisk eller ej for dig. 

Santander Privatlån Plus har fokus på enkelthed og attraktivitet. Det skal være enkelt og attraktivt for dig at optage et Privatlån Plus – og derfor arbejder de for at skabe gode, stabile og trygge rammer for dig. 

Alternativer til Privatlån Plus (Santander)

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved