logo
Lånebeløb
10.000 - 200.000 kr.
Løbetid
1 - 10 år
ÅOP
10 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

PenSam Bank

Pensam Bank lyder umiddelbart ikke som den mest velkendte bank på markedet, men det må du ikke lade dig narre af. Pensam Bank har eksisteret på markedet siden 1986, og derfor er det hverken en gammel eller ny kending her hos Moneezy. Men en ‘’middel-status'' har denne bank nu aldrig haft. PenSam Bank har formået at skabe et imperium inden for alt, der har med økonomi at gøre – og det tager vi hatten af for. 

For selvom navnet antyder, at PenSam Bank er en bank, er det ikke alt, de har formået at påtage sig. Faktisk startede PenSam Bank i sin tid som et pensionsselskab, og derfra har deres koncept kun udviklet sig i én retning - fremad! I dag rummer PenSam Bank nemlig alt fra pension, bank og forsikringer, så du kan samle alle dine økonomiske tanker ét sted. 

Med et godt tag på markedets mange muligheder ser vi PenSam Bank som en stærk og alsidig spiller på markedet. En af de helt store fordele ved deres bank er, at de formår at lave en nem og overskuelig netbank. Det er en central faktor, da vi alle har en travl hverdag, så hvorfor bruge tid på noget, der ikke behøver at tage mere end få klik? 

Det er lige præcis dén tankegang, der har gjort, at PenSam Bank i dag har et stort og loyalt kunderepertoire – og det kan sagtens være grunden til, at du skal vælge netop denne bank til din fremtid. 

FOA eller ikke FOA

Selvom PenSam Bank er en bank for alle, er bankens fokuskunder dem, der har tegnet overenskomst med FOA. Det skal lige siges, at det kun er i forbindelse med PenSam Banks pension, at du skal være en del af FOA's overenskomst. Det betyder, at hvis du søger efter en bank, der kan holde styr på din økonomi, eller et sted du kan tegne nye forsikringer, er det altså ikke nødvendigt at være medlem af FOA for at kunne blive kunde i PenSam Bank.  

Er du medlem af FOA, er der dog nogle helt unikke fordele ved PenSam Bank: 

  • FOA Lønkonto: Få op til 3% i rente på dit indestående, hvis du opretter en lønkonto hos FOA.
  • FOA Elev/Ung: Er du elev, under uddannelse eller under 31 år? Så indgår du i PenSam Banks kundegruppe FOA Elev/ung. Det giver dig nogle ekstra fordele, såsom en lønkonto med 3% i rente på indestående op til 25.000 kr., mulighed for en kassekredit på 50.000 kr. samt en række andre kontante fordele. Samtidig rådgiver PenSam Bank dig om lån og andre økonomiske beslutninger, så du aldrig står alene.
  • FOA Lån: Lån større beløb på 50.000 kr. eller mere og saml din økonomi hos PenSam Bank. Så får du en rente på 5,95%.

Som ikke-FOA-medlem er der dog også masser af fordele at tage af. F.eks. giver PenSam Bank dig god mulighed for at starte en opsparing, f.eks. ekstra pension, børneopsparing, en opsparingskonto eller puljeinvestering. 

Der er med andre ord rig mulighed for at skabe en stabil, stærk og overskuelig hverdagsøkonomi hos PenSam Bank. 

SpeakerCamera
06.50
PenSam Bank

Alternativer til PenSam Bank

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved