logo
Ansøg med NemID
Vi er der for dig
Alle ugens dage fra kl. 8.00 - 16.00
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
36 - 120 måneder
ÅOP
20,18 - 22,94 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

PayMark Finans

Hvad kan vi gøre for dig?

PayMark Finans er ejet af danske 3C Retail A/S, som også står bag andre velkendte låneselskaber. Et lån hos PayMark Finans kan give dig fra 10.000 kr. til 150.000 kr. Det kan være lige det beløb, der skal til for at give dig råderum i økonomien og mulighed for at gøre, hvad du vil. Hele ansøgningen udfyldes nemt og hurtigt på internettet. Hvis du ansøger indenfor åbningstiden – mellem kl. 8 og 16 – får du endda svar indenfor blot en time. Hos PayMark Finans kan du nemt underskrive låneaftalen med dit NemID. Vælg et PayMark lån, hvis du ønsker muligheden for at betale låne ud uden ekstra omkostninger.  Oftest bliver pengene overført til din konto 1 til 2 hverdage efter, at lånet bliver godkendt. PayMark Finans tilbyder deres kunder muligheden for at vælge en løbetid fra 24 måneder og helt op til 120 måneder. Hos PayMark Finans slipper du også for skjulte gebyrer. Der er nemlig 100% gennemsigtighed, så du som kunde ikke får ubehagelige overraskelser.

Det skal være trygt at låne penge

Hvis du er på udkig efter et lån, er det selvfølgelig fordi, der er noget, du gerne vil have finansieret. Men det er vigtigt at din økonomi hænger sammen – også mens du afbetaler på et lån. Derfor kan du altid søge kompetent hjælp hos PayMark Finans i deres åbningstid, hvis du har spørgsmål, eller behov for vejledning. Du kan dog også læse tre tips om økonomi og lån på deres hjemmeside, som måske vil være nyttigt for dig. Vælg et PayMark lån, hvis du ønsker muligheden for at betale lånet ud uden ekstra omkostninger.
Du bestemmer fuldstændig selv, hvad pengene skal bruges til, og du skal ikke stille nogen sikkerhed for lånet. Et PayMark Finans lån er altså et godt og trygt valg til dig, som ønsker hurtig og professionel hjælp til at finansiere, det du ønsker.

SpeakerCamera
11.48
PayMark Finans

Alternativer til PayMark Finans

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved