logo
Lånebeløb
10.000 - 200.000 kr.
Løbetid
1 - 30 år
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Nykredit

Vi skal helt tilbage til 1851 for at se, hvor Nykredits rødder stammer fra. Efter så mange år er der dog én ting, der er sikkert: Nykredit er i sandhed en bank, der ikke er som alle andre. Nykredit er nemlig kundernes bank. Det er ikke kun ment på den måde, at de arbejder hårdt for deres kunder – for det gør de! Det er ment i bogstavelig forstand. Nykredit banken er nemlig ejet af en forening af kunder, og det er også herfra deres motto stammer fra: ’’Forenet kan vi mere’’. Det er præcis den fornemmelse, du får hos Nykredit – nemlig at sammen er vi stærkere. Sammen kan vi mere. 

(Samtidig skader det vel heller ikke, at Nykredit kan give lidt ekstra tilbage til deres kunder i gode tider – ja, du læste rigtigt. Som foreningsejede er det nemlig én af de mange goder, du som kunde har hos Nykredit. Dét er da en bonus, der vil noget.)

Din og min bank

Nykredit er ejet af boligejer og virksomheder, der bor i og driver landet. Det er altså ikke for sjov, at Nykredit arbejder for en samarbejdsvenlig bank, for de oplever på daglig basis, hvad et forenet fællesskab kan gøre af godt for både dig, mig og dem. Det betyder også, at Nykredit ikke kun udvikler deres ydelser ud fra, hvad de mener, der er bedst. Deres produkter bliver udviklet ud fra den almindelige dansker og dennes behov. For Nykredit giver det mening at arbejde tæt sammen med kunden, så de er sikre på, at de produkter, du bliver tilbudt, kommer fra andre ligesom dig, og vigtigst: at de kan gavne dig. 

Det betyder også, at Nykredit ikke kun sidder i store kontorer i hovedstaden og kun arbejder i bylivet. Nykredit arbejder for at være til stede med økonomiske løsninger i by og land. Nykredit vil altså aldrig blive en fremmede, hvis du vælger denne bank som din fremtidige bank – uanset hvor du bor, vil de nemlig sørge for, at du altid kan ’finde hjem’ til en Nykredit bank. 

Nykredit – den store pakke med alt i én

Du kender måske bedst Nykredit ud fra deres store, blå filial logo – og vi dømmer dig ikke. For det er en meget iøjnefaldende del af Nykredit. Men Nykredit er meget mere end ’’bare’’ Nykredit. Nykredit er nemlig både et realkreditinstitut, en bank, en forsikring og ejendomsmægler. Alt i en pakke. Det betyder også, at Nykredit er nødt til at have fingeren på pulsen inden for mere end blot ét område. Det har gjort, at de har måttet udvide deres horisont; ikke kun i Danmark, men også globalt. Nykredit ved nemlig godt, at verden forandrer sig konstant. Mennesker forandrer sig. Økonomien forandrer sig. Miljøet forandrer sig. Teknologien forandrer sig. Ja, alt forandrer sig hele tiden. Det stiller krav til en virksomhed som Nykredit. Det betyder nemlig, at alt måske ikke er, som det var i går. Men én ting kan Nykredit love dig. De kan love dig, at deres værdier og visioner følger med langt ude i fremtiden – også selvom dagen i morgen ændrer sig. 

Nykredit og deres visioner

Udover en vision om at være en forenet bank, har Nykredit mange andre visioner for dem selv. Først og fremmest har det i mange år været vigtigt for Nykredit ikke blot at blive glemt blandt deres store konkurrenter. Det må man sige, de er lykkedes med. I dag er Nykredit nemlig Danmarks største udlåner, hvilket må betyde, at store dele af den danske befolkninger vender sig mod Nykredit, når det handler om at låne. 

Men det er ikke alt. Nykredit ønsker også at skabe overblik, muligheder og tryghed for dig. At have et godt overblik over din økonomi er nemlig altafgørende for en stabil økonomi, og derfor sørger Nykredit for, at du altid kan få et nemt og hurtigt overblik over din samlede økonomi, eksempelvis igennem deres netbank. Samtidig er det vigtigt for dem, at du ser muligheder hos dem. Ikke blot for din egen økonomi, men at du ser muligheder i Nykredit som bank i fremtiden, og at du er med til at udvikle dem. Sidst, men ikke mindst, er det altafgørende for dem, at du føler, du er i trygge hænder. Hvad enten du træder ind i en Nykredit filial, eller du logger på din netbank, skal du med det samme føle, at både du og din økonomi står trygt og sikkert. Måden, de sikrer det på, er f.eks. ved at udvikle deres onlinesikkerhed konstant. Du kan derfor stole på, at Nykredit aldrig vil være forældet eller gammeldags, når det kommer til din sikkerhed. 

Hvis det ikke var nok, så har Nykredit endnu flere visioner. Det hele bunder egentlig i deres store engagement. Nykredit engagerer sig i dine drømme, og vigtigst af alt engagerer de sig i dine bekymringer. Det er deres erfaring, at dine drømme aldrig kommer til live, før dine bekymringer er forsvundet, og det er det, de er her for. For dem handler det i bund og grund om, at I hurtigst muligt finder ud af, hvilke bekymringer du har, så I sammen kan finde en løsning, I begge mener er den rigtige. 

Nykredit er altså ikke kun en bank. Nykredit er en samarbejdspartner – en af de bedste - ikke kun i dag eller i morgen, men også i fremtiden. 

Alternativer til Nykredit

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved