logo
Lånebeløb
430 - 26.000 kr.
Løbetid
1 - 31 dage
ÅOP
19 - 39 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Monzo

Hvad er Monzo?

Monzo er en britisk virksomhed, som blev grundlagt i år 2015. Monzo er en digital bank, hvor forbrugerne nemt kan se deres konto, overføre penge, opspare og meget mere. Monzo er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for britiske statsborger, men de arbejder på at blive mere internationale.

Monzo tilbyder både muligheden for at oprette en konto for private, men også for virksomheder. 

I dag har de over 5 millioner brugere og de bliver mere og mere populære.

Hvordan opretter jeg en konto?

Det er meget nemt at oprette en konto hos Monzo, da de udelukkende er digitale, og du derfor nemt og hurtigt kan downloade deres app, og oprette en konto på kun få minutter. Efter oprettelsen vil der gå nogle dage, før du modtager dit Monzo betalingskort. Dog kræves det at man er britisk statsborger, men Monzo arbejder på at blive internationale, så alle kan benytte sig af deres bank-app. Derudover er det i øjeblikket også kun muligt at oprette en konto i GBP, og ingen anden valuta.

Hvad er fordelene ved Monzo?

Monzo tilbyder en lang rette funktioner, som gør det nemt at have overblik over din økonomi. Hos Monzo kan du nemt se dine forbrugskategorier, og hvor meget du har brugt i hver kategori. Sammenholdt med det kan du også opsætte månedlige budgetter og forbrugsmål, som hjælper dig med at gøre det nemmere at spare penge. En anden god funktion er smart savings. Smart savings betyder, at Monzo runder beløbene op, som du bruger, og differencen bliver så oplagret som en opsparing. Derudover har du hos Monzo også mulighed for at lave overtræk og optage transparente lån, hvor du nemt kan få et overblik over tilbagebetalingsperioden og det månedlige afdrag.

Monzo tilbyder en lang række forskellige kontotyper/abonnementer, så der er mulighed for at finde et, der passer til alle.

Er Monzo sikkert?

Monzo er helt sikkert at bruge. Alle kontoer er beskyttet af FSCS, som står for ”The Financial Services Compensation Scheme”, som er Storbritanniens lovpligtige indskudsforsikrings- og investorers kompensationsordning.

SpeakerCamera
07.47
Monzo

Alternativer til Monzo

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved