logo
Lånebeløb
0 kr.
Løbetid
Debetkort
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Monese

Hvad er Monese?

Monese blev grundlagt i år 2015 af Norris Koppel. Norris ønskede at skabe en mobil bankapp for folk, som er flyttet til et andet land, eller folk som er udstationerede, og har problemer med at oprette en bankkonto. Monese er en britisk virksomhed, som har skabt en nem og tilgængelig bankapp, som alle har adgang til. Dette gælder både private og virksomheder. Norris koppel ønskede at gøre det nemt for alle at oprette en bankkonto, uden at skulle have statsborgerskab i det pågældende land. Norris oplevede selv store problemer med oprettelse af en bankkonto, da han flyttede til Storbritannien, da han ikke havde statsborgerskab. Derfor besluttede han sig for, at starte virksomheden Monese. Siden lanceringen i år 2015 er Monese kun blevet større og større, og har i dag flere millioner kunder fordelt i 31 lande.

Gennem Monese ’s voksende succes, har de også udvidet deres service, og bankappen byder i dag på en masse forskellige funktioner. Selvom Monese ikke kan kategoriseres som en egentlig bank, så giver den adgang til et hævekort, pengeoverførsler og en digital kontooversigt.

Sådan kommer du i gang med at bruge Monese

Det er super nemt at komme i gang med at bruge Monese. De kræver nemlig ikke ret meget i forhold til, hvad mange banker kræver. Du skal altså hverken dokumentere adresse, kredithistorie, eller indkomst. Monese kræver ikke andet end et telefonnummer, en e-mailadresse, og noget ID såsom et pas. Deres app er tilgængelig for alle, der bor i en af de 31 lande, som er med i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Det tager kun få minutter at oprette en konto hos Monese. Du skal blot downloade deres app og oprette en bruger.

Du kan altså nemt og hurtigt oprette en konto hos Monese, og du kan begynde at bruge den straks. Du har nemlig mulighed for at lave et virtuelt betalingskort, som kan tilknyttes Apple Pay eller Google Pay, mens du venter på at modtage dit fysiske betalingskort.

Er Monese sikkert?

Monese er en helt sikker mobil bankapp. Monese har gennem en række tiltag gjort deres app ekstremt sikker. Monese sørger blandt andet for at undgå identitetstyveri, ved at bede deres kunder om at lave en lille video selfie for at sikre, at det er dig. Du logger in på din Monese-konto ved at benytte Face ID, Touch ID, eller fingeraftryksscanner. Gennem deres biometriske login og multifaktorkrypterings- og godkendelsesprotokoller kan man føle sig helt sikker med Monese. Monese har også gjort det muligt for deres kunder at benytte 3DS (Mastercard SecureCode), som gør, at du modtager en engangskode via SMS, som du kan indtaste, før du gennemfører et onlinekøb. En anden sikkerhedsfunktion som Monese har, er, at det kun er muligt at være logget ind på én enhed ad gangen. For at logge ind på en ny enhed skal du igennem en multifaktorgodkendelsesproces. Via Monese appen har du også mulighed for at spærre dit kort, hvis uheldet skulle være ude, at du har mistet dit kort.

Når du foretager dig køb, sender penge, modtager penge, eller hvis din konto er ved at være tom, så modtager du notifikationer. På den måde kan du også konstant holde øje med, om der foregår aktivitet, som ikke er noget, du står bag.

Monese er ligeledes medlem af CIFAS, som er en svindelforebyggelsestjeneste.

De ovennævnte sikkerhedsfunktioner som Monese har og tilbyder, er blot et udkast af alle deres funktioner.

Hvad tilbyder Monese?

Monese appen giver dig adgang til en del funktioner i deres app. Blandt andet har du mulighed for både at sende penge, modtage penge, eller anmode om penge i hele Europa. Når du flytter penge (uanset hvilken valuta) mellem forskellige Monese kontoer, er det endda helt gratis. 

En anden funktion som er super fed hos Monese, er deres Forbrugsoversigtsfunktion. Du kan nemlig opstille månedlige forbrugsmål, som du konstant kan tracke, om du overholder. Ud over dette, så har du også mulighed for at oprette opsparingspuljer. Her kan du tracke, hvor meget du har sparet op til de forskellige ting, du nu ønsker at spare op til. Hos Monese kan du også åbne en fælles konto for at dele regninger og andre udgifter med din ven, partner eller et familiemedlem. På den måde kan i holde øje med jeres transaktioner sammen.

Monese tilbyder 3 slags abonnementer/kontotyper:

  • Monese Simpel
  • Monese Classic
  • Monese Premium

Det varierer dog fra land til land, hvilke muligheder du har, og du bør derfor tjekke op på dette på deres hjemmeside.

Monese Simpel er gratis hver måned. Her modtager du også et gratis betalingskort, men skal dog betale for fragt. Du har mulighed for at hæve op til cirka 1.700 kr. hver måned uden at betale gebyrer. Derefter koster det cirka 2% i gebyrer. Du har mulighed for at bruge op til cirka 17.000 kr. uden at skulle betale gebyrer, når du betaler i en udenlandsk valuta. Derefter koster det cirka 2% i gebyrer. Når du overfører penge i en udenlandsk valuta til en anden Monese-konto, er det helt gratis. Vil du overføre til en uden en Monese-konto, så koster det 2% i gebyrer.

Monese Classic koster cirka 52 kr. om måneden. Her modtager du et gratis betalingskort, uden at skulle betale for fragt. Du har mulighed for at hæve op til cirka 7.800 kr. hver måned uden at skulle betale gebyrer. Derefter koster det cirka 2% i gebyrer. Du har mulighed for at bruge op til cirka 78.000 kr. uden at skulle betale gebyrer, når du betaler i en udenlandsk valuta. Derefter koster det cirka 2% i gebyrer. Når du overfører penge i en udenlandsk valuta til en anden Monese-konto, er det helt gratis. Vil du overføre til en uden en Monese-konto, så koster det minimum 0,5% i gebyrer og minimums gebyr på cirka 17,50 kr.

Monese Premium koster cirka 130 kr. om måneden. Her modtager du et gratis betalingskort, uden at skulle betale for fragt. Der er ingen begrænsning på, hvor meget du må hæve hver måned, og du skal ikke betale gebyrer. Du har mulighed for at betale i udenlandsk valuta uden begrænsning og uden at skulle betale gebyrer. Når du overfører penge i en udenlandsk valuta til en anden Monese-konto, er det helt gratis, og det er også gratis, hvis du vil overføre penge til en uden en Monese-konto.

SpeakerCamera
10.25
Monese

Alternativer til Monese

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved