logo
Lån uden sikkerhed
Hurtig udbetaling
100% online
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
36 - 120 måneder
ÅOP
20,18 - 22,94 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Modus Finans

Få større råderum i økonomien med Modus Finans

Modus Finans lover ”større råderum og luft til at gøre hvad du vil”. Når du ansøger om lånet, vælger du selv hvilke måneder, der skal være betalingsfrie.

Med dette produkt er det muligt at låne fra 10.000 kr. til 150.000 kr. Det er nemt at ansøge via hjemmesiden, og pengene bliver udbetalt samme dag, som lånet godkendes, eller senest dagen efter.
Du bliver kun godkendt, hvis Modus Finans vurderer din økonomi som værende stabil, og du låner derfor under ansvarlige forhold. Samtidig kan du læse 3 gode tips til din økonomi på deres hjemmeside.

Ønsker du at ansøge om Modus Finans, så klik på 'Ansøg her' ovenfor eller find lånet i låneoversigterne. Alternativt kan du finde Modus Finans lånet i låneoversigterne, som du kommer til ved at vælge en lånekategori i menuen. Her kan du også sammenligne Danmarks nye lån ’Modus Finans’ med andre online lån. Hvis du vil låne penge hurtigt online, så er Modus Finans en god ny mulighed. Lånet har en lynhurtig sagsbehandling og hurtig udbetaling af pengene til din konto. Bemærk, at det blandt andet kan gennemføres og udbetales hurtigt, fordi du ansøger og underskriver med NemID og pengene overføres til din bankkonto.

ModusFinans lånets egenskaber:

 • Lån mellem 10.000 kr. og 150.000 kr.
 • Danmarks nyeste lån med lynhurtig udbetaling. Du får pengene på kontoen 1 til 2 hverdage efter at lånet bliver godkendt
 • ModusFinans lån er et lån uden sikkerhed, hvor du helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til.
 • Udfyld nemt en online låneansøgning hurtigt. Du får svar inden for en time, hvis du ansøger mellem kl. 8 og 16.

Modus Finans stiller krav til dig som ansøger

Når du ansøger om et Modusfinans lån, så må du ikke være registreret i RKI eller i Debitorregistret. For at få et lånetilbud skal du også have fast arbejde og bo i Danmark. Derudover kan der stilles krav om, at du dokumenterer din indtægt fx med årsopgørelse fra Skat eller med lønsedler. Det er dog helt standard.

Uforpligtende og gratis og ansøge om Modus Finans lån

Låneprocessen er måske markedets nemmeste og hurtigste at komme igennem. Så enkelt er det med Modus Finans ansøgningen:

 1. Udfyld oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse.
 2. Med NemID ansøger du nemt og sikkert, og vi kan give dig et hurtigt svar.
 3. Inden for åbningstiden, får du svar i løbet af 1 time.

Husk, at det er uforpligtende og gratis at ansøge om et lån indtil du skriver under på aftalen digitalt med NemID eller skriftligt. Derfor kan du overveje at indhente flere lånetilbud inden du vælger om Modus lån skal være det lån du vælger. 

Lån penge hos Modus Finans

For at ansøge om et lån af Modus Finans, så skal du være en god betaler. Det vil sige, at du ikke må være registreret i RKI, Ribers Kredit Information eller Debitorregistret. Du skal være mindst 21 år, og bo i Danmark med en fast indtægt fra arbejde (denne indtægt skal du kunne dokumentere med lønsedler og/eller årsoversigt fra Skat).

Fordele ved et Modus Finans lån

 • Du kan låne op til 150.000 kr. nemt og hurtigt
 • Det koster ikke noget at betale lånet tilbage før tid.
 • Du kan få et Modus Finans forbrugslån online via NemID.
 • Pengene kan du få samme dag, du ansøger eller senest dagen efter. Så hvis du skal låne penge hurtigt, så er Modus Finans en mulighed.

Alternativer til Modus Finans

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved