logo
Lånebeløb
500 - 15.000 kr.
Løbetid
Kredit
ÅOP
449 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Lendon

Lendon tilbyder en kassekredit fra 500 kr. til 15.000 kr. Du bestemmer selv, hvor meget af din kredit, du ønsker at benytte. Du betaler naturligvis kun for det beløb, som du benytter. Du kan dermed godt nøjes med at benytte et lavere beløb end kreditrammen og kun betale for det. 
Når du opretter en kassekredit, får du et login, som giver dig adgang til din egen kundeprofil. Hele døgnet kan du logge ind på din profil og justere din kredit. Det vil sige, at du kan trække beløb ud, og du kan indbetale beløb. Det kan du gøre helt indtil, du har indfriet hele din kassekredit.

Fleksibelt alternativ til forbrugslån

Der er ikke nogen fast løbetid på Lendons kassekredit, og du kan derfor selv bestemme, hvornår du vil indfri den. Du skal dog som minimum betale den månedlige rentebetaling, så du ikke får rykkere med ekstra gebyrer. Men det giver stadig mulighed for at tilpasse betalingen til ens øvrige økonomi. Nogle måneder vil du måske nøjes med at betale renter, mens du andre måneder har luft i økonomien til at indbetale til kreditten. 
Ansøgningen tager ikke mere end 1 minut at udfylde, og du skal ikke bruge nogen former for dokumentation – blot dit NemID og dine kontooplysninger. Derudover lægger Lendon vægt på, at der ikke er nogen skjulte omkostninger for at sikre dig en god låneoplevelse.

Alternativer til Lendon

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved